Kızlar Fikir lütfen?

fotag37

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
263
0
16
İstanbul
Aşktan yana yüzüm gülmedi sanırım gülmeyecek... Şuan biriyle birlikteyim ama aramızda ki aşk mı, arkadaşlık mı anlam veremiyorum saçma sapan birşey yaşamaktayım adını koyamıyorum sevgiliyiz ama ne öyle bir konuşma havası var ne de başka birşey! Yanındayken herşey çok güzel ama uzaklaşınca değişiyor mesleği gereği belkide bilmiyorum kendisi avukat şakalaşmaktan anlamıyor onun yaptığı şakalarda bana bayat geliyor acayip zıttız bunu onada söylüyorum ancak sana öyle geliyor diyor, fazla mesaj yazmayı sevmiyor ama bende merak ediyorum ilgisini görmek istiyorum anlamıyor bariz odun Çıkmaya başlamadan önce bana bebeğimli vs. sözckler demeye başlamıştı bende doğru olmadığından brdaha tekrarlamamasını söyledim ne söylemeymiş arkadaş canım bile demez oldu. Önceden çok çekmiş aşktan üzülmekten ve beni üzmekten çok korkuyor bana devamlı bunu hatırlatıyor ne yapmam gerek arkadaşlar tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen..

Zorla olmaz bazı şeyler; benim eşimde ilk tanıştığımız da "hayatta evlenmeyi düşünmüyorum" , "sakın benden öyle aşkım, canım, cicim lafları bekleme söyleyemem" , "zırt pırt çıkamayız, duruma göre bakarız " demişti Ben onu o şekilde kabul ettim, ilişkimize bir şans verip, uzun vadeli planlar kurmak yerine geçirilebilecek güzel günlerin kıymetini bildim. Benim ilgilenmiyorsun, yok mesaj atmıyorsun falan gibi tirplere sokmadım kendime. Hep onun canı istediği zaman görüştük, o canı istediği zaman aradı; ben sadece kendim oldum. Sadece biraz sabır diledim, sonra baktım evlilik hayalleri kurmaya başladı, telefonla konuşurken "canım sıkılıyor "desem atlayıp geldi beni dışarı çıkardı. Hala aynı, geceyarısı canım sıkıldı desem, yatağından kalkar.

Bu arada siz ne işle meşgulsunuz? Çalışıyor musunuz? Bir de avukat olduğunu söylemişsiniz, yapısı ciddi olabilir, vıcık vıcık "nerdesin aşkım " "burdayım aşkım" tarzı mesajlaşmalardan hoşlanmıyor olabilir. Mesajlaşmanın bir ilgi ve sevgi göstergesi de olmadığını ayrıca belirtmek isterim. Adamın işi yoğun, yasalar davalar, kardeşim avukat oradan biliyorum bende. Koca koca kitaplar, sorunlu insanlar. Bence lise öğrencisinden beklenen şeyleri, erkek arkadaşınızdan bekleyemezsiniz. Beklentilerinizi rafa kaldırıp güzel günlerin tadını çıkartın ve telefon açıp siiz ona aşkım, canım, hayatım vs deyin.

Valla ben de öyle canımlı aşkımlı konuşmaları sevmem her dk mesajlaşmak da bana göre değildir - yani böyle diye ve erkek olduğu için odun değil kaldı ki sen beni üzmekten korkuyor diyorsun bence odun olan bu kadarını düşünemez ben bazı şeyleri baştan konuşmanın daha doğru olduğunu düşünürüm. Al karşına açık açık konuş - hem mesleği gereği hem de erkek olduğu için olaylara bizden daha mantıksal yaklaşıyordur - açıkça konuştuğunda seni daha iyi anlayacaktır diye düşünüyorum şu an seni üzmemek için nasıl davranacağını bilmiyor olabilir

yaşlarınız kaç acaba?belki olgun bi insan olduğundan dolayı mesajlaşmak yerine tlf açıp konuşmayı daha samimi buluyor olabilir.anladığım kadarıyla sizin hayat dolu bi yapnız var ama o işten dolayı ve biraz da olgunluğundan dolayı hayatın tadını çıkaran insanlardan değil gibi gözüküyo.deiklerinize göre ikiniz de birbirinize pek ısınamamış gibi görünüyorsunuz yani dediklerinizden ben bunu çıkardım.ne zamandan beri görüşüyorsunuz?

