Kızlar evliliğim bitecek galiba ayrı eve geçmeyi düşünüyorum siz ne diyorsunuz?

Bana ulas maddiyati dert etme

Bana ulas maddiyati dert etme iyi bir cagrimerkezİnde dolgun ucretle ise baslayabilirsin

Canim yazdiklarini okudum. Ayrilmayi sen istiyorsun gibi geldi bana. Esim istiyor dememissin.. Eğer öyleyse yada değilse de esin istiyorsa da bosanmayi bu kadar kolay istememelisin sen.. Belki esin sörf seni kiskandirmak için söyledi seni aldattim diye.. Ki yatmadim demiş, tamam hayalini kurmak da aldatma sayılabilir bunu kabul ediyorum. Ama o bile yok belki, hiçbirşey gormemissin

Kayinvalidemlerle anlasamiyorum demissin, kim tam olarak anlasiyor ki k. Validesiyle annesiyle, kizkardesiyle. Ayni evde değilsin sonuçta..

Bi arkadaş çocugun baba dediğinde için acimayacak mi demiş, çok hakli.. Uzun uzun düşün. Biraz zaman yani evliliğine. Sen guleryuzlu ol, ilk adini atan sen ol, sinirsiz iyi ol bakalim ne olcak. Garanti veriyorum 1 olmazsa 3 uncu 5 inci kere esin de kayinvaliden de gulucek sana.. Sonraki güllük gulistanlik. Ki onlar gulmese iyi davranmasa ne olur , sen bi yuvayi ayakta tutmaya cani gönülden çaba harcamis çok sevap kazanmis olursun inan..

Evden kovulana kadar cikma, o seni bosayana kadar adim atma boşanma için. Ki belki düşünmüyor boşanmak falan.. Allah yardimcin olsun ama çok dua etmen lazim..

Bosaninca daha mi kolay olacak , iste Carlos aksama kadar, gel kizinla ilgilen ( çocugun duygusal yoksunluğu ayri), aileme guleryuzlu ol laflarini dinle, kendi evin değil rahat oturamazsin.. Bunları düşün bence .. Nacizane

evet haklı olabilirsin ama ilerini düşünüyorum evliliğimin kızım hep tekmi kalacak eşime güvenemiyorum bir çocuk için daha ayrıca tek sorun aldatması ve aileside değil eşim soğuk biri ben anlamıyor yatak ilişkimiz dahi yok herseye rağmen ayrılmam gene idare ederim ama eşimin beni artık sevdiğinden ve istediğinden emin değilim oda sanki çocuk için katlanıyor sevgim az var sana karşı dedi geçen

Ablacim senin yazini okuduktan sonra meslek sahibi olmanin onemini anladim, Allah yardimcin olsun umarim esin kiymetini
anlar.

Ablacim senin yazini okuduktan sonra meslek sahibi olmanin onemini anladim, Allah yardimcin olsun umarim esin kiymetini
anlar.

Böyle şeyleri okudukça deli oluyorum. Kızın olmasaydı belki daha kolaydı. Ama şunu görüyorum ki açıkça seni aldattığını söylediğine göre bir şey kaybedeceğini düşünmüyor.. İnsan evlendikten sonra ailesine sığamıyor. Allah yardım etsin ne diyeyim.

Oturduğunuz ev sizin mülkünüz mü?
Kira ise, boşandıktan sonra kirasını ödeyebileceğin bir ev mi?
Herhangi bir yatırım ( araba, nakit vb) var mı?
Eşinin kazancı nasıl? Sigortalı çalışan mı?

Bunlara cevap verebilirsen yardımcı olmaya çalışacağım.

Narin cim anliyorum seni ama hep eşini anlatiyorsun.. O sana sana karsi sevgim az dediğinde sen ne yaptin.. Uzuldugunu , kirildigini, onu çok sevdiğini belli ettin mi?

Bi evlilik bitecekse her yol ama her yol denendikten sonra bitmeli.. Evlilik danismanlari, terapistleri oluyor.. Onlara gitseniz bir de Allah yardimcin olsun, dualarim seninle. Hakkinda hayirlisi olsun.. Senin ve hepimizin

Aldatma olmasa deneyin, konuşun, terapiste gidin derdim de
Aldatma deyince akan sular duruyor bende.
Bence eşiniz evden gitsin hem ileride boşanma durumları olursa haklı görünmeniz açısından onun evi terk etmesi daha iyi olur
Nafakanızı da istemeyi unutmayın, çocuk varmış arada zaten
Hele aldattığına dair belgeleriniz varsa...
Oh, ev bile alırsınız kendinize.

