Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

Kardelenfzt13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
287
260
103
31
Benim düğünüme bir aydan az kaldı.Başka şehire gidicem.Kına gecem doğal olarak kendi şehrimde olacak.Normalde tesettürlü biriyim ve kına gecemde açık olucam, bu yüzden evden gelinliğimle çıkmak çok zor olucak.Saçımı sonuçta açık olacak şekilde yaptırmam lazım.Ailem bu duruma bişey demedi,nasıl istersen öyle olsun diye.Ben evden gelinlikle çıkmamaya normal kına geceme hazırlanmaya karar verdim.Fakat erkek tarafı kınanın ertesi gün evden gelinlikle çık ve bizimle gel dediler.Ama düğünümle kınam arasında bir hafta var ve bu bana saçma geldi.Kendimi işlerimi ona göre ayarladım.Sizce ne yapmalıyım,çok kafam karıştı

Hayırlı olsun canım musmutluluklar dilerim. Peki o düğüne kadar olan bir haftada nerde kalacaksın

Bizde de oyleydi. Arada 4 gun olmasina ragmen ben kinamdan sonra gitmedim. 3 gece daha ailemle kaldim. Erkek tarafindaki dugunden bir gece once esim almaya geldi. Yanimda kardesim, yengem ve kuzenim vardi. Amcasinin evine gitmistik. Sabahina da benim ailem geldi amcasigile. Gelinligimle ordan cikmistim.

Ben de öyle düşünüyorum açıkçası bana daha mantıklı geliyor bu şekilde.

beyaz bır elbıseyle cıkarsanız sızın ıcın daha ıyı olur ogun sızın gununuz herkes sız mutlu olun rahat olun dıye orda toplanıyor canınız ne ısterse onu yapın hayırlı olsun :)

Erkek tarafının sanırım bunu istemesi onlarla birlikte gitmem,bu fikri ben de sundum ama sıcak bakmadılar.
sıcak bakmamaları onların problemı sıze uymamasına ragmen sırf onlar oyle ıstedı dıye yaparsanız bu bır omur boyle gıder haberınız olsun

Yaa çok teşekkür ederim canım :) işte onu da bilmiyorum, eltimde falan kalırım büyük ihtimalle
Anladım yani erkek tarafının maksadı seni telli duvaklı baba evinden çıkarmak aslında çok ince düşüncelilik hoş yani. Ben olsam ailemde bunu çok istiyorsa öyle kuaför falan uğraşmadan kendim hazırlık yapıp çıkardım. Ama yinede bana 1 hafta oralarda durmak gereksiz gelir, düğünün akşam saatlerinde olacaksa 4 saat yolda çok uzak bir yol değil aslında aynı gün alabilirler seni, bir gün önceden gelirler ertesi gün çıkarsınız

Ben de öyle düşünüyorum açıkçası bana daha mantıklı geliyor bu şekilde.
Yani.. erken gidip ne yapacaksin ki? Cok sacma bence. Bir gun once gelip alsinlar iste. 4 saat de cok degil. Bizim mesafe de 5 saate yakindi. Mecbur geldi aldi adam. Oglene dogru geldi. Ben aksam ciktim hatta yola anacigimi az daha goreyim diye. Cunku biz iki aileden de uzakta oturuyorduk. Aramizda 1000 km var. Ne kadar gorsem kârdir dedim
Bana da teklif edildi kinadan sonra donmek. Ne munasebet gelip alin dedim yani.

Arada 1 hafya varsa neden ertesi gün onlarla gideceksinizki.
Ben olsam gitmezdim.
Bir de şeyi anlamadım, kınada açık olmanızın, ertesi gün ile ne ilgisi var? O kısmı çözemedim.
Sizi kınadan direkt mi götürmek istediler.

Arada 1 hafya varsa neden ertesi gün onlarla gideceksinizki.
Ben olsam gitmezdim.
Bir de şeyi anlamadım, kınada açık olmanızın, ertesi gün ile ne ilgisi var? O kısmı çözemedim.
Sizi kınadan direkt mi götürmek istediler.

sıcak bakmamaları onların problemı sıze uymamasına ragmen sırf onlar oyle ıstedı dıye yaparsanız bu bır omur boyle gıder haberınız olsun
Yok ben zaten onlar istedi diye asla yapmam kendim de tereddüt ettim öyle mi sonra evden çıkmadım diye pişman olur muyum diye düşündüm,o yüzden size danıştım.

Onlar evden beni gelinlikle çıkartıp öyle götürmek istediler.Kına saçım açık olacak şekilde yapılacak hani türban olması imkansız o yüzden ben evden gelinlikle çıkamıycam kendi kına günümde

Valla iyi demişsiniz ahh ahh ben de öyle düşünüyorum ne kadar görsem kâr diye yaa,evlenmek hem güzel hem zor

Kınada gelinlik giyeceksiniz ve başınız açık olacak, o yüzden o şekilde yola çıkamam diyorsunuz?
Doğru mu anlamışım.
Hala anlamamışsam anlatmaya uğraşmayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…