- 28 Eylül 2025
- 38
- 4
- 1
- Konu Sahibi damla_ayar
-
Aslında var ama kaset test eğer renk olmazsam inşallah denerim teşekkür ederim cevabınız için inşallah vardırVar gibi inşallah vardır. Sabah ilk idrarla yapın birde testiniz varsa o daha kesin çözüm bende emin olmamıştım sabah yapınca daha belirgin çıktı
İlk idrarla deneyin yarın yâda pazartesi yine silik çıkabilir kasette olsaAslında var ama kaset test eğer renk olmazsam inşallah denerim
Tamamdırİlk idrarla deneyin yarın yâda pazartesi yine silik çıkabilir kasette olsa
Yaptınız mı test?Anında çıktı 5 dk içinde
Merhaba gittiniz mi bidaha doktora? Ben bugün gittim betaya bakmaya gerek yok artık 1 hafta geçmiş direkt keseye bakalım dedi. Karından Ultrosonla gözükmedi küçük olduğu için yağdan gözükmez dedi kilomda var 80kgyim. Alttan muayene ile gördü keseyi istemesemde biraz zorladı beni mecburen alttan baktırmak zorunda kaldımbende bu sitede okuduklarımdan dolayı erken gebelik belirtilerine takıntı yapmştım. Sürekli kendimde akıntı arıyorum kasık agrısı hassasiyet yerleşme kanaması. Bu ay şey demitşim gene olmadı hiç belirti yok. :) 2 gün ara ile üc tane yeterli bence artışları da iyi gerisi dua edip beklemek.
Yaptınız mı testkan testi vermedim tekrar erken gebelik testi yapmıştım onda da aynı şekilde silik çizgi çıktı ama bugün afet oldum maalesef
Adet oldum ama tekrar erken test yaptığımda soluk çizgi çıktı kan testi vermedim gecikmeyi beklemek için ama maalesef ki gecikmenin 2. Gününde adet oldumYaptınız mı test?
ÜzüldümAdet oldum ama tekrar erken test yaptığımda soluk çizgi çıktı kan testi vermedim gecikmeyi beklemek için ama maalesef ki gecikmenin 2. Gününde adet oldum
merhaba, bende bugun yada yarın gitmeyi planlıyorum. geçen haftalarda dr alttan bakmıştı cok korkmus ağlamıstımMerhaba gittiniz mi bidaha doktora? Ben bugün gittim betaya bakmaya gerek yok artık 1 hafta geçmiş direkt keseye bakalım dedi. Karından Ultrosonla gözükmedi küçük olduğu için yağdan gözükmez dedi kilomda var 80kgyim. Alttan muayene ile gördü keseyi istemesemde biraz zorladı beni mecburen alttan baktırmak zorunda kaldım
Sadece beyaz akıntım basladı kokulu az bisey. Onun harici belirtim yok, sizde belirti var mı? Ben 2 hafta sonra tekrar devlete gidecegim suan kalp atısı duyulmayabilirmis cünkü özele gitsem de açıkçası bide duyulmaz ise bir ton para. Devlette kalp atısını duyunca özele gitmeyi düşünüyorummerhaba, bende bugun yada yarın gitmeyi planlıyorum. geçen haftalarda dr alttan bakmıştı cok korkmus ağlamıstımbu sefer özelde bi hocaya gidicem. bakalım uygulamaya göre 6+0 ama bakalım keseye göre kaç olacak ?
Bu arada belirtin var mı ?
Uygulamaya göre 5+5 benim. Dr keseyle haftan uyumlu dedimerhaba, bende bugun yada yarın gitmeyi planlıyorum. geçen haftalarda dr alttan bakmıştı cok korkmus ağlamıstımbu sefer özelde bi hocaya gidicem. bakalım uygulamaya göre 6+0 ama bakalım keseye göre kaç olacak ?
Bu arada belirtin var mı ?
rabbim sağlıkla ilerletsin.Sadece beyaz akıntım basladı kokulu az bisey. Onun harici belirtim yok, sizde belirti var mı? Ben 2 hafta sonra tekrar devlete gidecegim suan kalp atısı duyulmayabilirmis cünkü özele gitsem de açıkçası bide duyulmaz ise bir ton para. Devlette kalp atısını duyunca özele gitmeyi düşünüyorum
Aynı akıntı bende de var peçetede bişey yok. İç çamaşırı kokulu. Aa evet göğüslerim benimde çok hafif acıyor adet olcakmışım gibi. Onun harici bişey yok. Bence belirti olmaması gayet normal daha çok yeniyiz. Mide bulantıları genelde 6.-7.haftadan sonra baslıyormus. Ama tabii insallah baslamaz bulantısız saglıkla atlatırız bu süreci. Size tavsiyem herkesin süreci farklı olur, kimseyle kıyaslamamak lazım. Bi ara kafayı yemistim gectigimiz haftalarda yorum okuya okuya. Simdi hic okumamaya calısıyorum nasıl ki dogum süreci farklı ilerliyor bünyeden bünyeye bunda da öyle düşünmeliyiz. Bebisleri strese sokmayalımrabbim sağlıkla ilerletsin.
