KIZLAR FİKİLERİNİZE İHTİYACIM VAR ZOR DURUMDAYIM

diktirmek gibi bi planım yok kızlar. zaten öyle bir isteğim olsa sizden neden çare arayım gider diktiririm. söylemesem ilk gece sorun olur mu korkum o

açık ve net olmakta fayda var sen geçmişte bir hata da yapmış olsan eşin olacak kişinin seni doğrunla yanlışınla kabul etmesi gerekir. ki böyle birşeyi de ancak seni seven kişi kabul eder.

Şimdi bak alternatifler neler:
1- Ya söylersin ve bu adam nasıl olsa bu kız şöyle böyle der ve o da seninle birlikte olmak ister,yani kabullenmiş görünür olayı
Ya da söylediğinde kıyameti koparır adını çıkarır sana şiddet falan uygular

İki seçenek de istediğimiz şeyler mi, hayır

2- Söylemezsin, dediğin gibi ilk sevgilisi sensen ve cinsel deneyimi yoksa zaten anlamaz bişey, yani evlenseniz ve birliktelikte kan gelmezse üste çıkarsın ne demek istiyosun seninle yaşadım bişeyleri lekelenmem bile oldu gördün vs diye,tamamen çamura yatma yani

3- Gidersin diktirirsin

Yani seni kimse baştan yaratamayacagina geçmişini silemeyecegine göre ayrılmam da dediğine göre alternatifler bunlar seç beğen al ben olsam 2 yi seçerim operasyona para mı verecem bide

diktirmek gibi bi planım yok kızlar. zaten öyle bir isteğim olsa sizden neden çare arayım gider diktiririm. söylemesem ilk gece sorun olur mu korkum o

Yaşlar kaç meslekleriniz ne, evlilik için ciddi bi adım atıldı mi, yani evlenecez beklentinin altı dolu mu

Ya kan da gelmiş zedelenme falan baktın kanama olmuyor yüzeysel yaptığımız gün bozuldu dersin. Ama ne gerek var.
Mutsuz olursun bu zihniyette biriyle.

söylememeye karar verdim kızlar. bu zamana kadar yaptığım gibi. bu konuda bu kadar katı olmasa söylemek çok isterdim ama ne kadar kabul ettim dese de erkekler buna takar gibi geliyor. ben söylesem de kabul eder belki ama her şey değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…