- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Ne var bunda ?Kızlar eşim ve bi erkek iş arkadaşı il dışına gittiler iş için. Gittikleri ilde arkadaşının kız kardeşi üniversite okuyormuş. Abisini görmek istemiş gelmiş yanlarına. Üçü yemek yemişler. Sonra da kızı evine bırakmışlar. Kız amcasının kızıyla kalıyormuş. İki bekar üniversite öğrencisi yani. Abisi evi görmek istemiş eşime sen de gel arabada bekleme demiş arkadaşı . O da girmiş. Tam o anda da ben aradım ve delirdim resmen ne işin var senin orda diye. Sizce ben haksız mıyım? Yani gereksiz değil mi sizce de bu?
Haklı olduğumu düşünen çıkınca mutlu oldum bende büyük bi sıkıntı yok en azından onu anladımHaklisin bence yinede çok uzatma ama.
Bu çok acı amaEsin boyle durumlarda sana söylemez artık nede olsa kavga cikarirsin yada yalana sevk edersin.
Aynen oyle bak bugun isten çıkınca anneme gidiyorum ordan kizimi alip eve geçiyorum ortalığı toparlayıp yemek derdine düşüyorum beyfendi dünden diyor yarin isten sonra alışveriş merkezine gideceğiz arkadaslarla haberin olsun diyor zikkimin koku..Erkek doğmak varmış şu dünyayane hamilelik sendromu ne lohusalık hayat onlara güzel walla
Haklı olduğumu düşünen çıkınca mutlu oldum bende büyük bi sıkıntı yok en azından onu anladım
Uzgunum ama cok abartmissin.Haklı olduğumu düşünen çıkınca mutlu oldum bende büyük bi sıkıntı yok en azından onu anladım
Bir şey olmycagını biliyorum şüphem de yok ama haber vermeliydi en azından yemeğe falan bşy demiyorum benim kızdığım şey eve girmesi neden beklemezsin ki arabada madem kısa sürcek bi şey
Hayır ama şöyle diyemez miydi 'sen git bak eve ben de o sırada eşimi arayım hamile ve tek evde aklım kaldı'
Hayır tabiki ilgi duymam ama girmem zaten. Mecburi bi durum değil ki ne gerek var derim biterHaksızsın
Tersini düşün
sen iki bekar erkeğin evine girsen hemen onlara ilgi duyar ya da bir şey mi yapardın
Öyle olsa boşanırdım kesinİyi de adam size söylese siz gitme mi diyecektiniz
Ayrıca da aklı kaldı ise arardı o ana kadar izin almasını beklemeyin kocaman adamın şu kadarcık şey için
Deseydiniz ki otelde kalacaktı sonra kızların evinde kalmış bana söylemedi o zaman tabii haklı olurdunuz
Benim tepkilerimi kontrol altına almam gerek sanırımbazen erkeklere acıyorum
kadınlar yani bizler çok anlaşılmaz varlıklarız
senin tepkin aşırı gereksiz olmuş.
Öyle olsa boşanırdım kesin
Benim tepkilerimi kontrol altına almam gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?