Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

Valla burda ben de neler neler okudum,her şey olabilir diyorum ben de artık.Evet evet haklısınız.

Benim ailem sen nasıl istersen dediler ama gerçek düşünceleri mi bilmiyorum,tekrar bi konuşsam daha iyi olucak sanırım :)
Buradaki bazı yorumlara çok takilmayin, ailenizin gönlünü etmeye bakın siz. Mutluluklar dilerim

Git gel yapmak istemiyor olabilirler. Tembellik cimrilik ya da başka sebepler olabilir. Sen ananın evinde kalabildiğin kadar kal. Düğün olmadan uygun olmaz de.
Nizim 4 gün vardı ve 9 saat yoldan geldiler.

Eşinle eniştesi amcası kardeşi bir kişi gelip çıkarabilir seni cümbür cemaat gelmelerine gerek yok

Sabahtan evde gelinliginizi giyin başınızı da kendiniz emaneten türbanlı yapın evde kendiniz maksat gelinlikle evden çıkmış olun.sonra kuaföre gidin orada saçınız yapılsın kınada da açık olun.düğünden 1 gün önce es adayınız gelsin alsın gidin.ben o kadar zaman ilk defa gideceğim yerde kalmazdım.brnim nikâhımız eşimin ailesinin yaşadığı yerdeki düğünüm de 1 gün vardı nikah günü nikahtan evime geçip gelinliği çıkarıp eşim ve ailesiyle gittim o bir gün bile çok zor geldi bana zaten düğün akşamı kalmadan evimize döndük otobüsle.normalde belki zor gelmez ama düğün için evden çıkıp yeni yeni tanımaya çalıştığın bir yerde kalmak çok zor gelmişti bana.

Bir hafta çok uzun yapmak istedikleri şey zahmetten kaçmak. 4 saat yol bir şey değil ki gitsinler bir hafta sonra gelsinler. Ya da başkasının evinde kalmak o kadar kolaysa düğüne kadar sizde beklesinler

Bu pragrafı ''ALES'' sınavı mantık sorusu olarak kullanmalılar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…