• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verir misiniz

mentak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
226
151
18
28
Kızlar 3 aylık hamileyim ilk öğrendiğim zaman kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemedik 7. Hafta duyduk ve ailelere söyledik kayınvalidem duyduğu an bebeğin beşiğini annenler alıcak kız tarafı alıyor bende kendi kızma aldım dedi tabi ben şok yani çok şaşırdım böyle bişey söylemesine Ailem zaten alır alamıcak durum da değiller ama yani böyle bişeyin söylenmesi çok ayıbıma gitti açıkçası yanlış mı düşünüyorum acaba ben mi abartıp haksızlık ediyorum tam kestiremiyorum fikirleriniz için şimdiden teşekkürler

Kızlar 3 aylık hamileyim ilk öğrendiğim zaman kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemedik 7. Hafta duyduk ve ailelere söyledik kayınvalidem duyduğu an bebeğin beşiğini annenler alıcak kız tarafı alıyor bende kendi kızma aldım dedi tabi ben şok yani çok şaşırdım böyle bişey söylemesine Ailem zaten alır alamıcak durum da değiller ama yani böyle bişeyin söylenmesi çok ayıbıma gitti açıkçası yanlış mı düşünüyorum acaba ben mi abartıp haksızlık ediyorum tam kestiremiyorum fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
En iyisi çocuğunuzun herseyini maddi imkanıniniz el verdiğince kendiniz yapın hediye getiren getirsin getirmeyen de canı sağolsun. Malesef bu kız evi oğlan evi muhabbeti her haltta var . Bitmedi gitti bı babaanne olacağın için sevin doğmamış çocuğa beşik derdine mi düştün .

Yıl 2023 maymunlar uzaydan arsa alıyor kaldı mı hala böyle dertler ya? Beşik nedirde
En iyisi çocuğunuzun herseyini maddi imkanıniniz el verdiğince kendiniz yapın hediye getiren getirsin getirmeyen de canı sağolsun. Malesef bu kız evi oğlan evi muhabbeti her haltta var . Bitmedi gitti bı babaanne olacağın için sevin doğmamış çocuğa beşik derdine mi düştün .
Aynen bende öyle söyledim zaten biz babasıyla herşeyine yeteriz alırız çok şükür ama söyleyiş tarzı üstüne basa basa 2 kere söylemesi şaşırdım açıkçası ailem den hiç böyle şeyler görmediğim için garipsedim 😆

Resmen fitnecilik gibi sende evet annemle konustum besigi kiz tarafi alir bebek arabasini puset vs erkek annesi aliyormus biz de de adet boyle de :) maksat kayinvalidenim tansiyonunu firlatmak bebsigi siz alsaniz bille annem aldi deyin :) isin sakasi bir yana yapmaya calisilan sey dugun oncesi gibi sacma uygulamalar bizim kimsenin bir seyine ihtiyacimiz yom almak isteyen olursa hediye olarak gonlunden geceni alir deyebirsiniz. Lohusalikta da pek yakininizda tutmasaniz iyi olacak sanki

Orada şak diye ‘Bizde öyle adetler yoktur. Çocuk yapabilecek kapasitedeysek onu da alabilecek kapasitedeyiz çok şükür.’ Diyemediniz mi

Resmen fitnecilik gibi sende evet annemle konustum besigi kiz tarafi alir bebek arabasini puset vs erkek annesi aliyormus biz de de adet boyle de :) maksat kayinvalidenim tansiyonunu firlatmak bebsigi siz alsaniz bille annem aldi deyin :) isin sakasi bir yana yapmaya calisilan sey dugun oncesi gibi sacma uygulamalar bizim kimsenin bir seyine ihtiyacimiz yom almak isteyen olursa hediye olarak gonlunden geceni alir deyebirsiniz. Lohusalikta da pek yakininizda tutmasaniz iyi olacak sanki
Ahahhahhaha çokkkkk haklısınız :)))))

Yav, sanki kaynanan kraliçe elizabeth, kaynananın huyunu biliyorsundur, niye şaşırdın bu kadar? Bazı yörelerde torunun yatak odasını evet kız tarafı alıyor. Onların da adeti böyleymiş. Sende dersin biz kendimiz alırız eşimle. Sorun edilecek bir şey yok burda.

