kızlar fikirleriniz merak ediyorum?

yok canım ortak arkadaşlarımız, aramızda 15 saatlik bi mesafe var maalesef....biizim 4yıl zorluklarla da olsa sürdü...2 ayda bir gelirdi minacım korkuyorum yani benim hislerimde mantığımda bittiğini söylüyor, seviyorum evet hemde çokk ama aşılması gereken de bir o kadar çok problem var..aile,mezhep,uzaklık hangisini anlatsam sana canım benim....ben hatırlatmasamda unutmıcak biliyorum ama arama dedi yüzsüzlük yapamam her defasında sana şans veriyorum dedi bana şans da tükendi....klava:

off sorunlar aslında tahmin ettiğim gibi ise ileride sorun oluşturabilcek tarzda.. umarım senin için hayırlısı olur güzelim olumunekankayizsmile ama bence arada mesaj at ve doğumgününde de mesaj at son kez elinden geleni yapmış olursun.. sonrası içinse kısmet denilir artık :teselli:

seven kişi için verilen şansların sınırı yoktur.bence bir süre arama özlesin seni.sonra arkadaşın gibi ara,sor,sohbet et.bir aya kalmaz aranız düzelir bence

evet maalesef cnm çok sorun var arada ki ben şunu öğrendim ayrı kaldığımız dönemde
beyefendi sanal aleme dalmış,kızlarla konuşmalar mesajlar ve yıkıldım....bunu ona sorduğumda ilk önce şifremi kırmışlarda ben yapmadım da etmedim de sonra itiraf etti evet ayrıydık sen yoktun bende yaptım dedi..yani seven insan nette de olsa bana ,beni bekle dediği zamanlarda (işimi gücümü elime alıp seni aileme savunucam) bu tarz hatalarını normal mi karşılamak gerekir içim elvermiyor maalesef canlarım siz ne düşünüyorsunuz?kötükedihüsoklava:

yok cnm yaklaşık 4 ay ayrı kaldık ailesi istemedi bi sürü sorun oldu kendi aramıxda da problemler sonra o aradı tekrar başladık ama nadiren görüşüyorduk sözümüz vardı beni bekle işe giricem olucak diye neyse işe de girmiş ayrıca yani bana bekle dediği dönemde yapmş bunlar facede.kızlara mesajlar tatlım bebek falan en son onu kırma sebebimde bunları görmem oldu hakaret boyutunda konuştum suçlu iken o suçsuz şimdi...

ama sonuçta görüştüğünüz bir dönemde yapmış bunları.bu tarafı hoş değil.hakaret ettiğin için sen suçlu durumuna düştün tabi.yerinde olsam bir kaç gün içinde güzel bir mail yazarım.beni ne kadar kırdığını,üzdüğünü,ve vicdanını sızlatan bir mail.kırgın olduğumu ama hakaret ettiğim için üzgün olduğumu söylerim.ama bu tarz hareketini kaldıramazdım da derim.ve bir daha aramam.bence alttan alırsan bir daha aynı hareketi yaptığında sorgulama şansın olmaz.sadece hakaretlerin için üzgün olduğunu söyle.seviyorsa sana geri dönecektir zaten.sen onun üstüne gitme ama.erkekler ailelerinin dediklerini çok dikkate alırlar.bırak senin zorlamanla olmasın.zamanla o senden vazgeçemeyeceğini anlarsa işte o zaman geri dönecektir ve ailesine karşı seni koruyacaktır.bence yani

sana inanılmaz teşekkür ediyorum cnmm gerçekten düşüncelerimi yansıttın bende aramayı düşünmüyorum,ben onunla son konuşmamda da belirttiğim çok defa özür diedim ki bu yaptığı hataya karşılık istemedi...zorlamıcam bende eğer yürekten seviyorsa,yılların emeğini bir kenara atmak istiyorsa da kendi bilir...