başarmak için önce inanmak gerek canım neden ayaklarının üzerinde duramıyasın senin diğer insanlardan bir eksiğin yok yeterkı inan rabbimin izniyle düzeninide kurarsın ve iyikide ayrılmısım dersin.ilk zamanlar zor gececek ama ilerisi aydınlık olunca insan bazı sıkıntılara katlanmalı.bence çocuğum var ayrılamam diye düşünme bugün seni aldatan yarında aldatır unutma kızın küçükken ayrıl ve düzenini kurmaya başla.rabbim yardımcın olsun

oturduğum ev kira kirasınıda ödeyemem ayrıca malıda yok parasıda 20 milyar kadar borcu var maaşı 2.5 milyar canım tşkr ederim hepinize kızlar yanımda olmanız yeter

Allah yardimcin olsun.cok zor bir durum..ama ailesinin etkisinde kaliyorsa biraz sabir hersey duzelir derim ben..herkezin evliliginde sorunlar yasaniyor malesef hic birsey toz pembe deil..cocugunda var iyi dusun sen tartip dusuneceksin bir bunalim animi duzelirmi..bosanirsan ailen destek olacakmi..ayakta kalmaya tabiii kalirsin allahin izniyle birsuru insan bosanip cocuguna bakio ..ama iyiyi kotuyu teraziye koy sen karar ver//hakkinizda hayirlisi olsun insallah

oturduğum ev kira kirasınıda ödeyemem ayrıca malıda yok parasıda 20 milyar kadar borcu var maaşı 2.5 milyar canım tşkr ederim hepinize kızlar yanımda olmanız yeter

Canım o zaman bence biraz daha beklemelisin. Mesela eşine çalışmak istediğini söylesen. Çalışsan hem ilerisi nasıl olacak görmen kolaylaşır. Bir ymdan da para biriktirirsin.

Eşin seni aldattığı için tazminat istrme hakkın var. Delil toplayabilirsin. Çünkü sen evi terkedip boşanma davası açıp eşinin seni aldattığını ve boşanmak istediğini ikeri süreceksen elinde kanıt olması lazım.

Ayrıca kendin ve çocuğun için nafaka da talep edersin.

Ama tüm bunların yanında çalışıp para biriktirdiğin süreçte bir yandan da evliliğine bir şans daha vermiş olursun. Hayat bu belki herşey düzelir.

Allah yardımcınız olsun zor bir süreç.Sanırım karar vermesi en zor adım.Bir şeyler düzelir mi diye beklemek,çocuk için defalarca denemek çook yorucu.Eşinize inanıp güveniyorsanız,içinizde hala sevgi varsa deneyebilrsiniz. En azından ben elimden geleni yaptım olmadı dersiniz.

Benzer durumu yaşadığım için belki fikir olabilir sana yaşadıklarımı yazmak istiyorum.
Evden ayrılmadan iş buldum,kızım 3 yaşındaydı.Ailemle kaldım bir yıl, bize ait bir oda bile yoktu.Yuvalarla konuşup durumunu anlatırsan indirim yapabiliyorlar..
Kızımı yaşadıklarını atlatabilmesi ve bütün gün evde kendine uygun olmayan ortamda kalmaması için bir yıl boyunca gün boyu yuvaya gönderdim.Anneme de fazla yük olmamıştık böylece..Bir yıl sonra kızım devlet anaokuluna başlayınca,anneme çok yakın bir ev tuttum.Eve fazla para harcamadım,çevremden kullanılmayan eşyalarla kurdum..Eski eşim çocuk için 300 TL nafaka veriyor,kiram 400...
Bir senedir kıt kanaat geçiniyorum,ama kafamı yastığa huzurla koymanın değerini hiçbir şeye değişmem.
Evliliğimi bitirme sebebimse aldatma hariç her şey vardı.Dayak,ilgisizlik,sorumsuzluk,parasını sadece kendine harcama.Tamamen bizden ayrı bir dünyası vardı.Belki karıya kıza gitmiyordu,para yedirmiyordu ama sonuçta zamanını ve parasını bize harcamıyordu.O rahat bir hayat yaşarken biz sefalet içindeydik.
Her zaman söylediğim bir şey var..Kızına iyi bir baba olsaydı,sorumluluklarını maddi manevi yerine getirseydi..Sadece aldattığı için boşanmazdım..Canım yanardı,mahvolurdum ,üzülürdüm ama boşanmazdım..Bu benim fikrim tabii..Sana gelince sen tam boşanma noktasında görünmüyorsun,kafan karışık..Böyle olması da çok normal..Biraz dur ve düşün..Bu evliliğin gider tarafı var mı ? Çünkü sonrası da kolay değil..Dikensiz gül bahçesi beklemiyor seni..Evden ayrılmadan önce çok düşündüm ben,yalnız kalır mıyım ,maddi olarak ne yaparım ? Hepsini aldım verdim ve sonunda bu evliliğin elle tutulur tarafı olmadığını farkettim.O evden çıkmadan o evliliği kafamda bitirdim..Geri döneceksen hiç çıkma o evden,çok çok iyi düşün. Allah yardımcın olsun........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…