Bide cevap verdiğiniz kişileri alıntılayarak cevap verin ki konu akışı olsun :)Zaten sürekli onları kötülüyor bana
İlk defa konu açtığım için pek bilmiyorum umarım becermişimdirBide cevap verdiğiniz kişileri alıntılayarak cevap verin ki konu akışı olsun :)
Bende öyle yapmayı düşündüm hatta kaynanama verip anne al deterjansız yıkadım demek isterdim ama şartlar el vermiyor eşim ailesine bizi yarandırmak için her şeyi yapareşinden aldığın harçlıklarınla kendin git değiştir canım sorma bile sonrada git perdeyi eltine bu perdeyi kullanmak ister misin yenge senin mobilyalara uygun de
Bende başlarda çok takmadım ama evime o kadar müdahale ediyor ki unutmak mümkün olmuyor2 yıl olmuş ya tamam hoş bir davranış değil de iki yılda ben olsa unuturdum offf çul çaput alt tarafı
Bende başlarda çok takmadım ama evime o kadar müdahale ediyor ki unutmak mümkün olmuyor
Ettirmiyorum kocam ettiriyorettirme yahu
Ettirmiyorum kocam ettiriyor
Ben böyle olduğunu bilmeden evlendim artık bekarlar temkinli davransın çok zor gerçektenvalla bunun tek çözümü var,
evinize müdahale ettirecek kocalarla evlenmemek. sizin için biraz geç olmuş artık. ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?