mrb kızlar 5 yıllık evliliğim bitecek 2 yaşındada kızım var nasıla yakta kalacağım kızıma nasıl bakacağım bilmiyorum gerçi çağrı merkezi sertifikam var pc sertifikamda var kızımı anneme bırakıp çalışarak ayrı eve geçmeyi düşünüyorum siz ne diyorsunuz ayakta kalmayı başarabilirmiyim kızımada kendimede yetebilirmiyim maddi manevi olarakakıl verin çaresizim çokkk istanbuldayım bu arada ev arkadaşı alsam aynıma daha mantıklımı olur en azından maddi rahatlarım ne bilim ya kafamda habire kuruyorum işte
mrb kızlar 5 yıllık evliliğim bitecek 2 yaşındada kızım var nasıla yakta kalacağım kızıma nasıl bakacağım bilmiyorum gerçi çağrı merkezi sertifikam var pc sertifikamda var kızımı anneme bırakıp çalışarak ayrı eve geçmeyi düşünüyorum siz ne diyorsunuz ayakta kalmayı başarabilirmiyim kızımada kendimede yetebilirmiyim maddi manevi olarakakıl verin çaresizim çokkk istanbuldayım bu arada ev arkadaşı alsam aynıma daha mantıklımı olur en azından maddi rahatlarım ne bilim ya kafamda habire kuruyorum işte
Yuz lirayadavdevlet krwsi br ama uv yaa uatu omalikızlar kimsem yok ayrıca kreş ve anaokulları çokkk pahalı geçen aradım 750 tl istediler nasıl baş edeirm o parayla
Bana ulas maddiyati dert etme iyi bir cagrimerkezİnde dolgun ucretle ise baslayabilirsin
Canim yazdiklarini okudum. Ayrilmayi sen istiyorsun gibi geldi bana. Esim istiyor dememissin.. Eğer öyleyse yada değilse de esin istiyorsa da bosanmayi bu kadar kolay istememelisin sen.. Belki esin sörf seni kiskandirmak için söyledi seni aldattim diye.. Ki yatmadim demiş, tamam hayalini kurmak da aldatma sayılabilir bunu kabul ediyorum. Ama o bile yok belki, hiçbirşey gormemissin
Kayinvalidemlerle anlasamiyorum demissin, kim tam olarak anlasiyor ki k. Validesiyle annesiyle, kizkardesiyle. Ayni evde değilsin sonuçta..
Bi arkadaş çocugun baba dediğinde için acimayacak mi demiş, çok hakli.. Uzun uzun düşün. Biraz zaman yani evliliğine. Sen guleryuzlu ol, ilk adini atan sen ol, sinirsiz iyi ol bakalim ne olcak. Garanti veriyorum 1 olmazsa 3 uncu 5 inci kere esin de kayinvaliden de gulucek sana.. Sonraki güllük gulistanlik. Ki onlar gulmese iyi davranmasa ne olur , sen bi yuvayi ayakta tutmaya cani gönülden çaba harcamis çok sevap kazanmis olursun inan..
Evden kovulana kadar cikma, o seni bosayana kadar adim atma boşanma için. Ki belki düşünmüyor boşanmak falan.. Allah yardimcin olsun ama çok dua etmen lazim..
Bosaninca daha mi kolay olacak , iste Carlos aksama kadar, gel kizinla ilgilen ( çocugun duygusal yoksunluğu ayri), aileme guleryuzlu ol laflarini dinle, kendi evin değil rahat oturamazsin.. Bunları düşün bence .. Nacizane
evet haklı olabilirsin ama ilerini düşünüyorum evliliğimin kızım hep tekmi kalacak eşime güvenemiyorum bir çocuk için daha ayrıca tek sorun aldatması ve aileside değil eşim soğuk biri ben anlamıyor yatak ilişkimiz dahi yok herseye rağmen ayrılmam gene idare ederim ama eşimin beni artık sevdiğinden ve istediğinden emin değilim oda sanki çocuk için katlanıyor sevgim az var sana karşı dedi geçen
Oturduğunuz ev sizin mülkünüz mü?
Kira ise, boşandıktan sonra kirasını ödeyebileceğin bir ev mi?
Herhangi bir yatırım ( araba, nakit vb) var mı?
Eşinin kazancı nasıl? Sigortalı çalışan mı?
Bunlara cevap verebilirsen yardımcı olmaya çalışacağım.
oturduğum ev kira kirasınıda ödeyemem ayrıca malıda yok parasıda 20 milyar kadar borcu var maaşı 2.5 milyar canım tşkr ederim hepinize kızlar yanımda olmanız yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?