Kızlar fikrinize cok ihtiyacım var.. :)

conconn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
6
0
16
İstanbul
Suanda uyumayan sevgılı arkadaslarım.. Benım sevgılımın annesı hasta olmus bende yarın cıcek alıp evıne gondereyım dıyorum hastalıgıda gırıp astım baslangıcı demısler hastanede serum falan yemıs.. sızce cıcek cok abes kacarmı yoksa hos olurmu hosuna gıdermı

bence gönderme. sen hoş olur filan diye düşünüyorsun ama bu aşamalrda karşı taraf hiç öyle düşünmüyor. daha dur bakalım dün bir bgn iki hemn çiçek gndermiş filan deniliyor.
işte bu işi bilen kişiler arasına gülmeli bakışmalı x in sevgilsi de çiçek gndermiş hmmm ööle mi filan diip yan yan gülünebiliyor. sevgili durumunda kız ağzıyla kuş tutsa inan değeri olmuyor boşver ağırdan sat kendni.
bn oğlunun kız ark ı yemek yapıp gtrdğnde büyülüdr müyüldr diip çöpe dökeni beğenmeyip atanı, daha dur ne oldu ne sandı ki hemen böyle gnderiyor diyeni. slm söliim mi anne senden die erkek sordğnda boşver daha biz neyiz ki slm sölliim diyeni duydum.
bnden söylemesi. git çiçek parasıyla kndne bişey al kndi annene hediye al.
sevglnn annesne de sevgiln aracılığyla geçmiş olsun dileklerni ilet. konuş istersen derse sevdiğin sen ağırdan sat hastadr şimdi konuşamaz sen slm söle geçmiş olsun vah vah allah şifa versn de yeter.
o parmağa aileck takılan yüzük grmedkçe sakın sakın sevdiğinn ailesyle yüzgöz olma. benden söylemesi

şık olur ama karşıdakinin düşüncesine bağlı bnce.yerşinde olsam evlenmeden fazla yüz vermem canım sonradan pişman olmak ta var.bnce sadece ara ve ya ziyaret et ve burda bitir.

Bencede gönderme, hem cok agir bir hastalik degil hem o kisi kayinvaldien olsa gönderecekmiydin , hayir ? Ozaman simdi de gönderme,
su an yaptiklarin ilerde de beklenir yapmasan kötü gelin olursun...

7 yil ciktik esimle annesi ile resmi olarak son 1 senede tanismayi uygun buldum.
Fazla samimi geliyor henuz sevgili asamasinda iken boyle seyler bana...
Karsi tarafin hep beklemesinden ziyade hem luzumsuz buluyorum ortada bir sey yokken hem de insan oglu bir tuhaf havalara binebiliyor bir cicege bile...
Ben olsam gondermezdim bu yuzden...
konusuyorsan normalde gecmis olsun diyebilirsin ama ozel birsey cok gerekli gelmedi bana yinede sen bilirsin tabi

Çiçeği alıp evine ziyarete gidin...Bir çay içip sohbet edin..
Bu daha hoş olur...

arasanızda olur bir hatrını sorup geçmiş olsun dileklerinizi iletirsiniz sonuçta buda düşündüğünüzün bir göstergesi

sevgilinizin annesiyle diyalogunuz nasıl aranızda samimiyet varsa ziyaret etmeniz daha iyi olur ama samimiyetiniz pek yoksa arasanızda olur gibime geliyor :26:

Gerek yok diye düşünüyorum
Telefon ile iletişiminiz varsa arayıp geçmiş olsun diyebilirsiniz

cicek filan gonderirsen yaranmaya calisiyormussun gibi olabilir ama bir meyve suyu filan alip kendin gitsen ziyarete olabilir...
gerci buyuk birseyi yok grip olmus filan ama bilemedim

bencede gerek yok çiçeğe...
ara geçmiş olsun de yeter...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…