Kızlar fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var...

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Kzılar merhaba herkezlere Hayırlı günler Hayırlı Haftalar diliyorum :KK15:

Şimdi sizinle paylaşacağım dert değil ama fikirlerinize ihtiyacıım var :) Konuyu hemen özet geçeyim 25 yaşındayım ve küçükken olduğum ameliyat sonucunda ayağımın tekinde sorun var yani şöyle diyim yürümemde sorun yok ama öle her ayakkabıyı giyemiyorum düz taban olması gerekiyor geçirdiğim ameliyat sonucunda şekil bozukluğu da var önü açık ayakkabıda giyemiyorum... Genelde spor tarzı giyiyorum yani.

Şimdi sizlere sorum şu bu ayın sonunda yakın 2 tane arkadaşımın düğünü var ben ilk defa upuzun elbise diktirmek istiyorum. Bu zmana kadar hiç elbise giymedim ayağımdan dolayı ayakkabı uyduramıyorum ve gözüktüğünde kötü duruyor :oops: Milletin öle merak lı gözlerle baksından nefret ediyorum. Özel bi abiye tarzı elbise diktirmek istiyorum birde şöyle bir sorun varki bel boşluğu bende çok var o yüzden dar bişe giydiğimde arka yapışınca kötü oluyor :( Terzi ile konuşcam ne tarz bana gider diye ama sadece onun insafiyetine bırakmak da istemiyorum çünkü hayatım boyunca böle bişe hiç giymedim :KK42: Sizce nasıl bişe yaptırmam gerek en önemllisi ayakkabı tabi :( boyumda öle uzun değil topuğu olması lazımkkı elbiseyi taşıyabileyım :( İlk defa böle bişe için heves ettim birde düğüne erkek arkadaşımla gitcez o yüzden daha da istekliyim ama akıl verirmisiniz ne yapmam lazım bu konularda bilgim yok :KK64:

Birde ben şöyle bişe düşündüm bel boşluğum var dedimya abiyenin arkasına bağlamalı fiyonkmu yaptırsam sizce ? Aklımda olan elbise yi yoruma ekleyebilirsem akliycem şimdi

Bel boşluğu için aklıma bir şeyler geliyor ama ayakkabı kısmına değinemeyeceğim ne yazık ki

Bir ayağım 35, bir ayağım 36,5
Bariz şekil bozukluğu var. Ayakkabılar ayağımdan çıkıyor.

Tek bant giyiyorum genellikle. Onlar güzel gösteriyor. 36alıyorum. Biri biraz sıkıyor. Diğeri de bağcıklı yerden sıktırıyorum tam oluyor

Ayakkabılar da çok şık oluyor
Bel boşluğu süper ya, kullan bence

Bel boşluğu fazla ise elbiseye kuşak tarzı hafif büzgülü bir detay verdirsen bende de bel boşluğu fazlaydı abiyeme öyle bi detay istemiştim

Kızlar bakın bu tarz elbise düşündüm önü kapalı olcak arka kısmına fiyonk olurmu

Eklentiler

• 54be3c55-5356-4280-92e4-82c7893b015c.webp
    54be3c55-5356-4280-92e4-82c7893b015c.webp
    30 KB · Görüntüleme: 133
Bel boşluğu fazla ise elbiseye kuşak tarzı hafif büzgülü bir detay verdirsen bende de bel boşluğu fazlaydı abiyeme öyle bi detay istemiştim

Evet canım bak foto ekledım bel kısmında kemer tarzı bişe var onun arkasında da bağlamalı kuşak olurda bel kısmını kapatır diye düşünüyorum

Bir ayağım 35, bir ayağım 36,5
Bariz şekil bozukluğu var. Ayakkabılar ayağımdan çıkıyor.

Tek bant giyiyorum genellikle. Onlar güzel gösteriyor. 36alıyorum. Biri biraz sıkıyor. Diğeri de bağcıklı yerden sıktırıyorum tam oluyor

Ayakkabılar da çok şık oluyor
Bel boşluğu süper ya, kullan bence

yorum olarak ayakkabı görseli ekledim canım sence olurmu o elbisenin altına abes kaçarmı

Evet canım bak foto ekledım bel kısmında kemer tarzı bişe var onun arkasında da bağlamalı kuşak olurda bel kısmını kapatır diye düşünüyorum
Evet olur gibi geliyor bana da bunu terzine de danışırsın bir de profesyonel bir cevap almış olurdu hem ama benim kafama yattı

O elbiseye fazla spor kalmaz mı ?

Kalırmıkı :KK64: başka bişe bulamıyorum simli falan ya kuzenim dedi zaten elbise çok uzun olcağı için sadce ön burun kısmı gözükür :S ama dediğim gibi ben hiç giymediğim için neyle karşılaşırım bilmiyorum

yorum olarak ayakkabı görseli ekledim canım sence olurmu o elbisenin altına abes kaçarmı
Abiyenin altına mı?
Dünyanın en rüküş kadını olmaya aday mısın tatlım?
Sakın giyme onu. Bak ben kendi ayakkabımı yükleyeceğim şimdi. Onlardan giy.
Ayakkabı numaran kaç?

Kalırmıkı :KK64: başka bişe bulamıyorum simli falan ya kuzenim dedi zaten elbise çok uzun olcağı için sadce ön burun kısmı gözükür :S ama dediğim gibi ben hiç giymediğim için neyle karşılaşırım bilmiyorum
Platform da mı giyemezsin en kötü ihtimalle?

Abiyenin altına mı?
Dünyanın en rüküş kadını olmaya aday mısın tatlım?
Sakın giyme onu. Bak ben kendi ayakkabımı yükleyeceğim şimdi. Onlardan giy.
Ayakkabı numaran kaç?

ay canım topuklu giyemiyorum ya bulamıyorum başka :( 35,5 aslında ama 36 da oluyor bağcıklı olunca . Tam sen yükle bakim fikir olsun bana da

o gösterdiğin ayakkabı tam bir vasat.
abiyeni de heba etme böyle bir ayakkabıyla tamamlayıp.
yürüyüşünü dansını engelleycekse zaten hiç topuklu giyme . ha ben gidicem sadece oturup gelcem diyosan o ayrı. altına şık bir babet daha iyi olur bu gösterdiğin ayakkabıdan

o gösterdiğin ayakkabı tam bir vasat.
abiyeni de heba etme böyle bir ayakkabıyla tamamlayıp.
yürüyüşünü dansını engelleycekse zaten hiç topuklu giyme . ha ben gidicem sadece oturup gelcem diyosan o ayrı. altına şık bir babet daha iyi olur bu gösterdiğin ayakkabıdan

canım babet de giyemiyorum :( ayağımdan çıkıyor şekil bozukluğu varya :( illaki bağcıklı ayakkabı olması lazım sıkıp bağlayım diye :( ve şöyle bi durumda var abiye ağır olcak böle tapuğu olan ayakkabı şart elbiseyi kaldırması taşıması için boyum öle uzun değil babet tarzı bişe bulsam da boydan kaybediyorum :( bu kadar sıkıntılı durumlarım olduğu için hiç elbise abiye giymedim hep pantolonlarla gittim düğünlere . Ama ilk defa heves ettim oda erkek arkadaşımda gelcek diye . Birde düğün olmuycak nikah olcak o yüzden fazla gözükceğini düşünmüyorum

Back
X