Kızlar fikrinize ihtiyacım var

Ne var bunda ?

Erkek doğmak varmış şu dünyaya ne hamilelik sendromu ne lohusalık hayat onlara güzel walla
Aynen oyle bak bugun isten çıkınca anneme gidiyorum ordan kizimi alip eve geçiyorum ortalığı toparlayıp yemek derdine düşüyorum beyfendi dünden diyor yarin isten sonra alışveriş merkezine gideceğiz arkadaslarla haberin olsun diyor zikkimin koku..

Haklı olduğumu düşünen çıkınca mutlu oldum bende büyük bi sıkıntı yok en azından onu anladım

Ben kıskanç bir insanım ve biliyorm tersi bi durum olsa ben gitsem eşim kıyameti koparir. Tam tersi olsaydı esiniz ne yapardi? O zaman yine gitmemeliydin denilirdi çünkü biz kadiniz onlar erkek.

Haklı olduğumu düşünen çıkınca mutlu oldum bende büyük bi sıkıntı yok en azından onu anladım
Uzgunum ama cok abartmissin.
Yatiya gitmediler ya nihayetinde.
Zaten arkadasinin kizkardesiymis .
Nezaketen bir bes on dk durup cikacaklardi muhtemelen.
Bunlar normal medeni insan iliskileridir.
Illa altinda birsey aranmaz her insani diyalogun.
Bir daha bu denli abartma bence.
Esleri kiskanilcak durum var kiskanilmayacak durum var.
Ve hep karisiyor malesef.

bazen erkeklere acıyorum

kadınlar yani bizler çok anlaşılmaz varlıklarız

senin tepkin aşırı gereksiz olmuş.

Bir şey olmycagını biliyorum şüphem de yok ama haber vermeliydi en azından yemeğe falan bşy demiyorum benim kızdığım şey eve girmesi neden beklemezsin ki arabada madem kısa sürcek bi şey

İyi de neyi haber versin

Ben arkadaşımın kız kardeşinin evine giriyorum haberin olsun mu diyecek

Geçen hiç tanımadığım bir eve yanımda iki adamla birlikte girdim üç erkek ve ben hiç aklıma bir şey gelmedi eşime de söylemedim

Siz aramışsınız o da nerde olduğunu söylemiş yani bu eve gelince bile anlatma değeri olan bir durum değil ki en fazla kahve içip çıkmışlardır

Sıkmayın canınızı

Bir de bu telefon çıktı beklenti arttı haber ver sözü sürekli dudaklarda

Bu kadar bildirimli yaşamamak lazım

Hayır ama şöyle diyemez miydi 'sen git bak eve ben de o sırada eşimi arayım hamile ve tek evde aklım kaldı'

İyi de adam size söylese siz gitme mi diyecektiniz

Ayrıca da aklı kaldı ise arardı o ana kadar izin almasını beklemeyin kocaman adamın şu kadarcık şey için

Deseydiniz ki otelde kalacaktı sonra kızların evinde kalmış bana söylemedi o zaman tabii haklı olurdunuz

Öyle olsa boşanırdım kesin

O kadar mantıklı yaklaşan var ki şu duruma hayran kalıyorum . Ben neden sizin gibi düşünemiyorum kendime hakim olmaya çalışıyorum ama olmuyo

Öyle olsa boşanırdım kesin

Neden o paraya bebeğe bir şey alırız otele para vereceğimize kanepede yattık işte dese

Yani katı olmayın diyorum sadece

Bakın sevgilim varken başka erkeklerle tek aynı evde de kaldım kimse ile de bir şey yaşamadım evlendikten sonra da

Bu işler içten gelir aman bu kız güzel hemen bir şey yapayım olmaz ki buna her kız da yanaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…