• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar facebook

sadece konu vardır heralde 18 sayfayıda almamıstr:D

facebook'ta görmedim ama ekşi sözlük'te okudum. hazır olun kızlar yeni yeni troller türer şimdi kk'da.

Baktim simdi yine goremedim nerden kim paylaşmış
facebookta kemal ekşioğlu ve paylaşımları ve cezmi kalorifer sayfalarında var. konunun linkini de ilk yazıda verdim. ama facete bulursan yorumları oku cok yaratıcılar :D

Ayy rezalet:-) konuya yorum yapan kk kızları hazır olun sizde meşhur oldunuz :-) gece gece hiç gulcegim yoktu..:-)

Sırf onu yazıp reklam yapmak için üye olmuş belli ki:KK70: bkz:mesaj sayısı 4 :KK70: Bdv bölümüne konu açmak için mesaj sayısı sınırlaması şartt.

Okudum bizden daha fena yorum yapmışlar :KK48::KK70::KK70:

ama 18 sayfalık bir yorum almış. ve bu da resimde var.

hayır öyle değil eski sayılan bir üyeliği daha var. iki üyeliği olduğu için zaten kapatıldı profili.
eminim o üyeliğide çok aktif bir üyelik değildir..dalgasına yazdığı çok belliydi yorum bile yapmadım konuya:KK70:

''fake hesabın kadınlarkulubunu karıştırma çabası. kadınlarımızı bari kendi kuluplerinde rahat bırakın lan.... ''

Facebook kullanmıyorum fakat eksıden bı yorum devamıda vardı ama bu kadarını aldım.. tebrık edıyorum:D

Back
X