- Konu Sahibi idealist_m35
-
daha doğum gününe var nasılsa.çok düşünüp kendini bunaltma.içini ferah tut.bence mail atmayı düşün.gerisini de zamana bırak.bu arada umut vermek gibi olcak yanlış yorumlamak istemem ama msn den silmemesi olumlu geldi bana.çünkü benim sevgilimde silmezdi ayrıldığımızda ki biz çok ayrıldık:) ben sildim diye de kızardı
ya işte bizler ani sinirle hareket ediyoruz sonra haklıyken haksız oluyoruz.ama emin ol o da yanlışının farkındadır.hakaretlerine kızsa da üzülse de özür dilemişsin.o şu anda karar aşamasında.sadece bu tartışma değil bence sorunlarınızı da düşünüyor.herşeyi hallederiz derse geri dönecektir.yok gelecekten umudu yoksa dönmez.ama ilişkiniz biterse yegane nedeni bu olay değil.sadece tuz biber olmuş gibi bu olay.ondan dolayı kendini üzme sakın.
muhakkak özleyecektir.ya o kadar kolay mı 4 seneden bahsediyoruz.benim meslek neymiş ki:)
kesinlikle katılıyorum sana canım aslında bende bir anlamda karar aşamasında gibi bişeyim,eğer kısmette varsa hayırlı ise olur kendimi de üzemem yeterince üzüldüm üzdüm....
he işte.böyle düşünürsen üzülmezsinde.ilerde barışmasanız bile kısmet değilmiş der geçersin.biraz sen de kendini dinle.dinlen.düşüncelerini tart.farklılıklarınızı gözden geçir.yapabileceğine emin ol.çünkü insan birlikteyken göremiyor bazı şeyleri.geçen zamanı lehine çevir
bak o kadar kızgınken bile çok güzel şeyler söylemiş.ama o da sütten çıkma ak kaşık değil.hak etmiş aslında
için rahatladıysa ne mutlu bana.anlıyorum seni.inan o kadar zor zamanlar geçirdim ki.o kadar hata yaptım.o kadar hatalar gördüm.hiç kimseye üzülme boşver.önemli olan kendinsin.böyle zamanlarda önce kendini düşün.her şeyin hayırlısı olsun.inş hayırlısı gönlündekidir:)
erkekler çok eşli yaratılmış bence:)******** yüzünden biz de girmiştik birbirimize.ben de senin gibi hakaret etmiştim.hiç bir şey sormadan.sonra özür diledim:)çok kötü şeyler söylemiştim.
şimdiler de daha sakinim.sinirle hareket etmemeye çalışıyorum.böylece çok problem çıkmıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?