umarım kimseye haksızlık etmemişimdir.erkeklerin böyle bunalım zamanları olur.o dönemde gerçekten senden uzak olmak ister.ama az zaman geçsin bence özleyecektir seni.dönerse unut git kötüleri.ama o aramadan bence sen alttan alma.ama dediğim gibi bence bir mail at.çünkü o gün özür dilemeni pek anlamamıştır sinirden.sakin kafayla içini dökeceğin bir mail yaz.bu hareketini kaldıramayacağını belirten ve hakaretlerin için üzgün olduğunu anlatan.topu ona at.ve sen izlemeye çekil

ki ben onu gerçekten çok seviyordum şuan da biraz kırgınım da asla ayrı olduğumuz dönemlerde bi başkasını da hayatıma sokmadım çünkü inanılmaz bir çöküş yaşadım..çok güzeldi herşey tatsızlıklara rağmen ama ailesi işin içine girince o güzel tablo bir anda silindi....

bak ama herkes aynı değildir.ben sevgilimi çok seviyordum.ama beni çok kırdı.ve ayrıldığımızda bir ay geçmişti ben başkasıyla kendi aramda yüzük takmıştım.insansın hata yapabiliyorsun.bazen çok yıkılınca yanlışlar yapıyorsun.biz sevgilimle çok şeyler yaşadık.çok dönülmezden döndük.ama şunu öğrendim.sevgi affediyor.ve seven geri dönüyor

ona hakaret ettiğim telefon konuşması üzerinden 2 hafta sonra belki siniri geçmiştir diye yine de ben adım attım aradım canım 2 saat kadar konuştuk ama yine ikna olmadı bence yapabiliceğim bişey yok artık...
imkanı yok devam etmemizin,seni istemiyorum artık gibi bi ton acı sözle gitti...
tanıyamamışım evet 4 yıl sevdiğim güvendiğim asla vazgeçmez dediğim insan şimdi beni yalnız bıraktı....

şuan nasılsınız canım güzel mi herşey umarım öledir?

şu anda ayrılığın acısıyla böyle görüyorsun.ya sevgilim bana beni sevmiyor musun artık dediğimde sevmiyorum bile demişti.insan kızgınken böyle şeyler söyler.hakaretlerin ağır geldiyse kolay unutmaz.bir de naz yapıyordur.nasılsa aradı rahatlığı var tabi.sen mail at ve bekle.bence o kadar kolay değil seni bırakması

şükürler olsun iyiyiz.askerde.şafak 43.hasretle bekliyorum

çok sevindim senin adına gerçekten allah kavuştursun benimde kardeşim asker:) bazen insan inanamıyor yaşadıklarına evet gerçekten seviyorsa dönücek biliyorum ama şimdi en son konuşmamızda belirtti arama,umut etme,bekleme diye..çok kırıldım ben onu bekliyorum şimdi çok kararsızım aslında d.gününde mesaj atmak bile zor geliyor aslında....

daha doğum gününe var nasılsa.çok düşünüp kendini bunaltma.içini ferah tut.bence mail atmayı düşün.gerisini de zamana bırak.bu arada umut vermek gibi olcak yanlış yorumlamak istemem ama msn den silmemesi olumlu geldi bana.çünkü benim sevgilimde silmezdi ayrıldığımızda ki biz çok ayrıldık:) ben sildim diye de kızardı

canım aslında ben hatayı, mesajları face hesabını gödüğüm anda ona sadece hakaret dolusu bi msj attım sinirden aramak bile istemedim.. beni arayıp neden bunları attın bile demedi,1 hafta sonra yine ben aradım onu çok sinirliydi...siniri geçsin diye bekledim 2 hafta daha yine aynı ilk konuşmaya göre daha iyiydi ama çok kararlıydı...

sen kararlılığına bakma.en son ayrılışımızda:) sevgilim bana olmuyor derken,ailesine ben ondan kolay kolay vazgeçmem diyormuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…