Kızlar fikirlerinize çok ihtiyacım var. Evlenmeye yanaşmayan sevgilimle başım dertte

lamia34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
1.243
52
158
42
:uhm: Merhaba arkadaşlar.2 senedir bir sevgilim var. ilişki bşladıktan 6 ay sonra ailem istemiyor sonumuz yok anlaşamayız deyip ayrıldı. (mezhep farkmız var aile bu nedenle istemiyormuş) bir kaç kez görüştük ama asla devamı gelmedi hep sonumuz yok dedi. bende bu süreçte çoğu görücü usulü bir kaç kişiyle görüştüm. bundan 2 ay önce tam biriyle söz aşamasına gelmişken tekrar karşıma çıktı. bende ciddi düşünmüyorsan hiç başlamayalım dedim. ailemi ikna edicem bana zaman ver ama sıkboğaz etme dedi. dün öğrendim ki ailesi için 10 bin ytl lik kredi çekmiş. peki biz nasıl evlenecez dedim. bir süre evlenemeyiz dedi. ailesinin durumu acil değildi (ev tadilatı) istese erteleyebilirdi. en azından yüzük takalım adı konsun dedim onada yanaşmıyor. ben evlilik istiyorum o zaman görüşmeyelim bitsin diyorum saçmalama ben seni seviyorum bir gün evlilik mutlaka seninle olacak başkasıyla evlensem öylesine olur sadece hazır değilim diyor. ama ben artık hayatımı kurmak istiyorum ya yakında 27 olucam. kaç sene daha bekleyebilirim ki. o da 29 yaşında çok erken bir yaş değil ki. ayrıl demeyin, bir kaç kez ayrılmakla tehdit ettiğim için artık kaale almıyor :) ve ben bu adamı seviyorum ya ooffffkafamçokkarıştı

onun yörüngesındesın yani,
şahımız ne zamanı uygun görurse ozaman evleneceksın oyle mı... yapılacak bır sey yok

sağol nadya içime su serptin arkadaşım :):):)

Ayrıl demeyin mi ?
Ne kadar saçma.
Adam hem sizi oyalıyor hem de her istediğini yaptırıyor.
Seviyor olabilirsiniz de hiç mi birşey görmüyorsunuz ?
Zaten ayrılma isteğinizi kaale almıyorsa,ciddi olmayan,kararsız bir profil oluşturmuşsunuz onun gözünde veya yapınız öyle.
Eğer ola ki kendini hazır hissederde sizinle evlenirse bu adam,yaşayacaklarınız onun istekleri doğrultusunda olacak.
Bir gözden geçirin bence nasıl bir ilişkiye sahipsiniz.

ciddi olmayan değilsede kararsız bir profil oluşturmuş olabilirim. kaale almıyor derken ayrılmam ararım diyor. o arayıncada benim aklım karışıyor çünkü seviyorum

sağol nadya içime su serptin arkadaşım :):):)

hahaha, ama öyle, tam sözden dönmüşsün senınkı de hala düşünmelıyım falan dıyıp senı oyalayabılıyor ıstedıgınce, çocugun burcunu tahmın etmek istıyorum teraziiii zemuszemus

ne zaman hazir hissedecekmis pasam kendisini?
35 mi 40 mi 50 mi??
bu isin sonu yok canim.. yarin bir gun kendi istemedigni bile ailem istemiyor dire sana yansitabilir.
sen de beklediginle kalirsin.

kesin olmamakla birlikte yüzde seksen boğa burcu nadya :) çünkü annesi nisan sonu mayıs başı doğduğunu söylüyormuş ki bir çok özelliğide boğaya uyuyor.

haklısın asmin belkide ben gerçekleri göremiyorum sevdiğim için. bilmiyorum ama çok güveniyorum ona. yani yalan söylemeyeceğine bana yanlış yapmayacağına çok eminim.

ekonomik problemi belini büküyor kesinlikle

altında başka birşey arama arkadaşım

ve bu söylediğimden de eminim...

durumu düzelince o da isticektir..

helinciq ne güzel konuşuyorsun:) umarım öyledir arkadaşım. ama gerçekten evlenmek istese en azından söz yapmaya yanaşmazmıydı

evet söz yapmaya yanaşmaması için bir engel göremiyorum ben ama

söze yanaşmıyor olmasıda evlenmek istememesi demek değildir..

