Kızlar ben nişanlıyım aynı zamanda okuyorumda üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim.Nişanlımla 3.sınıftayken evlenmeye karar verdik onun ısrarları yüzünden.Okulumun bitmesini beklemek istemedi hemde kıskançlıklarının evlenince azalacağını savunuyor..Nişanlımın ailesi site içerisnde dubleks bir evde oturuyorlar nişanlımada ordan ev satın almışlar bir villa var aramızda.Fakat ben orda oturmak istemiyorum kayınvalidemle fazla içli dışlı olmak istemiyorum.Evin semti en iyi semtlerden ev fiyatları baya yüksek ama işte ben orda oturmak istemiyorum çünkü kayınvalidem dibimde olucak.Nişanlıma ben bu evde oturmak istemiyorum desem daha iyisimi var ki en iyi semt dubleks koca ev dicek.Anneni heran görmek istemiyorum da diyemiyorum Napmalıyım sizce kızlar..
ben de üniversite ikinci sınıftayken evlendim.Şimdi dördüncü sınıfım.Hem evlenip hem okuyacaksan her zaman ev işlerinde sana yardımcı olacak birine ihtiyaç duyacaksın burası kesin.Eğer kayınvaliden iyi bir insansa ev işlerinde yemek konusunda falan sana yardımcı olacaksa o evde oturmayı kabul et.Okulun biter de çalışmaya başlarsan ev konusunu eşinle o zaman tekrar gözden geçirirsiniz bence...
Yani tabiki sen bilirsin , Ve sen onlari bizden daha iyi
taniyosun.. Oturmak isteyen var , oturmak istemeyen var.
Hergun burda kaynanalardan ne cektiklerini yazanlari
Okuyoruz , hicte hos seyler degil.
Tabiii herkes boyle olucak diye birsey yok..
ama sahsi fikrim ne kadar uzak olursan okadar tatli
Olursun.
ama tabiki nisanlininda bu konuda senle hemfikir olmasi
Gerekiyor. Yalniz basina bu karari verebiliyosan iyi.
nisanlinda senin gibi dusunurse hic dusunmeden bence uzak otur.
Zaten iki yıl okula gidicem sonrasında çalışmak istiyorum ama izin vermez .Kayınvalidem kötü biri değil ama çok karışıyo iyilik yapmak istiyo ama hiç bnm düşüncelerime saygı göstermiyo
ben de üniversite ikinci sınıftayken evlendim.Şimdi dördüncü sınıfım.Hem evlenip hem okuyacaksan her zaman ev işlerinde sana yardımcı olacak birine ihtiyaç duyacaksın burası kesin.Eğer kayınvaliden iyi bir insansa ev işlerinde yemek konusunda falan sana yardımcı olacaksa o evde oturmayı kabul et.Okulun biter de çalışmaya başlarsan ev konusunu eşinle o zaman tekrar gözden geçirirsiniz bence...
Hukuk fakültesnde okuyorum ve bekar olduğum halde zor idare ediyorum günüm yetişmiyor resmen..Kayınvlaidem yardımcı olur evet ama herşeye çok karışıyo bnm hayatıma saygı göstermiyo kndi bldiğini yapıyo
Canım düşüncelerini açıkça anlatacaaksın. Başka nasıl başlarsan öyle gider. Tedirgin oldugunu baglari sağlam tutmak için mesafeyi korumayi istiyorum diyeceksin. Mutluluklar dilerim.
Zaten iki yıl okula gidicem sonrasında çalışmak istiyorum ama izin vermez .Kayınvalidem kötü biri değil ama çok karışıyo iyilik yapmak istiyo ama hiç bnm düşüncelerime saygı göstermiyo
Şimdiden gördüğün üzere maddi olarak bağımlı olmak demek, adam ev aldığında fikir beyan edememek demek.
Sana tavsiyem şu 2 yıl sakın evlenme. Hayattan beklentilerin neler bilmiyorum. Fotoğraflaırnı görüyorum capcanlı sempatik bir hatunsun. Evde oturacak kız değilsin sen. Okulun bittiğinde bütün arkadaşların çalıştığında daha iyi göreceksin bunu. O yüzden bekle.
Çalışma konusunda eşin değil de önce baban bir şeyler söylesin. Benim eşim böyle bir şey diyecek olsa babam beni eve kitler her sabah işe götürür akşam da almaya gelir.
Kafanı da eve , kv ye, nişanlına yorma derim. Daha erken.
Adamı da sevmişsin bir şey diyemiyorum. Onun da sana saygısı varsa kabullendir.
Fotoğraflarına bakıyorum bir de yazdıklarını. İkisi aynı kız olamaz diyorum gerçekten..
Hayır hiç düşünmedim Allah'a şükürler olsun.İyi ki de evlenmişim diyorum.Ama bunda benim eşimin payı çok çok fazla.Yeri geldi yemek yapamadım eşim yaptı yeri geldi eşim dışardan yemek söyleyip karnını doyurdu bi gün de bana demedi ki bu evde neden yemek yok.Yeri geldi temizlik yapamadım ev dağınıklıktan tozdan geçilmez oldu ama yine eşim bana bu evin hali ne böyle demedi.Eğer sen karşındaki insandan bu konuda sana yardımcı olacağından hoşgörülü olacağından eminsen evlen tabi..Derslerimi de hiç etkilemedi bu durum..Evlendikten sonra neredeyse her dönem %10 luk dilime girdim..
Hukuk fakültesnde okuyorum ve bekar olduğum halde zor idare ediyorum günüm yetişmiyor resmen..Kayınvlaidem yardımcı olur evet ama herşeye çok karışıyo bnm hayatıma saygı göstermiyo kndi bldiğini yapıyo