KIZLAR FİKİLERİNİZE İHTİYACIM VAR ZOR DURUMDAYIM

Abartmiyorum okurken elim ayagim dolasti yuregim agridi. O kadin da butun bunlara ragmen o yaratikla hayati paylasmaya devam etmisse ona da yaziklar olsun.

Bu adam senle evlenmez soyleyeyim
Madem erkek arkadasa bile karsi senle niye sevisiyor? Bu mu durustluk bu mu namus?
Sana diyecek ki benle yaptiysan baskalariyla da yapmissindir ben gidiyorum
O demeden sen bas tekmeyi

Yuh be

Pembe gözlük takan biri değil aksine mantıklı biriyim asktan gozüm kör olnadi. Ilk iliskisini benle yaşiyo nasil sevcegini bilemiyo nasil elinde tutcagını. Yanlıs yapiyo ama anlamiyo
Ben size hakaret olsun diye söylemedim. Arkadaşımın durumu da öyleydi, kıskanmasını sevgiden aşktan sanıp hoşgörüyordu. Ve ilkokuldan beri hayatımda tanıdığım en olgun, en mantıklı insanlardan biridir. Ama öyle olmuyor. Yani siz şuan mutluyken yapma etme demek çok garip, sizin hayatınız sonuçta ama tecrübeler de varki malesef bu tip adamlar değişmiyor. Hayatınızı mahvetmenizden endişe ediyorum. Heleki sizin korktuğunuz mevzu sözkonusuyken daha da vahim şeyler olabilir. Mesela sizi daha önce ikinizin yakınlaşması mevzuundan bile vurmaya çalışacaktır. Bir kavgada en başta söyleyeceği şeylerden biri namusunuza laf etmek olacaktır. Başkasıyla ilişkinizi öğrendiğinde neler olur tahmin bile edemiyorum.

Özetle söylemeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Zaten böyle bir dürüstlüğü hakeden biri değil. 2. evlenme kararını vermeden önce hangi durumlarda neler yapabileceğini iyice gözlemleyin ve kararınızı ona göre verin. İnşallah mutlu olursunuz

Herseyi anlatmak zorunda degilsiniz emin olun onunda sizden sakladıkları vardir. Tovbe etmissiniz yolunuza bakin ama erkek arkadaşınız aşırı derecede kıskanç ise de evlilik icin bir daha düşünün

derdime derman

sizin gibi konulari olan genc kizlari gordukce derin bir hicap duyuyorum.
esimle evlendigimde bakire degildim(ikinci evliligim), bakire olmadigimi da beraber yan yana gelmemizin 5inci dakikasinda soyledim. varsa acilarimi sirtlayarak, sevinclerime saygi duyarak yanimda oldu. butun bu surec icerisinde yillar boyu kavgalarimiz olmadi mi, sorunlarimiz olmadi mi? dolu... ama hicbirinde beni bir damla kanla vurmadi. konusu dahi gecmedi.

sizi oldugu gibi kabullenemeyecek birini sevmis olmanizi anlarim, bu durumdan dolayi bu bilgiyi ondan saklama karari almanizi bile anlarim ama kendinize bunu eziklik haline getirmenizi anlamam ve kabul etmem.

iliskinizde sorgulyacaginiz tek sey bu kadar baskici biri ile hayat kurup, mutlu olup olamayacaginiz olmali. bekaretiniz degil.

"Yüzeysel birşey yaşadık pembemsi kan geldi" deyince kabul etti.
Ama "sevgilimi sevdim, seviştim" dersen kabul etmeyecek öyle mi?!

Ban yemek istemiyorum. Yemin ederim sizin zihniyetinizden tiksiniyorum!!!

*Evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı biriyim bu arada.

En uzak durulması gereken adam tiplerinden. Siz de bir kadın olarak gururlu, kaldıracak biri değil vs diyerek hem kendinizi hem hemcinslerinizi aşağılıyorsunuz. Aferin

eğer erkek arkadaşınız da sizden önce biriyle beraber olmadıysa ve böyle bir şeyi kaldıramaz diyorsanız bu işi bitirin. kararına da saygı duyun.
amaaa yok o daha önce başkasıyla beraber oldu ama benim olmamı kabullenemez diyorsanız bu iki yüzlülüktür. siz de aynı şekilde onun anlayacağı dilden konuşun. gidin kızlık zarınızı diktirin. bir laf vardır bilirsiniz: öyle şeye böyle şey.. daha fazla detaya girmeyeceğim :)
burda kimse bana dürüstlükten bahsetmesin. resmen ikinci sınıf insan, alınıp satılan eşya muamelesi görüyor sırf bu yüzden kadınlar. gelinliğimizin üzerine bile kımızı kurdele bağlıyorlar hediye paketi misali. madem tek dertleri o - sanmıyorum ama - o zaman o problemi onların anlayacağı dilden çözün.

Lütfen kendini bu kadar değersizleştirme. Bu kafa yapısına sahip bir adamla evlendiğinde daha çok sorun yaşarsın. O zaman içinden çıkmak daha da zor olur. Bazı durumlarda yalnızca sevgi yetmez. Lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…