Kızlar fikirlerinizi bekliyorum lütfen!!

ingilicce

az sabır!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
2.572
374
103
kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba... benim malesef bir problemim var... ben 4 yıllık bir ilişkinin ardından üniversiteden önce sözlendim. annem ve babam da ben 2 yaşındayken ayrılmışlar. annem 5 ay önce de 3. evliliğini gerçekleştirdi. dolayısıyle ne benim sözümde ne de diğer zamanlarda kendi öz babamla gerek yüzyüzü gerekse telefondan görüşme şansım olmadı.

dün gece beni aradı ilk başta açmamayı düşündüm ama daha sonra olmadı yapamadım ve açtım. konuştuk daha önce neden cevap vermedin falan öyle sıradan şeyler konuştuk okuduğun üniversite de de olaylar olmuştu merak edip aramış. lafı fazla uzatmayayım yani babamla sık sık görüşmüyorum birbirimizden uzağız. ben nişan yaptığımda onu çağırsam mı çağımasam mı diye düşünmeye başladım sizce ne yapmalıyım???

Bence bu sorunun cevabı sen de saklı yani içinden ne geliyorsa onu yap.

aranızda nasıl bır baba kız ılıskısı var bılemıcem.. ama yazdıklarınıza gore oyle sıcakta degıll.. o gunler sızın en ozel gunlerınız.. daha sonra neden cagırmadım dıye pısman olmaktansaa bence o gununuzu gormesıne ızın verın babanızın...

Bu konu tamamen senin ile baban arasında olan bağ ile alakalı.
Görüşmüyor olabilirsiniz, fakat manevi bağ nasıldır bunu ancak sen bilebilirsin...
O yüzden yine kararı verecek sen olacaksın bu noktada.
Asıl sorman gereken "eğer babamı çağırırsam ben ne hissederim? eğer çağırmazsam ne hissederim? Onun varlığının önemi veya yokluğunun önemi benim için ne ifade ediyor?"
Böylesi özel bir günde ailenin manevi olarak yanında olması senin için ne kadar önem taşıyor, bunu sor soruştur kendinde.
Eminim doğru cevabı bulacaksındır...
Hayırlı olsun şimdiden

bilmiyorum bu zamana kadar gerçekten pek yakınlık yoktu belki olmazdı da ama dün gece ne oldu bilmiyorum kafam çok karışık önceden sözlüme düğüne bile çağımayacağım görmek istemiyorum derdim şimdi de gerçekten vicdan yaptım.

peki o da öyle hissediyor mudur??

bence çağırın şimdiye kadar yanınıda olmasada
siz evlatlık görevinizi yapın çağırın

yazdığına bakılırsa aranızdaki iletişim çok sıcak değil.. ama genede ben senin yerinde olsam içimde sonradan kalacak birşeye sebebiyet vermem
sonradan nasıl bir iletişiminizin olacağını bilemezsin gün gelir baban gönül kırgınlığını yüzüne vurduğunda üzülmemen açısından ben davet etmen taraftarıyım.. nacizane..

çok teşekkürler ama bilemiyorum onunda beni özleyip düşünmesi özel günlerimi kaçırdığı için pişman olması gerekir değil mi?? yani ben hiç ama hiç babalık sevgisi görmedim canım annemin şuan ki eşinin bize bana ve kız kardeşime çok yakınlığı var. Acaba kendi babam olsa böyle mi olurdu diye düşünmeden edemiorum.

Ne benim ne ablamın nişan ve düğünümüzde baba tarafından kimse yoktu çağırmadık. Hatta özel koruma tuttuk kapıya ki girmesin babamız diye.

Ama biz çok nefret ettik öz babamızdan hiç görüşmedik,hiç arayıp sormadı. Olurda duyar gelir diye tüm önlemlerimizi aldık düğün günü pişmanda değilim. Diğer arkadaşların da dediği gibi bu senin ve babanla ilgili. İletişiminizi bilemiyorum.

Son düzenleme:
daha mezun olma iş bulma askerlik falan biraz uzun bir süre en azından 3 yıl var evliliğe o yüzden o yıllar içinde geliştirir miyiz aramızdakini bilemiyorum.

ılıskılerınızı duzeltın dıyemeyız sıze.. ama en azından yanınızda fızıksel olarak bulunmasına ızın verın... sımdıden vıcdan yapmaya basladıysanızz eger....

tamda sizinki gibiydi aslında aramak sormak diye bişey yoktu. yani annemden onun çevresinden hatta halalarımdan bile kötülüğünü duydum.

özel günleri kaçırmış olsa da bence o da pişman olupta aramıştır. kim istemez çocugunun büyüyüp yuva kurdugunu görmek. bırak baban kendi ayıbından utansın o senin öz baban kan çeker bir nebze de yarın birgün sende evlat sahibi olacaksın torunlarını damı göstermeyeceksin o yaptıklarından çok pişmandır eminim birde sen cezalandırma şimdiden sonra çok sıkı fıkı olmasanda baglarını koparma yine de. Yarın birgun ölür başına bir iş gelir babanın keşke dememek için iyi düşün canım.

ılıskılerınızı duzeltın dıyemeyız sıze.. ama en azından yanınızda fızıksel olarak bulunmasına ızın verın... sımdıden vıcdan yapmaya basladıysanızz eger....

umarım herşey düzelir manevi olarak rahatlarım çok teşekkürler derdimi paylaştım fikrinizi sundunuz sağolun.

O sizin aranızdaki bağa bağlı birazda.
Mesela benim babam arayıp sormaz 6 ayda bir falan onuda yok gibi sayıyorum zaten ben.
Özel günümdede yanımda olmayı haketmiyor diye düşünüyorum.
Fakat sizin daha farklı sanırım.

Bilmiyorum

Şurda 2 paragrafla bunun kararını vermek çok zor

Gelip yavrum canım kızım der üstüne düşenleri de yapar mı ? Yoksa gelip bi yabancı gibi izler gider mi ? Bu da önemli

Kişisel düşüncem çağırılmasa da olur ama artık evlilik gibi büyük bir sorumluluğa giriyorsun karşı taraf için en azından bi boyunu göstermeye gelebilir gibi..

biraz önce aradı yine daha önce bilmediğim bir sürü şey olmuş hayatında galiba onu tanımak istiyorum ama bu çektiğim baba eksikliğinden değilde meraktan sanırım o yüzden onu tanıyacağım bana düşen görevleri yapacağım. en azından içim rahat olur yarın bi gün çıkıpta benimle konuşmadım diyemez.

tamda sizinki gibiydi aslında aramak sormak diye bişey yoktu. yani annemden onun çevresinden hatta halalarımdan bile kötülüğünü duydum.

Arkadaşım gerçekten seni etkilemek istemem ama ben hiç bi zaman yanımda olmayan adamın en mutlu günümde de yanımda olmasını istemedim açıkçası. Bu zevki ona yaşatmadım. Adı geçince bile ellerim titriyor. Bende 2 yaşındaydım ayrıldıklarında. Annem tek başına büyüttü bizi. Duvarlara''babamı çok özledim'' diye fısıldıyormuşum inanabiliyor musun daha 2 yaşındayım en ihtiyacım olduğu zamanlar. yoktu... Şimdi de olmasın annem ablam eşim yeter bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…