Yıl 2023 maymunlar uzaydan arsa alıyor kaldı mı hala böyle dertler ya? Beşik nedir 😂
Kızlar sözlerimi geri alıyorum yorumları okudum da bir sürü prosedürü varmış bu işin ve hala devam ediyor sanırım.sorry sorry ben kaçar

Güldüm aklıma yaşadığım şeyler geldi aynısını kayınvalidem dedi. 😂
Yalandan kızların yanında bende söyledim, kayınvalidem tabii ki kızlarına beşik almayı bırak bir don bile almamış.

Şimdi de özelde neden doğum yapıyorsun devlet neyine yetmiyor ben evde doğurdum, benim kızlarım normal doğum yaptı bakalım sende yapacak mısın muhabbeti var.
Gülüp geçiyorum valla yoksa stresten çocuğu doğuracak gibi oluyorum.

Bence de fitnele panpa, bizim orda da adet öyledir annem beşiği aldı bile. Bizim ordaki adetlere göre çocuğun babaannesi 5 çeyrek altın takar, mevlidi de okutur de hehehe kalpten gitmelerini izle. :halay:

Son düzenleme:
Kızlar sözlerimi geri alıyorum yorumları okudum da bir sürü prosedürü varmış bu işin ve hala devam ediyor sanırım.sorry sorry ben kaçar

Kaynana kurnazlik yapip oglu masrafa girmesin istiyor muhtemelen. Madem oglu masrafa girmeyecek kendiside elin taşın altina koysun 😂

Kayınvalideniz iğrenç bir insan.

Öyle tatlı dünürler var ki; sabah kalkıp kahvalti temizlikten sonra bir araya gelip bebeğe yelekler battaniyeler örüyorlar hevesle.

İnsan bu güzel haberi aldiktan hemen sonra beşiği kimin alacağını mı düşünür?

Bazı erkek anneleri çok utanç verici.

Yav, sanki kaynanan kraliçe elizabeth, kaynananın huyunu biliyorsundur, niye şaşırdın bu kadar? Bazı yörelerde torunun yatak odasını evet kız tarafı alıyor. Onların da adeti böyleymiş. Sende dersin biz kendimiz alırız eşimle. Sorun edilecek
Yav, sanki kaynanan kraliçe elizabeth, kaynananın huyunu biliyorsundur, niye şaşırdın bu kadar? Bazı yörelerde torunun yatak odasını evet kız tarafı alıyor. Onların da adeti böyleymiş. Sende dersin biz kendimiz alırız eşimle. Sorun edilecek bir şey yok burda.
Siz benim şaşırmamı çok dert etmeyin :))

Aynen bende öyle söyledim zaten biz babasıyla herşeyine yeteriz alırız çok şükür ama söyleyiş tarzı üstüne basa basa 2 kere söylemesi şaşırdım açıkçası ailem den hiç böyle şeyler görmediğim için garipsedim 😆
Haberin olsuna getirmiş hiç duymazliktan gel. En güzel zamanlarını böyle boş cümlelerle harcama hamileliğin tadını çıkar sağlıkla kucakla eminim çok güzel bir anne olacaksın mutluluklar.

Kaynana kurnazlik yapip oglu masrafa girmesin istiyor muhtemelen. Madem oglu masrafa girmeyecek kendiside elin taşın altina koysun 😂
Koysun koymasına de beşik nedir ve kimin aldığı neden önemli ben çocuksuz eşşek kadar kadın bu mevzulardan baya uzağım sanırım en iyisi ben kaçayım öperim.
Konu sahibinin bebişi sağlıkla büyüsün

Back
X