- 19 Ocak 2016
- 287
- 260
- 103
- 31
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
-
Bana da çok gereksiz geldi,ailemle daha fazla zaman geçirmek isterim açıkçası.Bence de öyle daha mantıklı kesinlikleAnladım yani erkek tarafının maksadı seni telli duvaklı baba evinden çıkarmak aslında çok ince düşüncelilik hoş yani. Ben olsam ailemde bunu çok istiyorsa öyle kuaför falan uğraşmadan kendim hazırlık yapıp çıkardım. Ama yinede bana 1 hafta oralarda durmak gereksiz gelir, düğünün akşam saatlerinde olacaksa 4 saat yolda çok uzak bir yol değil aslında aynı gün alabilirler seni, bir gün önceden gelirler ertesi gün çıkarsınız
Hahahaha olsun uğraşayımKınada gelinlik giyeceksiniz ve başınız açık olacak, o yüzden o şekilde yola çıkamam diyorsunuz?
Doğru mu anlamışım.
Hala anlamamışsam anlatmaya uğraşmayabilirsiniz

Ben evlenmeden 2 sene once gurbete gittigim icin alismak zor olmadi. Yadirgamadim cok. Ayni sehre esimle gelmis oldum. Tek fark buydu. Ama tabi yine de evlenerek gitmek biraz daha burukluk yasatiyor insanaValla iyi demişsinizahh ahh ben de öyle düşünüyorum ne kadar görsem kâr diye yaa,evlenmek hem güzel hem zor
O zaman kesinlikle istediğinde diret yoksa bu hep böyle olur. Kararlı ol ve sakın geri adım atma. Gelin sensin senin istediğin olmalı. Başarılar dilerim canımBana da çok gereksiz geldi,ailemle daha fazla zaman geçirmek isterim açıkçası.Bence de öyle daha mantıklı kesinlikle
Tamam onu anladım da ertesi günle ne alakası var onu anlamadım :)Hahahaha olsun uğraşayımkına da gelinlik giymiycem çünkü düğünüm kendi şehrimde olmayacak,sadece kınam olacak ve kınamda açık olucam,saçımıda ona göre yaptırıcam,yani türbanlı gelin başı yaptırmam imkansız olucak.
Yaa evet dimi ayrı bir burukluk oluyor,mesela bende şehir dışında üniversite okudum fakat bu şekilde çok başkaymışBen evlenmeden 2 sene once gurbete gittigim icin alismak zor olmadi. Yadirgamadim cok. Ayni sehre esimle gelmis oldum. Tek fark buydu. Ama tabi yine de evlenerek gitmek biraz daha burukluk yasatiyor insanaAglamali dugunlerin, kinalarin,vedalasmalarin etkisi heralde
Size tavsiyem yok demeyi bilin. Yoksa bu boyle devam eder. Agirliginizi en bastan koyun.
Canım benim çok sağolasın, sözlerini dikkate alıcam hepsini.O zaman kesinlikle istediğinde diret yoksa bu hep böyle olur. Kararlı ol ve sakın geri adım atma. Gelin sensin senin istediğin olmalı. Başarılar dilerim canım
Aynen oyle. Daha dugun olmamis nereye yani? Gitme annenle babanla vakit gecir. Dinlen bol bol. Yabanci bir evde 1 hafta misafir olmak cok zor. Ben bir gece bile kalmakta zorlandim. Yerimi yadirgadim uyuyamadim bile sabaha kadarYaa evet dimi ayrı bir burukluk oluyor,mesela bende şehir dışında üniversite okudum fakat bu şekilde çok başkaymışçok haklısını valla kesinlikle,baştan nasıl başlarsa öyle gidiyor çünkü.
Ben de anlatamamış olabilirimTamam onu anladım da ertesi günle ne alakası var onu anlamadım :)
Gelinliğinizi giyip gidebilirsiniz, bunun bir gece önceki kına ile ilgisi ne?
Sizi gelinlikle çıkarmak istiyorlar sanırım. Siz de başınızı evde yaparsınız eşarbınızla hemen basit bir model, kuaföre bile gerek yok.
Mesele erken gitmek istememek değil mi?
Kına gecesinde tesettürsüz olmanın ilgisi yok ki.
Var mı
Saat 2 buçuk, ondan herhalde bu algı problemim. Bir tek ben anlamadığıma göre
Bak o da iyi fikirmiş düğün sabahı almaları hahahahaAynen oyle. Daha dugun olmamis nereye yani? Gitme annenle babanla vakit gecir. Dinlen bol bol. Yabanci bir evde 1 hafta misafir olmak cok zor. Ben bir gece bile kalmakta zorlandim. Yerimi yadirgadim uyuyamadim bile sabaha kadarkendi yataginda uyursun en azindan. Ben keske dugun gunu sabah gelip alsalardi diye bile cok pismanlik yasadim
Ben de anlatamamış olabilirimonu evden gelinlikle çıkamıycam demek için söylemiştim,kına günümde,erkek tarafıda bana böyle bir seçenek sundu,ertesi gün gelinlikle çık seni götürelim diye.ama tabi ki ben evimde daha çok vakit geçirmek istedigim için kararsız kalmıştım
Aynen oyleBak o da iyi fikirmiş düğün sabahı almaları hahahahaaynen valla yaa ben zaten başkasının evinde hiç rahat edemem,en iyisi geç gitmek zaten.
Şartlar bunu gerektirdi istediğimiz tarihleri uyduramadık açıkçası ama şikayetçi değilim bu durumdan ablamın da öyle oldu demiştik iyi ki böyle oldu diye.Evet düğün günü kıyılacak.Kesinlikle öyle.Aramizda 6 saatlik mesafe vardı ama düğünüm 1 gün arayla oldu.
Bana cok sacma geliyor iki düğün arası bu kadar uzun süre.
Heyecani bile kalmaz insanın bence.
O kadar erkende gidilmemeli diye düşünüyorum. Hele ki nikahıniz düğünde kiyilacaksa.
Gelin ata binmis ya nasip demiş
Çok teşekkür ederim canım yaa, inşallah
Ben size hayırlıı olsun diyeyim.
Her şey gönlünüze göre olsun, nasıl istiyorsanız öyle olsun, mutluluk diliyorum
HahahahaAynen oyleValla bizim dugunu oglen 12de baslattiklari icin karga b.kunu yemeden yola dusecektik o durumda da Goze alamadim bi an ama gece boyu hic uyuyamamak daha fenaymis
Düğün günü kiydirmakta zor arada 4 gün varken.Şartlar bunu gerektirdi istediğimiz tarihleri uyduramadık açıkçası ama şikayetçi değilim bu durumdan ablamın da öyle oldu demiştik iyi ki böyle oldu diye.Evet düğün günü kıyılacak.Kesinlikle öyle.
Benim ailem sen nasıl istersen dediler ama gerçek düşünceleri mi bilmiyorum,tekrar bi konuşsam daha iyi olucak sanırım :)Ben de aynı şekilde evlendim. Kinanin ertesi günü gelinlikle çıktım ki bu ailemin istediği bir durumdu. Öyle görmek istediler beni. Zaten yasayacagim ilde düğün olacaktı, kendi evimde bir arkadaşımla kaldım. Eşim de bizimle kaldı. Daha rahat hazırlandım düğüne, bence böyle yapın. Baba evinden gelinlikle çıkın derim. O şehre gitmeseniz bile evden çıkın yani o şekilde. Gönülleri olsun.
Gitme bosver senHahahahaKesin ben de uyuyamıycam şimdiden başladım bile strese uyuyamamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?