kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

TheLoveCeyda

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
4
0
6
Sivas
Öncelikle herkese meraba, önceden beri hep takip ediyordum siteyi ama üye olmak bugüne kısmetmiş...

Benim derdim şu; ben geçen yaz ağustos ayında nişanlandım, nişanlandığım kişiyi de ben bulmuştum,ailem herhangi bir sıkıntı çıkarmadı

nişanı yaptık... Ama sonuç maalesef olumsuz, ben evleneceğim kişinin o kişi olmadığını nişanlandıktan sonra anlayabildim ancak... ve 14

mart da nişanı attım... Daha önce sadece arkadaş olarak görüştüğüm birisi vardı, onunla dertleşirken felan tahmin edecğiniz üzre onunla

birşeyler başladı, ve onu çooookk seviyorum, onunla evlenmek istiyorum... Fakat benim bu nişan olayı olduğu için çevre akrabalar vs.

sırf kötü düşünmesinler diye şu an beklemedeyiz... Sizlere sorum şu ki, ne kadar zaman geçerse insanlar yanlış düşünmezler benim

hakkımda. Korkum şu başkasını bulmuş da diğerini bırakmış demesinler...

Merhaba, bence ailenizden kendinize yakin gordugunuz biri varsa bu durumu ona aciklayin ondan fikir alip ne zaman herkese soylemeliyim diye sormalisiniz. Nede olsa aile yapinizi ve nasil karsilayacaklarini o daha iyi bilir. Ama benim tavsiyem suan gorustugunuz kisiylede aileniz bisey demese bile hemen nisan vs yapmayin biraz daha taniyin flort falan edin. Ki digeri gibi olmasin pisman olmayin.

Evet olabilir mantıklı geldi, aileden birinin tepkisiyle ölçülebilir... Teşekkür ederim ilgin için...

Sen onun bunun ne dediğini boşverde bu sefer doğru insanı bulduğundan emin ol.
Sonra adım at. Yine pişman olma. Bununla ne zaman başladınız siz kaç ay oldu 4 ayı geçmiş olamaz.
Önce emin ol sonrada herkesi boşver istediğin zaman yap bence.
Birilerinin ne dediğini umursayacak olursak haayatımız kayar.

çevre der, derler, yapsanda yapmasan da
kısacası, her türlü diyecekler
o yüzden sen zamanı bekleme

Bende bu nişan olayını onun için bitirdim, kolay olmadı benim için, herkesi düşündüm, şu ne der bu ne der, sonra baktım benim hayatım

gidecek bitirdim...Dediğiniz gibi konuşan her zaman konuşyo işte... 3 ay oldu ama 2 sene önce tanışmıştık, fakat görüşmüyordum,

birgün yine nişanlıma çok kızmıştım neti açtım tesadüfen karşılaştık 2 yıl aradan sonra, muhabbet ettik ben zaten nişanlandğmı

söylediğim için benimle artık görüşmüyordu... noldu evlenmedin mi dedi bana hayır dedim ben evlenmek istemiyorum, o zaman neden

böyle bir işe kalkıştın dedi bana, konuşurken biraz da ondan cesaret aldım aslında....

En güzeli başkaları ne der diye düşünmeden içinden geleni yapmak.
Seni mutlu edeceğine inandığın şeyi yapmaktan korkma.
İnsanlar öyle ya da böyle konuşuyorlar işte evet bunu hep aklında tut ki önemsemeyesin başkalarının dediklerini.
Evlilik için adım atmak bu kadar sürede erken gibi görünüyor ama tanıdığına inanıyorsan doğru insan o diyebiliyorsan zamanın önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…