Annenin durumu ilaçla tedavi edilebilecek gibiyse, çok ciddi bir problem yoksa bence git.
Annenizin size ihtiyacı yok gibi anlattığınız kadarı ile , bence gidin tatilinize ...
Bir derdim var da üstte yeni konu aç yaziyir sagda..Yaa kızlar alakasız biliyorum ama şu konuyu nası açıyosunuz Allah aşkına. Nerden açılıyo yani. Iki saattir bi konu açıcam aramaktan hevesim kalmadı.
Gidin o zaman sıkıntısı yokmuş zaten annenizin kalsanız ne yapacaksınız ki .Refakatci bile yok yani yanında gerek yok demis doktor yoksa kalacaktık
Bence git eşin hakli bu arada izin konusunda..Refakatci bile yok yani yanında gerek yok demis doktor yoksa kalacaktık
Hayy allah razı olsun :)Bir derdim var da üstte yeni konu aç yaziyir sagda..
Sevindim bulmanızaHayy allah razı olsun :)
Bir derdim var yazısına tıkla. Açılan sayfada üst sağ taraflarda bir yerde yeni konu aç var. Oradan.Yaa kızlar alakasız biliyorum ama şu konuyu nası açıyosunuz Allah aşkına. Nerden açılıyo yani. Iki saattir bi konu açıcam aramaktan hevesim kalmadı.
Sizi her gördüğümde dizinin 3.sezonuna daha bir sene olduğu aklıma gelip moralim bozuluyor valla ya...Bir derdim var yazısına tıkla. Açılan sayfada üst sağ taraflarda bir yerde yeni konu aç var. Oradan.
Bana da kendi nickimi görünce öyle oluyorSizi her gördüğümde dizinin 3.sezonuna daha bir sene olduğu aklıma gelip moralim bozuluyor valla ya...
İyi bir şey mi kötü bir şey mi söyledim, ben de anlamadım ama artık dayanamadım
Bilemiyorum, İstanbul karakteri resmileşmek üzere.Bana da kendi nickimi görünce öyle oluyor
3. sezonda ne olacak acaba, umarım dizinin büyüsünü bozacak zorlama bir sezon olmaz
iyi geceler ben çıkıyorum artıkBilemiyorum, İstanbul karakteri resmileşmek üzere.
Yeni bir plan bekliyoruz aslında, devamdan çok.
Konuyu da hiç ettim, ban yemezsem iyi.
Ama çatlayacaktım artık söylemezsem.
Kısa ve öz durayım, göze batmayayım taktiğiiyi geceler ben çıkıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?