- 22 Ekim 2016
- 73
- 88
- 3
- 27
- Konu Sahibi gencegitim
-
Konu sahibi bilir onu değişik duruyoKepek değilse ne ki?
ay evet gerçekten midem bulandı. resim adresini kopyalayınca bir sürü bit resmiResmi google içinde aratınca bir sürü sayfada eşleşen görsel çıkıyor zaten bit ve sirke temizliği adı altında. Acaba rengi buna yakın da o yüzden mi sordunuz, yoksa trolleniyor muyuz?
Saçınızda sirke var.. hatta fotoğrafı yakınlaştırınca photoshopla yerleştirilmiş gibi birkaç tanesi.. eski konularınıza da baktım liselerde bit kontrolü yapıyormuşsunuz.. halk sirkeyi biti tanıyor mu diye araştırma yapıyorsunuz galiba burada:) geçen gün de psikoloji öğrencisi bi kız geldi burada uydurma derdiyle deney yaptı.. kk üyelerini denek olarak mı görüyorsunuz anlamıyorum ki.. velhasıl yanılıyorsam da ister yeşile ister maviye boyayın, ama önce bit şampuanı kullanın..
valla araştırma olduğunu sanmıyorum
ben bit yazdım diye konu sahibi "ne alaka" falan özelden yazdı bana
valla araştırma olduğunu sanmıyorum
ben bit yazdım diye konu sahibi "ne alaka" falan özelden yazdı bana
kesinlikle şaka yapmıyorum
bence onlar eğer benim bilmediğim bir saç ekleme stili falan değilse, "sirke!"
kızım ilkokulda bitlenmişti kafası aynen böyle olmuştu!!!
Ne yazdı?Mune dalga geçiliyormuş
İyi de resim zaten konu sahibine ait değil. Nette zibilyon tane site aynı resmi kullanmış. Uzaktan çok mu salak duruyoruz anlamıyorum ki
kaşınmaya başladım valla ya
Yumurtaya renkli boya zerkedip renkli civciv üretiyorlar ya buda yeşil bit yetiştirecek sanırımKiz o bildigin bit yavrusukafani yesile boyarsan yesil yesil bitlenirsin
Yumurtaya renkli boya zerkedip renkli civciv üretiyorlar ya buda yeşil bit yetiştirecek sanırım
Buda bir fetişizmi kuzumAnaaaammm bitle kafayı bozmuş bu ya . Konular paso bit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?