Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Liyos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
287
142
103
36
Merhaba kızlar 8 yıllik evliyim ilk defa bir otelde tatil ayarladık ucretini falan odedik yarın otele gidecektik annem gozunden rahatsızdı yayladan geldi kontrole doktor yatış vermiş uveit demis goz intihaplanması gibi birsey tam bilmiyorum ilac tedavisi görecekmiş. Tatili ileri tariha atalm 1 hafta sonrasında dedik o tarihlerde dolu.
Ben iptal edelim diyorum ucretini odedik esim memur tekrar baslama yap diyorun esim cocuk oyuncagımı yok simdi baslaym 1 hafta sonra ayrılırım diyemem diyor sırada izne ayrılacak birsuru adam var ben o izni kac kisiye imzalatiyorum falan dedi.
Annemle konustum planınızı degistirmeyin gidin tatilinize diyor doktor persembe yada cuma cıkarsın demis ama aklımda annemde ne yapacagm bilmiyorum. Yemin ederim günü iple cekerken hic hevesim kalmadı. Annem birdaha nerde tatile gideceksin git diyor. Ben iyiyim diyor ama bilemedim siz olsanız ne yapardınız.

Yaa kızlar alakasız biliyorum ama şu konuyu nası açıyosunuz Allah aşkına. Nerden açılıyo yani. Iki saattir bi konu açıcam aramaktan hevesim kalmadı. :(

Annenizin size ihtiyacı yok gibi anlattığınız kadarı ile , bence gidin tatilinize ...

Anne yüreği git der ama kalmanızı bekler.
Sizin için de çok zor bir durum olmuş.
Para iadesi mümkün değil ise 2 gün gecikmeli gidin herkesin içi rahat etsin.

Bir derdim var yazısına tıkla. Açılan sayfada üst sağ taraflarda bir yerde yeni konu aç var. Oradan.
Sizi her gördüğümde dizinin 3.sezonuna daha bir sene olduğu aklıma gelip moralim bozuluyor valla ya...
İyi bir şey mi kötü bir şey mi söyledim, ben de anlamadım ama artık dayanamadım:KK70:

Sizi her gördüğümde dizinin 3.sezonuna daha bir sene olduğu aklıma gelip moralim bozuluyor valla ya...
İyi bir şey mi kötü bir şey mi söyledim, ben de anlamadım ama artık dayanamadım:KK70:
Bana da kendi nickimi görünce öyle oluyor:KK70:
3. sezonda ne olacak acaba, umarım dizinin büyüsünü bozacak zorlama bir sezon olmaz:KK64:

Bana da kendi nickimi görünce öyle oluyor:KK70:
3. sezonda ne olacak acaba, umarım dizinin büyüsünü bozacak zorlama bir sezon olmaz:KK64:
Bilemiyorum, İstanbul karakteri resmileşmek üzere.
Yeni bir plan bekliyoruz aslında, devamdan çok.
Konuyu da hiç ettim, ban yemezsem iyi.
Ama çatlayacaktım artık söylemezsem.

Back
X