- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Tamam ama bişeyler yaşadınız , kendisi temiz kiz ararken neden alemin temiz kızına yüzeysel de olsa el sürüyor madem ? Tezata bakar mısın ? Ne malum seninle evleneceği, düşünceniz bu yönde bile olsa yazılıp çizilene karşı koyulabilir mı hayır ! Anlat herşeyi kabul ederse amenna etmezse kendisine layık birini bulsun...Birlikte olmadık
Yooo size öyle geliyor ? Namusu iki bacak arasına aramayan hem modern hem de geri kafalı diye tabir ettiğimiz çok insan var ... Önemli olan zihniyet ..Soyleme bence en modern erkek bile kaldiramiyo boyle seyleri bi hatadir yapmisin seninle Allah arasinda kalsin zaten herkesde ilk gece kan gelcek diye bisey yok
Aynen neresi durust? Zedelenince sorun yok, infilak edince mi sorun? Kendisi istedigini yapar sana ama sen aha once yapmissan kaldiramaz. Zaten ilkinde de evlenecegini dusunup yapmissin. Evlenmeden soyleme netlessin diyecegim ama evlenip soyleyince de ilk basta bunalim takilir, sonra kabul ediyorum seni her seyinle der. Birkac ay dolmadan da lafi senin malum bir bayan olduguna getirip terk eder. En iyi ihtimalle terk etmeyip her gun ayni seyi soyler artik beynin patlayacak gibi olur. Zor bir durumdasin.Karşı olduğu şeyi kendisi yapmış. Neresi dürüst bu adamın?
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Benim 2 yıllık bi ilişkim var yakinda nişanlancaz. Erkek arkadaşım çok baskıcı kıskanç. Üniversite döneminde bi hata yaptım evlenceğimi sandığım kişiyle birlikle olduk bi kaç kez. Ve ben bunu şuanki sevgilime söyleyemedim. Ben de açık olmak istiyorum söylemek istiyorum ama bunu kaldırcak bi insan değil. Normal erkek arkadaş fikrine bile karsı. Üni.deki fotograflarimin bile hesabini soruyo bana kiskanıyo sadece benimsin diyo. Anlayış gostermesini beklemiyorum. yani ona söyleyemem. Onla yuzeysel bir seyler yaşadik benden pembemsi bi kan geldi. Zedelenmiştir belki dedik kapattik konuyu. çok gururlu biri bunları kaldırcak biri değil. Beni çok seviyo ben de onu. Çok düzgün biru. Ben de çok pismanim her gün tövbe ediyorum.Kizlar bana yardim edin işin içinden çikamiyorum.
madem o kadar gururlu o kadar namus duskuu kendısı nıy evlenmeden senınle bırseyler yasıyor ????Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Benim 2 yıllık bi ilişkim var yakinda nişanlancaz. Erkek arkadaşım çok baskıcı kıskanç. Üniversite döneminde bi hata yaptım evlenceğimi sandığım kişiyle birlikle olduk bi kaç kez. Ve ben bunu şuanki sevgilime söyleyemedim. Ben de açık olmak istiyorum söylemek istiyorum ama bunu kaldırcak bi insan değil. Normal erkek arkadaş fikrine bile karsı. Üni.deki fotograflarimin bile hesabini soruyo bana kiskanıyo sadece benimsin diyo. Anlayış gostermesini beklemiyorum. yani ona söyleyemem. Onla yuzeysel bir seyler yaşadik benden pembemsi bi kan geldi. Zedelenmiştir belki dedik kapattik konuyu. çok gururlu biri bunları kaldırcak biri değil. Beni çok seviyo ben de onu. Çok düzgün biru. Ben de çok pismanim her gün tövbe ediyorum.Kizlar bana yardim edin işin içinden çikamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?