kızlar fikirlerinize ıhtıyacım var lütfen

narserbeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
216
1
26
İstanbul
öncelikle merhaba benim evimde toplamda 3 oda var birisi salon yatak odam ve bitane tekli yatagım olan odam misafir odası yani sımdı ben o odayı aslında oturma odası yapmak ıstıyorum lakın yatagıda kaldıramam cunku evımde baska misafırın kalabılecegı bıyer yok sizce böyle yataga nasıl bı sekıl verebılırım böyle örtü üstüne renkli miderler felan sizce nasıl olur bu arada yatagın oldugu yerde birtanede ıkı kısılık koltuk var :( yanı kısacası orayı bi şekil verip oturma odası yapmak istiyorum :( fikirlerinize ihtiyacım var.

aslında odanın fotosunu çekip koysan daha fazla yardım edebiliriz ....
yatağı divan şeklinde göstermek için sırt kısmına dayanabilcek iki büyük yastık kenarlarada renkli kırlentler koyarsan güzel olur diye düşünüyorum

aslında odanın fotosunu çekip koysan daha fazla yardım edebiliriz ....
yatağı divan şeklinde göstermek için sırt kısmına dayanabilcek iki büyük yastık kenarlarada renkli kırlentler koyarsan güzel olur diye düşünüyorum

aslında ben şey düşündüm böyle ikisinede güzel örtü alıp veya yaptırıp üstünede böyle renkli yastıklar ama nasıl olur ki bilemedim :(

yatağın divan görünümü alması için sırt kısmına dayanacak olan minder puff türü yastık ve yatağın kendisi aynı kumaştan olmalı diğer iki koltuğa uygun desenlerde bi örtü olabilir ...yada bahar desenli çiçekli bi örtü alıp kenarlara koyacağın kırlentleride o çiçeklerin düz renginde yapabilirsin mesela krem üzerine pembe çiçekli yeşil yaprraklı bi örtüye düz pembe düz yeşil kırlent güzel olur bence

yatağın divan görünümü alması için sırt kısmına dayanacak olan minder puff türü yastık ve yatağın kendisi aynı kumaştan olmalı diğer iki koltuğa uygun desenlerde bi örtü olabilir ...yada bahar desenli çiçekli bi örtü alıp kenarlara koyacağın kırlentleride o çiçeklerin düz renginde yapabilirsin mesela krem üzerine pembe çiçekli yeşil yaprraklı bi örtüye düz pembe düz yeşil kırlent güzel olur bence

peki ben bunu nasıl yani nerden yaptırabılırım?

şekerim sana yardımcı olabilmek için google amcadan araştırma yaptım fotolar buldum ama yükleyemedim.yataktan divan yazarak google görsellere gir orda örnekler var önce kafanda ne istediğini sabitle eğer elinden dikiş geliyorsa kırlent yastık puuf dikmek çok kolay kumaşı katlayıp kenarlarını tutturacaksın içini elyaf dolduracaksın yok yapamam dersen koltuk döşemeciler yapabilirler

şekerim sana yardımcı olabilmek için google amcadan araştırma yaptım fotolar buldum ama yükleyemedim.yataktan divan yazarak google görsellere gir orda örnekler var önce kafanda ne istediğini sabitle eğer elinden dikiş geliyorsa kırlent yastık puuf dikmek çok kolay kumaşı katlayıp kenarlarını tutturacaksın içini elyaf dolduracaksın yok yapamam dersen koltuk döşemeciler yapabilirler

elim hiç yatkın değil yardımcı oldugun ıcın cok cok tesekkür ederım :)

$SDC10703.webp :nazar::nazar: sonunda yükleyebildim böyle bişey güzel olur sen beğenirmisin bilemiyorum fikir verir en azından

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 675219 :nazar::nazar: sonunda yükleyebildim böyle bişey güzel olur sen beğenirmisin bilemiyorum fikir verir en azından

evet bu tarzda istiyorum kafamdaki tam da bu işte ben araştırdım bulamamıstım cok saol boyle guzel olur dımı böyle daha renkli yastıklar la bıde ben yastıkda baktım bulamadım netten nerden alabılırım bu tarz yastıkları yada nerden yaptırabılırım :)

beğenmene sevindim nette bu tarz şeylere girme almak için gösterilen ürün gönderilmeyebilir senin yatağının ölçüsünde dikilmesi gerekir...döşemecilere diktirebilirsin kumaşını alırsın yada döşemecilerdede güzel kumaşlar oluyor oradan beğenir diktirirsin aslında hiç bişi yok çok kolay çevrende komşun teyze hala bunlardan biri bililorsa dikiş dikmeyi gösterirsin böyle bişey istiyorum diye onlarda dikebilir umarım istediğin gibi olur güle gülede kullanırsın :nazar::nazar:

beğenmene sevindim nette bu tarz şeylere girme almak için gösterilen ürün gönderilmeyebilir senin yatağının ölçüsünde dikilmesi gerekir...döşemecilere diktirebilirsin kumaşını alırsın yada döşemecilerdede güzel kumaşlar oluyor oradan beğenir diktirirsin aslında hiç bişi yok çok kolay çevrende komşun teyze hala bunlardan biri bililorsa dikiş dikmeyi gösterirsin böyle bişey istiyorum diye onlarda dikebilir umarım istediğin gibi olur güle gülede kullanırsın :nazar::nazar:

inşallah canım ya cok saol cok tesekkür edebılırım cok yardımcı oldun saol:)

rica ederim şekerim zevkti arkadaşlar bugünler için vardır unutma... umarım herşey istedğin gibi olur

Back
X