herşeyin bir vakti ve zamanı vardır

nasip, kısmet demişler

sen eğer sevgisinden emin değilsen şüphelen

sevgisinden eminsen vardır bir bildiği be canım. sabret

bence ekonomik değil öyle olsa ailesi için kredi çekeceğine,kendi için çeker sizinle de evlenirdi

bazen aileler hayatımızda çok daha önemli yer teşkil edebiliyor

annem benden delicesine birşey isterken

ben kendimi düşünemem

önce annemdir

ama annesi durumlarını bile bile birşeylr talep ediyorsa

o annesinin ayıbıdır

hıc ıyı bı durum deyıl.ne yapmayı dusunuyosun pekı_?omrunun sonuna kadar onumu beklıyıcen?

ya bahaneleri; ailem kesinlikle istemiyor, ve bende kimseyi kırmadan ikna etmeye çalışıyorum bunun için zaman gerekiyor. kendimle ilgili soru işaretlerimde var evlilik beni korkutuyor seninde evlenecek olgunlukta olmadığını hissediyorum ama senden başkasınıda sevemem diyor. offf çok seviyom bu çocuğu ya. ama böylede devam etmek istemiyorum. hayrlısı olsun bakalım. Görelim Mevlam neyler neylere güzel eyler.

mors tabi ki ayrıldım. belkide onun ahı tutuordur :) gerçi sana ah etmedim etmem seni anlıyorum dedi ama :)

oya ben de bilmiyorum ne yapacağımı. kafam karışık. ya ona duyduğum sevgi ve güven olmasa asla çekmem bu durumu. dürüst biri gerçekten ben değil onu tanıyan herkes söyler bunu. ama bu hazır olmama durumu kafamı çok karıştırıyor. acaba diyorum yeterince sevmiyor mu

sen karsindakini daha iyi tanirsin,bilirsin ama soz yapmak istedigin cocukla en azindan ciiddi adim atiyormussunuz..hayatin duzene giriyormus..ya bu seni oyalayip sonra yine bahane bulup evlenmezse??evet evlilik sevgisiz olmuyor ama bircok sevgide evlenince azaliyor,yada zamanla artabiliyor..en iyi karari sen verirsin ama yinede dikkatli ol derim..

haklısın mors. benim de korktuğum bu. beklemek sorun değil. yani hazır olmamasını anlayabiliyorum. onun hazır olmamasında benden kaynaklanan sorunlarda var bununda farkındayım. birşeyler düzelene kadar beklemekte sorun değil. ama bekleyip ortada bırakılmakta var ki o durumda ne kadar üzüleceğimi pişman olacağımı tahmin bile edemiyorum. sizce nasıl davranmalıyım

belli yasa gelmissin bu saatten sonra karsina bu sekilde cikmasi ve hazir degilim demesi acikcasi guven vermeyen bir durum..bastan zaten yine bahaneyle gelmis sana..tamam durum bu ama herseyi duzeltip oyle gelmesi gerekirdi..bence belli,orta vadede zaman tani en azindan ismi konsun ozamana kadar borcta odenir dersin..yarin obur gun ben bastan sana dedim garanti vermedim derse ne yaparsin??olan bu durumda hep kizlara oluyor..sana tam gelse ewet sonuna kadar beklenir ama hep senden zaman isteyecek belkide yani olasilik hepsi..karari verecek olan sensin..

canım neden söz yapmıyor demişsin.. benim sevgilim de ailesi baskı yaptiği halde sözlenmek istemiyor şuan benimle.. sözlenince hemen ardından evlilik olmalı diye düşünüyor.. ikimiz de hazır olduğumuzda nişan düğün ardarda yaparız diyor.. erkek arkadasın da böyle düşünüyodur.. oldu da ayrıldın şuan evlenemiyosunuz diye. peki bu sefer sen bi evlilik gercekleştirsen bi başkasıyla sırf evlenmiş olmak için evlenmicek misin ? keşke sevdiğim adamla evlenseydim gerekirse bekleseydim ama şuan yanımda yatan adam sevdiğim adam olsaydı demicek misin ? ben de evlenmek istiyorum biran önce.. okulum bitti ve kendimi hazır hissediyorum biran önce anneliği yaşamak istiyorum ama sevdiğim adam buna hazır değilim beklemek zorundayız diyor diye ayrılıp başkasıyla evlenemem ki.. ha durumu müsait olur bi engeli olmaz ve ben asla evlenmem evlilik bana ters bi durum der o zaman beklentiler farklıdır yolunu çiz derim ama adam senden sadece zaman istiyor.. bence biraz zaman ver.. bunu onun için değil kendin için ilerde keşke dememek için yap canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…