- 19 Ocak 2016
- 287
- 260
- 103
- 31
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
-
4 saat civarı falaniki şehir arası ne kadar peki .
Yaa çok teşekkür ederim canım :) işte onu da bilmiyorum, eltimde falan kalırım büyük ihtimalleHayırlı olsun canım musmutluluklar dilerim. Peki o düğüne kadar olan bir haftada nerde kalacaksın
Ben de öyle düşünüyorum açıkçası bana daha mantıklı geliyor bu şekilde.Bizde de oyleydi. Arada 4 gun olmasina ragmen ben kinamdan sonra gitmedim. 3 gece daha ailemle kaldim. Erkek tarafindaki dugunden bir gece once esim almaya geldi. Yanimda kardesim, yengem ve kuzenim vardi. Amcasinin evine gitmistik. Sabahina da benim ailem geldi amcasigile. Gelinligimle ordan cikmistim.
Erkek tarafının sanırım bunu istemesi onlarla birlikte gitmem,bu fikri ben de sundum ama sıcak bakmadılar.Gelinlik yerine beyaz bir elbiseylede cikabilirsin.
sıcak bakmamaları onların problemı sıze uymamasına ragmen sırf onlar oyle ıstedı dıye yaparsanız bu bır omur boyle gıder haberınız olsunErkek tarafının sanırım bunu istemesi onlarla birlikte gitmem,bu fikri ben de sundum ama sıcak bakmadılar.
Anladım yani erkek tarafının maksadı seni telli duvaklı baba evinden çıkarmak aslında çok ince düşüncelilik hoş yani. Ben olsam ailemde bunu çok istiyorsa öyle kuaför falan uğraşmadan kendim hazırlık yapıp çıkardım. Ama yinede bana 1 hafta oralarda durmak gereksiz gelir, düğünün akşam saatlerinde olacaksa 4 saat yolda çok uzak bir yol değil aslında aynı gün alabilirler seni, bir gün önceden gelirler ertesi gün çıkarsınızYaa çok teşekkür ederim canım :) işte onu da bilmiyorum, eltimde falan kalırım büyük ihtimalle
Yani.. erken gidip ne yapacaksin ki? Cok sacma bence. Bir gun once gelip alsinlar iste. 4 saat de cok degil. Bizim mesafe de 5 saate yakindi. Mecbur geldi aldi adam. Oglene dogru geldi. Ben aksam ciktim hatta yolaBen de öyle düşünüyorum açıkçası bana daha mantıklı geliyor bu şekilde.
Yok ben zaten onlar istedi diye asla yapmam kendim de tereddüt ettim öyle mi sonra evden çıkmadım diye pişman olur muyum diye düşündüm,o yüzden size danıştım.sıcak bakmamaları onların problemı sıze uymamasına ragmen sırf onlar oyle ıstedı dıye yaparsanız bu bır omur boyle gıder haberınız olsun
Onlar evden beni gelinlikle çıkartıp öyle götürmek istediler.Kına saçım açık olacak şekilde yapılacak hani türban olması imkansız o yüzden ben evden gelinlikle çıkamıycam kendi kına günümdeArada 1 hafya varsa neden ertesi gün onlarla gideceksinizki.
Ben olsam gitmezdim.
Bir de şeyi anlamadım, kınada açık olmanızın, ertesi gün ile ne ilgisi var? O kısmı çözemedim.
Sizi kınadan direkt mi götürmek istediler.
Valla iyi demişsinizYani.. erken gidip ne yapacaksin ki? Cok sacma bence. Bir gun once gelip alsinlar iste. 4 saat de cok degil. Bizim mesafe de 5 saate yakindi. Mecbur geldi aldi adam. Oglene dogru geldi. Ben aksam ciktim hatta yolaanacigimi az daha goreyim diye. Cunku biz iki aileden de uzakta oturuyorduk. Aramizda 1000 km var. Ne kadar gorsem kârdir dedim
Bana da teklif edildi kinadan sonra donmek. Ne munasebet gelip alin dedim yani.
Kınada gelinlik giyeceksiniz ve başınız açık olacak, o yüzden o şekilde yola çıkamam diyorsunuz?Onlar evden beni gelinlikle çıkartıp öyle götürmek istediler.Kına saçım açık olacak şekilde yapılacak hani türban olması imkansız o yüzden ben evden gelinlikle çıkamıycam kendi kına günümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?