• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var...

Bende giderdim kücük cocugu yanima alip, kv falan senin oturdugun sehirde degilmi? Ona biraksan
Eşimin de benim ailem de başka şehirlerde.kızımı birakamam yanımda götürmem lazim.

Evet karşı taraf kalabalık gelecek birbirlerine yakınlar ama bizden sadece amcsmlar olacak o yüzden kendini çok yalnız hissediyor.
Hakli o zaman
Ben de olsam karsi tarafin kalabalgina karsin yalniz olmak istemezdim.hele ki ablami mutlaka isterdm yanima

Ben de böyle eşlere ifrit oluyorum...
Göndermek istemiyor nedir ya?
Aile fertlerini kapsayan konularda eşlerin birbirine baskılayıcı davranışları hiç doğru değil... :KK12:
Evet ona göre hiçbir şeye gerek yok düşündüğü tek şey cebi...

Evet karşı taraf kalabalık gelecek birbirlerine yakınlar ama bizden sadece amcsmlar olacak o yüzden kendini çok yalnız hissediyor.
eşinin göndermeme sebebi nedir?
çocukların birini bırakabileceğin yakının var mı?
sadece biriyle gitsen.
ayrıca eşine karşı da kararlı dur.
söz bu ya.
ablasısın sonuçta.
gitmem gerekiyor.
ailevi bir vazife bu diyeceksin.

Evet ona göre hiçbir şeye gerek yok düşündüğü tek şey cebi...

Eğer öyleyse sizin yerinizde olsam alır iki çocuğumu da kardeşimi yalnız bırakmaz giderdim.
Sonuçta hergün yaşanacak bir an değil, belli ki kardeşinizde yanında destek sizi görmek istiyor.
Siz doğru olanı yapın ve kardeşinizi bu gününde yalnız bırakmayın.
İlerde hem yanında olamadığınız için kardeşiniz üzülecek, hem de siz zamanı geri saramayacağınzı için, bu güzel günü kaçırdığınız için üzüleceksiniz....

Ben de böyle eşlere ifrit oluyorum...
Göndermek istemiyor nedir ya?
Aile fertlerini kapsayan konularda eşlerin birbirine baskılayıcı davranışları hiç doğru değil... :KK12:
Kendsinin kizkardesi soz konusu olsaydi kucuk cocuk dinlemez uca uca tum aileyi toplar giderdi.erkek milleti degil mi bi kendi aileleri kiymetli:63:

Biraz önce aradım kızkardeşimi eşimi ikna etmem lazım göndermek istemiyor.

kardeşinizi yalnız bırakmayın, kardeşi en iyi kardeş anlar. anne baba ne de olsa araya nesil farkı giriyor. belli ki size ihityacı var hem de mutluluğunu paylaşmak istiyor.

gerekirse anne veya baba devreye girsin, eşinizle konuşsun. eşlerin arasına girilmesi hoş değil ama eşiniz ikna olmayacak gibiyse sizin büyükler arasa "shinox gelebilir mi bir kaç gün, ihtiyacımız var hem hazırlıklar için vs" deseler hayır der mi ki?

Cocuklar cok mu kucuk en azından birini babaya birakip gitme imkaniniz yok mu
Kizkardesinz bu kadar istyorsa gitmeyince eminim siz de huzursuz olacaksnz.herhalde karsi tarafa karsi yalniz oldgunu gostermk istemiyor.onemli bisey ilk zamanlar icin.
Boyle seyler bi sefer oluyor.kardes icin deger
Sevdiklermz icin cektgimz zorluga deger
Evet kiyamiyorum ona ama eşim sorun.

Kendsinin kizkardesi soz konusu olsaydi kucuk cocuk dinlemez uca uca tum aileyi toplar giderdi.erkek milleti degil mi bi kendi aileleri kiymetli:63:

aynen öyle...
Benim eşimden yana böyle dertlerim yok.
Fakat böyle bir durum yaşasaydım kötü kavga ederdim.
Müsade etmem bu tarz şeylere.

Aile candır, can parçasıdır.
Ben onların iyi yada kötü gününde yanında olamayacaksam olmayayım daha iyi.

Eşler için de geçerli.
Ben de eşimin aile fertleri ile alakalı olarak oluşacak herhangi bir programına karışmam.
Hatta teşvik ederim gitmesini...

kardeşinizi yalnız bırakmayın, kardeşi en iyi kardeş anlar. anne baba ne de olsa araya nesil farkı giriyor. belli ki size ihityacı var hem de mutluluğunu paylaşmak istiyor.

gerekirse anne veya baba devreye girsin, eşinizle konuşsun. eşlerin arasına girilmesi hoş değil ama eşiniz ikna olmayacak gibiyse sizin büyükler arasa "shinox gelebilir mi bir kaç gün, ihtiyacımız var hem hazırlıklar için vs" deseler hayır der mi ki?
Annem ve kızkardeşimden, aramalarını ikna edemezsem isterim.eşim anlayışsız ve cimri.

Ben gideceğim zaman gece binip sabah inersem uyurlar.

Eğer öyleyse sizin yerinizde olsam alır iki çocuğumu da kardeşimi yalnız bırakmaz giderdim.
Sonuçta hergün yaşanacak bir an değil, belli ki kardeşinizde yanında destek sizi görmek istiyor.
Siz doğru olanı yapın ve kardeşinizi bu gününde yalnız bırakmayın.
İlerde hem yanında olamadığınız için kardeşiniz üzülecek, hem de siz zamanı geri saramayacağınzı için, bu güzel günü kaçırdığınız için üzüleceksiniz....
Evet o gün burada hiç yerimde duramam ve ağlar dururum.şimdi yazarken bile ağlıyorum zaten.offf ne zor uzaklarda olmak

Evet kiyamiyorum ona ama eşim sorun.
Tek sorun küçük cocuklarla zor diye sanmistm ama esinz sorun cikaryomus.keske yapmasa.kavga etmeyin guzellkle soyleyin hatta mesaj atin yaninda olmk istyorum lütfen sorun cikarma vs diye
Diretyorsa çıkışın o zaman.ne demek yani cimrilikten birakmamak.
Cimri adam zor Allah kolaylk versin
Dese ki cocuklarla zor olur anlarm da uc kuruş para icin deger mi

Tek sorun küçük cocuklarla zor diye sanmistm ama esinz sorun cikaryomus.keske yapmasa.kavga etmeyin guzellkle soyleyin hatta mesaj atin yaninda olmk istyorum lütfen sorun cikarma vs diye
Diretyorsa çıkışın o zaman.ne demek yani cimrilikten birakmamak.
Cimri adam zor Allah kolaylk versin
Dese ki cocuklarla zor olur anlarm da uc kuruş para icin deger mi
Evet böyle biriyle evlendiğim için hergün pişmanım sadece çocuklarım için katlanıyorum.herşey sorun biz de.eve eşya almaktan tutunda bu özel günlere kadar.

Aglamayin lütfen
Uzmeyin kendinizi
Uygun sartlari olustrmaya çalışın
Olmasa da caniniz sagolsun
Umarim esiniz ikna olur
Sağolun ama çok zorlaştiriyor herşeyi hep kavga ederek mi olacak herşey,güzellikle olamaz mı?gel de ağlama...

Back
X