Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var Kumral felaketi :(

Glceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
206
21
48
İzmir
$saçç.webp $sac193-e1357844870433.webp $kk.webp

Saçımı palette deluxe 7.0 la boyadm böyle oldum. İstediğimle hiç alakası olmayan turuncumsu bir renk çıktı. Şimdi bi kaç gün sonra tekrar boycm istediğim renkleri elde etmem için hangi numaraları kullanmam lazım. Lütfen yardım edin kızlar :(

Evet kendi saç rengimin yanına istedğim renkleri koydum cnm. Ama senin yazdığın numaralarla açık değil siyah olurum

saç rengi fena olmamış bence,biraz böyle kullanın,saçınızı da boşa yıpratmayın...

istedigin saç renkleri zaten koyu saç uzerine ince ince atılmş balyajlar var... o balyajlar sizlere guzel gelen. saçını koyu kumrala boyatıp ince balyaj attırırsan anck öle 2. foto gibi renk elde ederrsin. dier fotodaki saçta ışık yansıması ile açık duruyor.

Siyahtan döndüm sonra bu rengi boyadm Saçımın rengini baya bi açtı boya. Daha açık ve kızılsız tonlar istyorm

Eki Görüntüle 812855 Eki Görüntüle 812856 Eki Görüntüle 812857

Saçımı palette deluxe 7.0 la boyadm böyle oldum. İstediğimle hiç alakası olmayan turuncumsu bir renk çıktı. Şimdi bi kaç gün sonra tekrar boycm istediğim renkleri elde etmem için hangi numaraları kullanmam lazım. Lütfen yardım edin kızlar :(

canim.. internette okudugum kadariyla eger kendi sac rengin kahverengi ise, küllü kumral sac rengini yakalayabilmek icin acik küllü sari ile boyamak gerekiyormus. yaza dogru ben de ondan yapacagim.sevgiler

Back
X