Kızlar Fikir lütfen?

İhtimal versem konuyu açtığımı gördü diyeceğim olamaz böyle birşey Bir anda ilgi göstermeye başladı ve sevgi sözcükleri şuan çok şaşırdım bugünü tarihe geçmeliyim

İhtimal versem konuyu açtığımı gördü diyeceğim olamaz böyle birşey Bir anda ilgi göstermeye başladı ve sevgi sözcükleri şuan çok şaşırdım bugünü tarihe geçmeliyim

hadi gözün aydın canım inşallah böyle devam eder

Beklemekten başka çarem yok evet Kaybetmeyide göze alamıyorum. Ağırdan almak biraz mesaj atmayı kesmek etkili olur inş.

Öyle düşünmeyin bir kere böyle düşünceli birini kaybedecek o herşeyin hayırlısı zaman gösterecektir zaten belkide korkulan bir şey yok yapısı gereği bu siz alışacaksınız belli mi olur

Öyle düşünmeyin bir kere böyle düşünceli birini kaybedecek o herşeyin hayırlısı zaman gösterecektir zaten belkide korkulan bir şey yok yapısı gereği bu siz alışacaksınız belli mi olur

Hayırlısı değilse olmasın gönülle imtihan olmak çok ama çok zor. Belkide haklısınız yapısı böyle bekleyip göreceğim

Afedersiniz ama merak ettim. Bu konudan 1 ay kadar önce başka bir konu açmışsınız ve uzun süredir bir öğretmenle birlikte olduğunuzu söylemişsiniz. Bu konunuzda da çıktığınız kişinin avukat olduğunu ve 3 aydır birlikte olduğunuzu söylüyorsunuz. Anlamadım?:44:

Evet ancak bu siteyi iki kişi kullanıyoruz tek değilim. Moderatöre vs. mesaj attım ancak hala o konular silinmedi bende bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…