kızlar fikirlerinizi almak istiyorum

nef_nef

umut varsa hayat vardır
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
256
167
23
slm kızlar sorum şudur eşinize İst.dışında ,Anadolu'daki illerden birinde bir iş fırsatı gelse ne yaparsınız ailenizden uzağa gider misiniz çok muallaktayım yapabilirmiyim bilmiyorum

Esin ne diyor peki gel mi diyor yani soru soruyorum ama şöyle ki durumuna yasantina esine ve ailene olan bagina bagli bi durum ona gore yardimci olmak icin soruyorum cnm
cunku bende esimle 3 ayri sehir gezip en sonunda memleketime geldim durumunu daha acik anlatirsan daha iyi yardimci olabilirim

eşim daha önce ordaydı zaten 5 sene sonra ist.a geldi şimdi yine aynı firmanın işi var belki 3 seneden de uzun sürer , maddi yönden gitmem iyi olcak en azından para biriktirebilcem,çünkü şirket kirayı falan karşılıyor tek eksisi ailem diğer gitmek isteyiş sebebim kaynanamdan uzak kalmak çok bunaltıyor bizi

Ben ilk evlendigimde esimin isi geregi agri ordan hatay ordan istanbul ve en son memleketime geldim. Sana diyecegim tek sey git. Cunku bende uzaktayken cok bunaldim cok istedim ailemle olmak benim kaynanamlarda memleketimde ama olmuyo iste bence ne kadar uzak o kadar iyi ha uzanacak olan uzaktanda mudahale eder ama yakin olunca daha da zor oluyor. İki evladim var ikiside kiz biri 3 yasinda diger 2 aylik lohusalikta annemin yardimj cok oldu ama sonradan iki cocukla mamleketimde yanliz kaldim belki ben kedi ailemle cok yakin olmadigim icin olabilir bilmiyorum ama yinede ne bileyim bence insanin esi gibi hic bisey olmaz. Esinden istersin ailenden isteyemezsin esine cekinmeden konusursun ailenle konusamazsin tabi senin ailenle durumunu bilmiyrum ama ben oyleyim. Kaynanamlar desen aman aman suan gidebilsem hic dusunmem geldigim 2 yil oldu ama bezdim artik biktim. Esim onceleri benimle ilgilenirdi gurbette olunca onunda kimsesi olmayinca birlikte hos vakit gecirirdik ama simdi ailesi benden onde. Yani kisacasi esinle git onun yaninda olmak gibisi yok bide onun acisindan dusun baska sehirde aileden uzak esten uzak eve gidicek kimse yok ev sessiz gece sarilip uyuyacagi iste bi sıkıntısı uzuntusu oldugunda eve gelip dertlesicek en azindan derdini anlatmasa bile bi cay, kahve icip sohbet ederken birlikte televizyon izlerken huzur bulacagi esi yok bence cok zor ve kotu bir durum. O yuzden bana kalirsa esinj yanliz birakma canim git cunku o senin hayatini paylastigin iyi gununde kotu gununde zor gununde yaninda olman destek olman gereken tek kisi

Back
X