Bende öyle yapıyım diyorum ancak bi korku sarıyor bende nasıl davranacağımı bilmiyorum. Kendim öğretmenim eğitim koçuyum, öyle birşey oluştu ki bende o demeden diyemiyorum desem kötü birşey olucak herşey bitecek gibime geliyor. Yeterince sabrediyorum aynı konuşmaları oda yaptı . Siz bu sürede onu hangi aralıklarda aranız ya da mesaj attınız merak ettim doğrusu ilişkinizin gizemini umarım sonumuz sizinki gibi olur.

Yavaş yavaş ilerliyor olabilir bir şeyler ama başında bebegimli konuşup sonradan bırakmam tamamen tuhaf baştan öyle olmasaydı herkes canımlı cicimli konuşmaz biraz farklı yaklaşabilir olaylara diyecektim Sürekli sizi üzmekten korktuğunu söylüyor insanın psikolojisini bozar bu durum sanki her an üzecekmiş gibi :26:Biraz bekleyin bakalım zaman olaylar ne gösterecek olmadı duruma göre konuşursunuz hoşlandıysanız sevgiye dair bir şeyler varsa içinizde biraz daha sabredin yoksa sizde kendi yapınızdaki biriyle birlikte olursunuz gülmeyecek yüzüm demeyin kısmetten öteye köy yok herkesin bir yaşaması gereken vardır hayırlı zamanda hayırlı kişiyle olması önemli olan

Ben 22 yaşındayım o 25. Evet ben daha deli doluyum bu ilişkide mantıkcı olan o telefon açma durumu önemli şeylerde oluyor daha çok. Dediğim gibi yanyanayken çok güzel uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi ancak yaklaşık 3 aydır sevgiliyiz ama hiçbirşey anlamıyorm ne ayrılıyor ne de yürütebiliyoruz. Zamana bırakalım diyorum ama beklemekte gerçekten çok zor hep aklımda bir soru işareti ben zaman bıraktım ama o ya bu sürece vazgeçerse vs vs..

Onunla konuşmaya çalıştığımdada geçiştiriyor anı yaşayalım diyor. Ne kadar konuşsamda srekli başa sarmak zorunda kalıyoruz. Bende anlam veremez oldum dışarıdan birilerinin fikirlerine ihtiyacım var.

Valla açıkçası ben neredeyse hiç aramıyordum O istediği zaman kendisi arıyordu, ama tabi bu günler sürmüyordu. Her gün arardı, sabah akşam falan baya da uzun sohbet ederdik. İçinizden geldiği gibi davranın, planlar yapmayın, söylemek istiyorsanız söyleyin hepsi bu kadar basit.

evet bence de zamana bırakın eğer böyle yaparsanız daha çok kendinizi üzersiniz ve ilişkinizi daha çok çıkmaza sürüklersiniz ki şu anda da gördüğüm kadarıyla sürükleniyor zaten.sadece bol bol dua edin hakkınızda hayırlısı olması için.küçük bi yaşta değilsin ama daha görüp öğreneceğin çok şey var.

Kesinlikle çok iyi anladınız beni sanki beni hep üzecekmiş gibi heran bırakıp gidecekmiş gibi hissettiriyor bana. Ayrılmayı teklif ettim onuda kabul etmedi aklında başka birinin olup olmadığını sordum onada hayır dedi bende o konuşmaları çok seven biri değilim ama insan sevildiğini hissetmek istiyor. Ya da sevilmiyorsam açık açık belirtsin değil mi? gönül çok hassasdır kendim bağlanıpta üzülmekten korkuyorum.