Benim de cok hafif kokulu bi ıslaklık oluyor peceteye gelen bişi yok ama iç çamasırım nemli ve hafif koku var. Birde bi kaç gündür göğüs hassasiyeti var cok acıyor üzerine yatamıyorum. iki gündür yan yatıyorum hep. Hiç hamile gibi hissetmiyorum ya normal mi ?
Kesinlikle sana katılıyorum. bende erken gebelik belirtilerine felan cok takıntılı idim. :) dediğin gibi herkes farklı farklı süreci özel :) sabırsız ve stres olunca böyle oluyor galiba :) allahım bebişlerimizi korusun bize bağışlasın sağlıkla kavuşalım amin. yarın randevu aldım 8. 15 e yazarım :)Aynı akıntı bende de var peçetede bişey yok. İç çamaşırı kokulu. Aa evet göğüslerim benimde çok hafif acıyor adet olcakmışım gibi. Onun harici bişey yok. Bence belirti olmaması gayet normal daha çok yeniyiz. Mide bulantıları genelde 6.-7.haftadan sonra baslıyormus. Ama tabii insallah baslamaz bulantısız saglıkla atlatırız bu süreci. Size tavsiyem herkesin süreci farklı olur, kimseyle kıyaslamamak lazım. Bi ara kafayı yemistim gectigimiz haftalarda yorum okuya okuya. Simdi hic okumamaya calısıyorum nasıl ki dogum süreci farklı ilerliyor bünyeden bünyeye bunda da öyle düşünmeliyiz. Bebisleri strese sokmayalım
Merakla bekliyoruum bende sabırsızım anlıyorum ama icimizi ferah tutalımm, yarın haberlesmek uzere :)Kesinlikle sana katılıyorum. bende erken gebelik belirtilerine felan cok takıntılı idim. :) dediğin gibi herkes farklı farklı süreci özel :) sabırsız ve stres olunca böyle oluyor galiba :) allahım bebişlerimizi korusun bize bağışlasın sağlıkla kavuşalım amin. yarın randevu aldım 8. 15 e yazarım :)
Günaydın ,Merakla bekliyoruum bende sabırsızım anlıyorum ama icimizi ferah tutalımm, yarın haberlesmek uzere :)
Tebrik ederim. Kac haftalıkken gordu keseyi acaba? Bende çok yeni gebeyim kese için 15 Ekim’de gel dedi doktor ondan önce göremeyiz dedi.Günaydın ,
Bugun gittim dr a tsh biraz yüksek gelmişti onun için ilaç yazdı onun dısında kesesi ve yerleştiği yer cok güzel dedi. Elhamdülillah haftaya cuma gel kalp sesi duyalım dedi. rabbi sağlıkla ilerletsin.
teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla ilerletsin her birimizin bebişlerini.Tebrik ederim. Kac haftalıkken gordu keseyi acaba? Bende çok yeni gebeyim kese için 15 Ekim’de gel dedi doktor ondan önce göremeyiz dedi.
Ayyy dualarınız için çok teşekkür ederim Amiiin insallah. Benim de son adet tarihim 6 Eylül ama ovulasyon 24 du. Ben 3 ekimde kaset test yaptım iç gudusel olarak pcos var bende çokta ümitli değildim. Silik çizgi gördüm sonra 4 Ekim de beta kan testi verdim 29 çıktı daha sonra 6 Ekim de tekrar verdiğimde 92 çıktı. İnşallah bu cuma gidip tekrar vereceğim daha sonra da 15 Ekim de keseyi görmek için doktorumun yanına gideceğim fakat merak ediyorum gittiğimde keseyi görebilir mi keseyi gördükten ne kadar sonra kalp atışlarına duyabiliriz? ilk Gebeliğim çok heyecanlıyımteşekkür ederim. Rabbim sağlıkla ilerletsin her birimizin bebişlerini.
Benim son adet tarihi 26 ağustos. ovulasyon 15 eylül pikti adet tarihine göre 6 haftalık ama keseye göre 4.5 -5 hafta arası dedi. kese görmek için dr um aç gelmemi su içip biraz sıkışık gelmemi istemişti. oyle gittim karın ultrasondan gördü hemen. ben alttan bakar diye korkmuştum ama baya kesesi göründü. Cok duygusal ya ağlamamk için zor tuttum kendimi. Allahım size de sağlıkla kavusmayı nasip eder.
Bana hiç kan testi yapmadılar tsh falan bakılmadı bu aradaGünaydın ,
Bugun gittim dr a tsh biraz yüksek gelmişti onun için ilaç yazdı onun dısında kesesi ve yerleştiği yer cok güzel dedi. Elhamdülillah haftaya cuma gel kalp sesi duyalım dedi. rabbi sağlıkla ilerletsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?