kızlar fikirleriniz merak ediyorum?

bende öle düşündüm canım,dün msne girmiş sonradan farkettim resmi falan vardı silmiş ama beni silmiyor sağolsunn:)dediğin gibi silebilirdi de 2 saat konuşup uzatmazdı telfonu çok samimiydi arada canım falan çıkıyordu ağzından hatta kontorum biticek dedim.bende de yok ki konuşalım falan dedi meslektaşın ayrıca...:)

ya işte bizler ani sinirle hareket ediyoruz sonra haklıyken haksız oluyoruz.ama emin ol o da yanlışının farkındadır.hakaretlerine kızsa da üzülse de özür dilemişsin.o şu anda karar aşamasında.sadece bu tartışma değil bence sorunlarınızı da düşünüyor.herşeyi hallederiz derse geri dönecektir.yok gelecekten umudu yoksa dönmez.ama ilişkiniz biterse yegane nedeni bu olay değil.sadece tuz biber olmuş gibi bu olay.ondan dolayı kendini üzme sakın.

kesinlikle katılıyorum sana canım aslında bende bir anlamda karar aşamasında gibi bişeyim,eğer kısmette varsa hayırlı ise olur kendimi de üzemem yeterince üzüldüm üzdüm....

kesinlikle katılıyorum sana canım aslında bende bir anlamda karar aşamasında gibi bişeyim,eğer kısmette varsa hayırlı ise olur kendimi de üzemem yeterince üzüldüm üzdüm....

he işte.böyle düşünürsen üzülmezsinde.ilerde barışmasanız bile kısmet değilmiş der geçersin.biraz sen de kendini dinle.dinlen.düşüncelerini tart.farklılıklarınızı gözden geçir.yapabileceğine emin ol.çünkü insan birlikteyken göremiyor bazı şeyleri.geçen zamanı lehine çevir

evet hiç kolay değil 4 sene ilk aşkım diyebilirim onun için,bende unutamıyorum bir daha sevebiliceğimi de düşünemiyorum beyefendi de şunu söylüyor bana ..tamam senin yerin çok ayrı ama herkesin sevilicek bi yanı mutlaka vardır..yeni bir hayat istiyorum dedi...ben kaybettim seni dedim hatalarım sebebi ile evet sadece sen değil bende sevdiğimi kaybettim dedi kıyamamofffffffffffffff resmen çöktüm 4 yıl önceki idealistten eser yokkk mahvetti beni

çok doğru söylüyosun cnm bu saate bana zaman ayırdın içimi rahatlattın çok sağol,hiç birşey için üzülmemek lazım rabbimin takdiri kavuşmak varsa elbet kavuşuruz kimse engel olamaz alnıma yazılmamışsa elden gelen bişey yok canım....

bak o kadar kızgınken bile çok güzel şeyler söylemiş.ama o da sütten çıkma ak kaşık değil.hak etmiş aslında

söyler dili sağlamdır beyefendinin,evet bende ona çok şaşırdım 4 yıl boyunca hiç böle şeyler görmedim yada göremedim bunlarda bende bir soru işareti uyandırmıyor değil?
yakıştıramadım ona gerçekten ama günümüzde maalesef evli erkekler bile arkadlık sitelerinde bende bunu anlayamıyorum neden bu doyumsuzluk?

için rahatladıysa ne mutlu bana.anlıyorum seni.inan o kadar zor zamanlar geçirdim ki.o kadar hata yaptım.o kadar hatalar gördüm.hiç kimseye üzülme boşver.önemli olan kendinsin.böyle zamanlarda önce kendini düşün.her şeyin hayırlısı olsun.inş hayırlısı gönlündekidir:)

erkekler çok eşli yaratılmış bence:)******** yüzünden biz de girmiştik birbirimize.ben de senin gibi hakaret etmiştim.hiç bir şey sormadan.sonra özür diledim:)çok kötü şeyler söylemiştim.

evet canm çok sağol düşüncelerini belirttin beni anladığın için teşekkkür ederim sana..
evet üzülmek çare değil maalesef ama hayırsızsa üzülüceksem hiç olmasın daha iyi...
herşeyin hayırlsı seninde multu olmanı temenni ediyorum:)

erkekler çok eşli yaratılmış bence:)******** yüzünden biz de girmiştik birbirimize.ben de senin gibi hakaret etmiştim.hiç bir şey sormadan.sonra özür diledim:)çok kötü şeyler söylemiştim.

bencede onlar bizim gibi duygusal bakamıyorlar sanırım yani bu muhabbetlerinin de ciddi olmadığını biliyorum ama yine üzücü benim için...siz ne kadardır birliktesiniz ve nasıl affetti seni:)?

maalesef bizde o sorun da var buluşma sansı yok ayrı şehirlerdeyiz bu kaderin bir cilvesi olsa gerek
uzun süreli ilişkilerde bu tarz şeyler olabiliyor maalesef bunu duyuyorum hep eminim bende yanında olsaydım bu şekilde olmazdık tek çare beklemek canım...

şimdiler de daha sakinim.sinirle hareket etmemeye çalışıyorum.böylece çok problem çıkmıyor:)

kesinlikle böle devam et cnm ben ne kaybettiysem sinirden kısknçlıktan önyargılı olmaktan sürekli didiklemekten kaybettim...hatta ona da söledim artık eskisi gibi değilim diye şimdi mi aklın başın geldi 4 yıl bittikten sonra....kaybeden ben oldum

evt.uzak olmak zor.askerdeyken tartıştık.buluşma şansımızda yok.ben aradıkça daha çok geri çekiliyordu.böyle zamanlarda beklemek en iyisi sanırım.çünkü özlüyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…