- Konu Sahibi idealist_m35
-
canım ortak arkadaşlarınız yok mu ondan gönderirsin eve gönderemiyorsan?? ama bak gelirse gelir zaten deemelmaz: ben 5 yıl uzaktan uzağa yürüttüm ilişkimi.. ve benim hatam yüzünden yine bitti =( neyse sakın bişey yapnadan bekleme, pişman olma canım.. ayrıca daha 30 gün var nerdeyse en azından 2 haftada 1 kez falan ara unutturma kendini :1no2: tabi bu benim görüşüm.. sevgilini en iyi sen tanırsın karar senin ve umarım sonuç ne olursa olsun mutlu olursun :1hug:
yok canım ortak arkadaşlarımız, aramızda 15 saatlik bi mesafe var maalesef....biizim 4yıl zorluklarla da olsa sürdü...2 ayda bir gelirdi minacım korkuyorum yani benim hislerimde mantığımda bittiğini söylüyor, seviyorum evet hemde çokk ama aşılması gereken de bir o kadar çok problem var..aile,mezhep,uzaklık hangisini anlatsam sana canım benim....ben hatırlatmasamda unutmıcak biliyorum ama arama dedi yüzsüzlük yapamam her defasında sana şans veriyorum dedi bana şans da tükendi....klava:
off sorunlar aslında tahmin ettiğim gibi ise ileride sorun oluşturabilcek tarzda.. umarım senin için hayırlısı olur güzelim olumunekankayizsmile ama bence arada mesaj at ve doğumgününde de mesaj at son kez elinden geleni yapmış olursun.. sonrası içinse kısmet denilir artık :teselli:
bak ama herkes aynı değildir.ben sevgilimi çok seviyordum.ama beni çok kırdı.ve ayrıldığımızda bir ay geçmişti ben başkasıyla kendi aramda yüzük takmıştım.insansın hata yapabiliyorsun.bazen çok yıkılınca yanlışlar yapıyorsun.biz sevgilimle çok şeyler yaşadık.çok dönülmezden döndük.ama şunu öğrendim.sevgi affediyor.ve seven geri dönüyor
şükürler olsun iyiyiz.askerde.şafak 43.hasretle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?