Birgün bende denedim hiç mesaj atmayayım aramayayım diye yaptımda kendisi mesaj attı nerelerdesin sen neden mesaj atmıyorsun dedi ertesi gün mesajınada cevap vermedim merak edince ne yapacak diyerekten aradı bu kez bana cattı neden mesaj atmıyorsun aramıyorsun diye aynı şeyi o yapıyor hergün farkında değil. Sanırım ben alıştırdım bunu hep ilk adımı ben atıyorum oda önemsemiyor

Sabredip hiçbirşey yapmamam gerek. Teşekkür ederim

En çok üzülen ben oluyorum zaten ve ona bunu belirtmiyorum zaten üzüleceğimden o kadar emin ki.. Teşekkür ederim, bu arada sosyolog34 yazıyor bende bir sosyoloğum. Meslektaşız :)

O zaman şu aralar biraz ağırdan alın üstelemeyin bekleyin bakalım ne yapıyor sizi kazanmaya çalışsın bağlanmamaya çalışın kendinizi beklemeye alın diyeyim bence şuan ne yaparsanız pişman olacaksınız gibi ayrılsanız ya tuhaflık yoktu biraz daha bekleseydim diyeceksiniz bağlanırsanız Allah korusun karektersiz çıkarsa üzüleceksiniz o yüzden en iyisi zamana bırakarak beklemek zordur ama başka yol yok gibi :26:

Beklemekten başka çarem yok evet Kaybetmeyide göze alamıyorum. Ağırdan almak biraz mesaj atmayı kesmek etkili olur inş.

En çok üzülen ben oluyorum zaten ve ona bunu belirtmiyorum zaten üzüleceğimden o kadar emin ki.. Teşekkür ederim, bu arada sosyolog34 yazıyor bende bir sosyoloğum. Meslektaşız :)

aaa çok sevindim meslektaşım benim o zaman şöyle diyim eğer çok çok üzülüyorsan bi kalem kağıt al eline.bi tarafa pozitif yönlerini bi tarafa negatif yönlerini yazarak tartmaya çalış.hangisi ağır basıyo gözlerinle gör.biz kadınlar daha çok kalbimizle haraket ettiğimiz için hep kaybediyoruz malesef eğer negatif pozitif yönlerini görürsen belki karar vermen daha kolay olabilir.

Bende Kesinlikle birde balık burcu olunca insan.. Çok çok üzüldüğüm söylenemez aslında sadece çözüm yolu bulmaya çalışıyorum daha fazla üzülmemek ve keşke dememek için.

Bende Kesinlikle birde balık burcu olunca insan.. Çok çok üzüldüğüm söylenemez aslında sadece çözüm yolu bulmaya çalışıyorum daha fazla üzülmemek ve keşke dememek için.

bence kadınların hepsi duygusal yani insan doğal olarak çok daha fazla üzülmemesi için bi şeyler yapmak zorunda elbette.o yüzden haklısın.yani bi tek senin değil karşıdaki insanın da elinden geleni yapması lazım.eğer ben seni üzmek istemiyorum deyip de daha çok üzüyorsa da orada durup b düşünmek gerek.

Kesinlikle öyle insan duygularıyla baş edemiyor. Madem üzmek istemiyor neden mutlu da etmiyor ya da mutlu edemiyor neden ayrılmak istemiyor işte bunlar hep iç kemiren noktalar. Genelleme yapmak doğrumudur bilmem ama ben erkeklerin bu denli düşündüğünü sanmıyorum kadınlarımız çok dertli :)

yok canım işte biz hep erkekleri duygusal olarak görmüyoruz odun diyoruz ama inan ki onlar da duygusal ama bizim kadar belli etmiyorlar biz hemen ağlıyoruz içimizden atıyoruz ama onlar içlerine atıyo ve daha kötü oluyorlar o yüzden şanslıyız bence seni üzmek istemiyor olabilir ama bu mutlu edecek anlamına gelmiyo malesef.ayrılmak istememesi de seni kaynetmek istemiyor demek ki ama seni mutlu etmek için elinden de bi şey gelmiyo demek ki.genelde kadınları anlamak zordur derler ama erkekleri anlamak çok daha zor bence:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…