Kızlar Fikirlerinize İhtiyacım Var!!!

eveeettt 90 na at 3 saat ayarla veya suanki makinelerde bebek programi var ona at icinede bir siyah corap .. Kacmis dersin ..
Zaten makinem hatalı kıyafetlerimizi temiz yıkamıyor beyazlar gri oluyor kremlerde soluyor öyle bahanem olur zaten boncuklu bi perde yüksek derece de yıkarım boncuklarda gider ohhh misss

Çok haklısınız bende buna benzer şeyler yaşadım ama en basından kabul etmedim

Ne yaşadınız ve ne yaptınız anlatır mısınız
Bana da başkasına dusunerekten aldığı eşyaları bi de görümcenin kullanmadığı eşyaları bana aldım diye yutturmak istedi ama ben baskasından duyunca hemen kızıp attırmıştım ne var ne yok.

Çok iyi etmişsiniz ben düğünden sonra öğrendim bildiğimi eşime söylemedim değiştirmek istediğimi söyledim ama hayır diyo her seferinde o da onların baskısından çekiniyor sanırım

Yalan söylememiş ki

Bende bir perde vardı demiş

Güzelse, beğendiyseniz

Ne fark eder eski veya yeni

Acaba bi foto falan yok mudur? Ne biliyim doğumgünü aile yemeği falan illa foto çekilmiştir salon sonuçta. Orda perde görünür bence.bi bakın derim varsa eltinizi de ortaya atmadan halledebilirsiniz. Umarım saçma olmamıştır
Ben de eltimi arada bırakmamak arada böyle şeylere basvuruyorum. Eski fotolar yardimci olabiliyo

Dünya malına ne kadar önem veriyoruz, içim acidi. Belki yarın o evde olmayacaksınız, yaşıyor olmayacaksınız... Eski, yeni, salon takımına uymus uymamis, onun bunun eskisiymis ne fark eder ki? Evin içini gostermiyor ya yetmez mi? Biz eşyalara verdiğimiz kıymeti insanlara vermiyoruz. Allah razı olsun yine de sizi dusunmus vermiş, aradan 2 yıl geçmiş. Bence enerjinizi, düşüncelerinizi başka şeylere yönlendirmeyi deneyin. Perde takılacak bir pencereniz olduğu için sukredin, sevdiğiniz adamı doğurduğu için de annenize teşekkür edin :)

Biz
bizimde aklımıza geldi ama eltim fotoları tablete atmıştı denk getiremedim

Dünya malına önem verseydim perdeni diktirdim dediğinde sorun çıkarırdım zoruma giden eltimin eskisini evime takıp bana yalan söylemesi ve beni salak yerine koyması konuyu dikkatli okuyun anlarsız deterjanla yıkama sadece suyla yıka ki anlamasın demiş ve düğünden önce bana şu an ki evime geldiğimde işler için bana perdeci yarın perdeyi getirip takacak dedi salak yerine koydu deseydiki kızım elimiz sıkışık sen bunu idaretten kullan sonra yıptırırsın hiç umrumda olmazdı ayrıca dünya malına önem verseydim bana yeni ama daha önce kullandığı mutfak masasını verdi kullandım biraz dedi hiç sorun değil dedim kullanıyorum hatta severek ve asla değiştirmeyi düşünmüyorum eşim bekarken odasında izlediği tvyi getirdi hiç sorun etmedim yani dünya malına önem vermiyorum dürüstlüğe önem veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…