Kızlar fikrinize ihtiyacım var

Rengarenkkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
843
423
33
Kızlar eşim ve bi erkek iş arkadaşı il dışına gittiler iş için. Gittikleri ilde arkadaşının kız kardeşi üniversite okuyormuş. Abisini görmek istemiş gelmiş yanlarına. Üçü yemek yemişler. Sonra da kızı evine bırakmışlar. Kız amcasının kızıyla kalıyormuş. İki bekar üniversite öğrencisi yani. Abisi evi görmek istemiş eşime sen de gel arabada bekleme demiş arkadaşı . O da girmiş. Tam o anda da ben aradım ve delirdim resmen ne işin var senin orda diye. Sizce ben haksız mıyım? Yani gereksiz değil mi sizce de bu?

gittikleri evdeki kızlar ,arkadaşının kızkardeşiyle, amcasının kızı değil mi?ne gibi birşey olabilir?

Tam dizilere konu olacak bir bölüm.
Tesadüf diyelim.
Canını sıkacağın bir durum görmüyorum, evet kızmakta haklısın belki ama büyütülecek birşey yok

belki adam yukarıya kadar çıkmışken,kızkardeşinin evinde bir çay ,kahve içecekti.eşinizi de arabada bekletmek ayıp olur diye yukarıya çağırdı.ha eşim çıkmasaydı derseniz olabilirdi ama yine de gereksiz olmuş,tavrınız.

Hadi diyelim ki esiniz nuri alco, bir kadinin evine girince bos cikma ihtimali yok... ama tuhaf bir ensest/orgy vakasi yoksa arkadasi olan adam, kizkardesi ve kuzenini, evli barkli arkadasina peskes cekecek degil...
Ha, esim havada karada yapar yapacagini diyorsaniz o sizin bileceginiz is...

Eşin, eşinin iş arkadaşı, eşinin iş arkadaşının kız kardeşi, eşinin iş arkadaşının amcasının kızı..
Hadi sevgililikte trip kotasını doldurmak için olabilir belki ama evlilikte sence de çok ekstrem durmuyor mu bu kıskançlık?

Hormonlardan olmasın sakın :)

Evet öyle ama ben olsam haber verirdim en azından. Ya da ne bileyim evine bakıp çıksın abisi onun girmesine neden gerek var ki

Haber verebilirdi, biz yemek yedik x'i bırakacağız evine de uğrayacağız diye, ama plansız olmuş zaten anlık gelişmiş olay ve arkadaşı sende gel araba da bekleme demiş, o da ' dur Bi hanıma yazayım ' diyemez, demez yani.

E yabancı olsalar neyse kız kardeş ve amca kızı sonuçta orta da tehlikeli bir ihtimal de yok.

Eşinizin gönlünü alın. Bunların hepsi hamilelikten.

Evet gereksiz ama bu kadar köpürecek birşey de değil.
Ne olabilir .
Adamın kızkardeşi ve amca kızı ile bişey yapacak değiller.
Bir şey olmycagını biliyorum şüphem de yok ama haber vermeliydi en azından yemeğe falan bşy demiyorum benim kızdığım şey eve girmesi neden beklemezsin ki arabada madem kısa sürcek bi şey

Bir şey olmycagını biliyorum şüphem de yok ama haber vermeliydi en azından yemeğe falan bşy demiyorum benim kızdığım şey eve girmesi neden beklemezsin ki arabada madem kısa sürcek bi şey

Olaylar bazen spontane gelişir, ansızın, plansız. Bu da öyle olmuş sıkmayın canınızı , eşinizin canını da.

Tamam haklısınız ben abarttım bu kadar insan haksız olamaz ama ben hamile olduğum için bari onun alttan alması gerekmez mi an azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…