- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Eşine de söyle ne içinde tutuyorsunki bildiğini bilsinEvet bana başta söylese sorun çıkarmazdım ki şu an bile çaktırmıyorum eltimi kötü etmemek için mantıklı düğmelerden başlayabilirim bu işe malesef ki çok sağlam bi perde
Yapacam bi yerden başlamak lazım çünkü güzellikten anlamıyorlar oyuna oyunYap yap kimseye de verme sonra da git en güzelini yaptır
Aynen canımYapacam bi yerden başlamak lazım çünkü güzellikten anlamıyorlar oyuna oyun
Ha sen Kv ye daha çok kızmışsın o zaman Kv ye ver bence de daha iyiElt
Eltimin suçu değil ki kayınvalideyeu verecem o perdeyi hangi gün olsa ve deterjansız yıkadım deterjan kokmasın diye diyecem.
Köy kurnazına bak eltime deterjansız yıka eski olduğu anlaşılmasın demiş bi o akıllı
Eltimi kötü etmek istemiyorum o söyledi tuhaflar laf söz çok oluyor hangi gün olsa da eltimin adını vermeden söyleyecem ayıp onların ayıbıEşine de söyle ne içinde tutuyorsunki bildiğini bilsin
Eskir eskor kaç yıllık perde bu yani oluverir canım
Düğme kopar hoppala yırtılır
Evet kayınvaldenin oyunu eltimin değil kiHa sen Kv ye daha çok kızmışsın o zaman Kv ye ver bence de daha iyi
Galiba bunu biraz yıpratıp elime geçen parayla yaptıracamEğer kendiniz çalışmıyorsanız ve eşiniz de para harcamak istemiyorsa gerekirse elinize geçen paralardan arttırın, biriktirin. Şık ve uygun perdeler oluyor normal perdecilerde. Değiştirin hemen. Bildiğinizi de bilsinler ama. Ne kadar ayıp.
Tabiki öyleEltimi kötü etmek istemiyorum o söyledi tuhaflar laf söz çok oluyor hangi gün olsa da eltimin adını vermeden söyleyecem ayıp onların ayıbı
Beklediğim bi mülakat sonucum var atanırsam zaten eşime bile ihtiyacım kalmaz o zaman gönlümce yaptırırımEğer kendiniz çalışmıyorsanız ve eşiniz de para harcamak istemiyorsa gerekirse elinize geçen paralardan arttırın, biriktirin. Şık ve uygun perdeler oluyor normal perdecilerde. Değiştirin hemen. Bildiğinizi de bilsinler ama. Ne kadar ayıp.
Kayınvalde oyuncu ve fena yuvamı bile yıkacak potansiyelde huzurum için sustum allah bana iş nasip ederse hiç bi şey yapamaz artıkTabiki öyle
Ben olsam perdeyi parçalar bı akşam da kv falan toplanıldığında bana yeni diye verdiğin eltimin eski perdesi yırtıldı annecimmmm şimdi başkasının eskisi varsa ver onu takayım diye laf sokardim
İş işten geçmiş artık skmayın canınızıHerkese merhaba kızlar aslında çok mühim bir meselem yok ama yine de size danışmak istiyorum.
Ben iki yıllık evliyim düğünden önce hazırlıklar yapılırken kayınvalideme perdeleri ne zaman yaptıracaz diye sorduğumda bende tül vardı salonunun perdesi yaptırdım dedi bende sorun çıkarmadım ne olacak ki bi salon perdesi dedim geçtim evlendikten sonra eltimden duyduğum kadarıyla o perdeyi önce eltim 2 sene kullanmış o yeni eve geçince yeni yaptırmış ve kayınvalidemde eltime demişki eski perdeyi yıka ama deterjan kullanma deterjan kokmasın demiş sonra getirip evime takmış. İki yıl oldu hala bildiğimi bilmiyorlar söyleyip eltimi kötü etmek istemiyorum eşime değiştirelim dedikçe boş masraf diyor ne yapacam işin içinden çıkamıyorum çok zoruma gidiyor salak yerine koyuyorlar beni eltilerim görümcelerim eşim herkes haberdar ama benim bildiğimi bilmiyorlar ne yapabilirim çok zoruma gidiyor...
İster istemez zoruma gidiyor eltilerin eskisini kullanmak salak yerine konulmak hiçbiri bildiğimi bilmiyor benimde zoruma gidiyor mesafe koyuyorum görüşmüyorum diye biraz dili kısaldı ama eşimi etkiliyor yani eşimde iş yokİş işten geçmiş artık skmayın canınızı
O zaman yeni perde al eskiyi de al anne bunu sen kullan suyla yıka deEvet kayınvaldenin oyunu eltimin değil ki
Yapamiyorsan cocuklarimla geleyim deligi komple acmaya, sen makas at bide makineye yikamaya ver esine astırt orda bir ciglik kopar ne olmus bu diyeBi ara sinirden ağlayıp üsten azcık deldim ama görünmüyor bile
Zamanı gelince onu kesin yapacam perde yaptırdıktan sonra aynen dediğinizi yapacamO zaman yeni perde al eskiyi de al anne bunu sen kullan suyla yıka de
Valla çok makbule geçerdi buyrun gelin yıpratıp sürekli yıkayacam da yüksek derecede yıkamak yıpratır mı acaba perdeyiYapamiyorsan cocuklarimla geleyim deligi komple acmaya, sen makas at bide makineye yikamaya ver esine astırt orda bir ciglik kopar ne olmus bu diye
eveeettt 90 na at 3 saat ayarla veya suanki makinelerde bebek programi var ona atValla çok makbule geçerdi buyrun gelin yıpratıp sürekli yıkayacam da yüksek derecede yıkamak yıpratır mı acaba perdeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?