Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün sonuçlarımı alacağım inşallah iyi çıkarlar 26 yaşındayım erken menopoz riskiyle inşallah karşılaşmam.
canım yarın dr a gidip keseyide gördükten sonra bizide haberdar et olurmu,onlar artık bizimde bebeklerimiz gibi oluyor,çok kıymetliler,nasıl güçlük ve beklentilerle olduklarını biliyoruz çünkü,aynı duyguları paylaşıyoruz,Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım
Dilerim herşey yolunda gider.Bugün sonuçlarımı alacağım inşallah iyi çıkarlar 26 yaşındayım erken menopoz riskiyle inşallah karşılaşmam.
canım sakıncası yoksa sizin sorununuz neydi
Benim rahmimde septum (perde) vardı onun için ameliyat oldum. Ameliyattan bir süre sonra çok kısa zamanda bir kistim oluşmuş ve patlayıp iç kanama yaptı. Şuan kistim yok ama hormon profiline bakacaklar. Sanırım bu kistler hormonal oluşuyor. Beni ameliyat eden doktorum yumurtalıklarımın iyi görünmediğini hamile kalmam için yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullanmam gerektiğini söyledi.
mutlaka haber vereceğim canım.merak etme.ben 7,5 yıl bekledim bu duyguyu yaşamak için.ama inan ki hiçbirşey hissetmiyorum.sanırım Allah'ın izni ile kucağıma alınca anlayacağım bir bebeğim olduğunu.inan ki hepiniz için de dua ediyorum.Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.inan ki canım kalbimden geçen senin bu denemende gebe kalacağın yönünde.tuubay rumuzlu bir arkadaş var forumda.onun transferi benden 5 gün sonra olmuştu ve onda da aynı bu duyguları hissettim ve o da hamile.sende de hamiş kalacakmışsın gibi bir duyguya kapıldım.inşallah öyle olur canım..
Sonuçları iki saatece eşim hastaneden alıp bana bırakacak reglin 21. günüde prolaktinle progestrona bakılacak. Doktor iki tahlilinide al öyle gel dedi. Ben sonuçları alınca buraya yazarım değerlendiriz benim bilgim yok hormonlar hakkında.
Arkadaşlar ben 32 yaşındayım erken mennopoz teşhisi konmuştu bana ben aşılama yaptırdım işte 13 ünde bugün belli olacak sonuç kan verdim sabah akşam alıcam eve giderken şimdi işe geldim ama eve gidip birde idrar testi yaptırdım merakımdan tek çizgi çıktı çok üzüldm 1 ay sonra 1 sene olacak evleneli tek yumurtam gelişti ilaçla işte 16 mm olunca çatlattı doktor demek tutmammış çok ümidim kırıldı belkide hiç bebeğim olmayacak benim ağladım 2 aylık yeğenim var onu sevdim biraz işe gelmeden eşimede diyemiyorum idrar testi yaptım sonuç negatif o da heyecanlı akşam kan testi için bugün çok kötü birgün benim için ilk aşılamam ve negatif ben birde adet olamıyorum ilaçla oluyordum çok şansızım ben anladım artık
evet fsh 49 çıktı işte o yüzden ben üzülüyorum bana e2 23 çıkmıştı fsh yüksek çıkıyor yumurtalarım küçülmüş ve ben ilaçla adet olabiliyorum normal kendim olamıoyurm o yüzden üzüldüm yaşım geçiyor şansım azalır diye korkuyorum bari bir tane bebişim olsun isterim üzüldüm çok bakalım artık allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşayacağım kendimi hazırlamam lazım her olumsuzluğa bunu düşünüyorum artık
ya başka bir doktor bu fsh değeriyle ben sana bişey yapamam dedi bahçeciye gitmiştim 45 ti değerim fsh işte sonra ümit bey benim doktorum onu tv.de dinledim erken menopoz olanlar hamile kalabilir dedi yaş önemli dedi bende ona gittim o ilgilendi fsh ve e2 hormon testi istedi bu sefer 49 çıktı fsh yumurtalıklarıma baktı işte ilaç verdi göbekten tüp bebek yapmadı çünkü fazla yumurta gelişmez diye bende tüp bebekte 4-veya 5 tane yumurta olması lazım sanırım toplanıcak onlar ama bende tek yumurta gelişti o yüzden aşılama dedi ama ben bu sefer sonucu akşam alayım bakayım doktoruma dicem tek yumurtayla bile tüp bebek denemek istiyrum aşılama bana olmaz sanırım konuşucam inş. hayırlısı olur