kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba... benim malesef bir problemim var... ben 4 yıllık bir ilişkinin ardından üniversiteden önce sözlendim. annem ve babam da ben 2 yaşındayken ayrılmışlar. annem 5 ay önce de 3. evliliğini gerçekleştirdi. dolayısıyle ne benim sözümde ne de diğer zamanlarda kendi öz babamla gerek yüzyüzü gerekse telefondan görüşme şansım olmadı.
dün gece beni aradı ilk başta açmamayı düşündüm ama daha sonra olmadı yapamadım ve açtım. konuştuk daha önce neden cevap vermedin falan öyle sıradan şeyler konuştuk okuduğun üniversite de de olaylar olmuştu merak edip aramış. lafı fazla uzatmayayım yani babamla sık sık görüşmüyorum birbirimizden uzağız. ben nişan yaptığımda onu çağırsam mı çağımasam mı diye düşünmeye başladım sizce ne yapmalıyım???
kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba... benim malesef bir problemim var... ben 4 yıllık bir ilişkinin ardından üniversiteden önce sözlendim. annem ve babam da ben 2 yaşındayken ayrılmışlar. annem 5 ay önce de 3. evliliğini gerçekleştirdi. dolayısıyle ne benim sözümde ne de diğer zamanlarda kendi öz babamla gerek yüzyüzü gerekse telefondan görüşme şansım olmadı.
dün gece beni aradı ilk başta açmamayı düşündüm ama daha sonra olmadı yapamadım ve açtım. konuştuk daha önce neden cevap vermedin falan öyle sıradan şeyler konuştuk okuduğun üniversite de de olaylar olmuştu merak edip aramış. lafı fazla uzatmayayım yani babamla sık sık görüşmüyorum birbirimizden uzağız. ben nişan yaptığımda onu çağırsam mı çağımasam mı diye düşünmeye başladım sizce ne yapmalıyım???
bilmiyorum bu zamana kadar gerçekten pek yakınlık yoktu belki olmazdı da ama dün gece ne oldu bilmiyorum kafam çok karışık önceden sözlüme düğüne bile çağımayacağım görmek istemiyorum derdim şimdi de gerçekten vicdan yaptım.
peki o da öyle hissediyor mudur??
Ne benim ne ablamın nişan ve düğünümüzde baba tarafından kimse yoktu çağırmadık. Hatta özel koruma tuttuk kapıya ki girmesin babamız diye.
Ama biz çok nefret ettik öz babamızdan hiç görüşmedik,hiç arayıp sormadı. Olurda duyar gelir diye tüm önlemlerimizi aldık düğün günü pişmanda değilim. Diğer arkadaşların da dediği gibi bu senin ve babanla ilgili. İletişiminizi bilemiyorum.
özel günleri kaçırmış olsa da bence o da pişman olupta aramıştır. kim istemez çocugunun büyüyüp yuva kurdugunu görmek. bırak baban kendi ayıbından utansın o senin öz baban kan çeker bir nebze de yarın birgün sende evlat sahibi olacaksın torunlarını damı göstermeyeceksin o yaptıklarından çok pişmandır eminim birde sen cezalandırma şimdiden sonra çok sıkı fıkı olmasanda baglarını koparma yine de. Yarın birgun ölür başına bir iş gelir babanın keşke dememek için iyi düşün canım.çok teşekkürler ama bilemiyorum onunda beni özleyip düşünmesi özel günlerimi kaçırdığı için pişman olması gerekir değil mi?? yani ben hiç ama hiç babalık sevgisi görmedim canım annemin şuan ki eşinin bize bana ve kız kardeşime çok yakınlığı var. Acaba kendi babam olsa böyle mi olurdu diye düşünmeden edemiorum.
ılıskılerınızı duzeltın dıyemeyız sıze.. ama en azından yanınızda fızıksel olarak bulunmasına ızın verın... sımdıden vıcdan yapmaya basladıysanızz eger....
umarım herşey düzelir manevi olarak rahatlarım çok teşekkürler derdimi paylaştım fikrinizi sundunuz sağolun.
tamda sizinki gibiydi aslında aramak sormak diye bişey yoktu. yani annemden onun çevresinden hatta halalarımdan bile kötülüğünü duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?