kizlar FSH ve YUMURTALIK REZERVI ile bilgisi olan acil baksin!!!!!!

sen tüp bebekmi yaptırdın CELİNE07 nasıl sonuç alabildinmi peki sendeki sorun ne peki canım bende işte doktorumla konuşucam dicem tüp bebek olsun bundan sonraki tedavim acaba ara verirmi yoksa hemenmi yapmakta skınca varmı sağlık olarak bilgin varmı canım

Sonuçlarımı aldım nasıl bilginiz varmı?

TSH 1,38-
FSH 4,9
LH 4
E2 38

canım senin değerlerinde bi sorun yok bence,sadece E2 birazcık sınıra yakın düşük yani,bu kadarda stres yapmana değmedi bence,tabi sen yinede iyice bi araştır ama benim tahlil sonuçlarıma bakıyorum,seninkiler normal aralıklardayerimseniben

ben şimdi baktım biryerde menopozda 58 den az oluyormuş benimki 38 çok az u hormon eksikliğinde ne olur ne yapar öff ya

sen tüp bebekmi yaptırdın CELİNE07 nasıl sonuç alabildinmi peki sendeki sorun ne peki canım bende işte doktorumla konuşucam dicem tüp bebek olsun bundan sonraki tedavim acaba ara verirmi yoksa hemenmi yapmakta skınca varmı sağlık olarak bilgin varmı canım

canım ben tüp bebek yaptırıcam,ilk denemem olacak fakat ben aylardır araştırıyorum, 3-4 tüp bebek merkezine gidip muayene oldum.bendede erken menepoz başlangıcı var,yumurta rezervim azalmış,ben 28 yaşındayım,ben ankarada anatolia,istanbul umut tüp bebek ve istanbul kadıköy acıbadem tüp bebekle görüştüm,muayene oldum,bana direk tüp bebek önerdiler bütün dr lar,aşılama istersen 1 defa yapalım ama zaman kaybetmeni istemeyiz,tüp bebek öneriyoruz dediler.ben en sonunda istanbul kadıköy acıbademe karar verdim,Prof. Drç Cem Bey çok iyi bir insan,ben çok stresli ve panik bir insanım,diğer merkezlerdeki drlar bana bu kadar zaman ayırmamıştı ama cem beye aklıma gelen bütün soruları sordum,1 tüp bebek denemesinden sonra 2. si için en az 2 ay ara vermeyi tavsiye ediyorlar ama aşılamadan sonra ne kadar ara vermek gerekiyor bilmiyorum canım.ama inan 1 yumurta yeter,içinin rahat ettiği güvendiğin inandığın bi dr un olmasıda çok önemli,umutlu ol canım

ben şimdi baktım biryerde menopozda 58 den az oluyormuş benimki 38 çok az u hormon eksikliğinde ne olur ne yapar öff ya

canım benim E2 40 ama ben 3-4 dr a gittim bunların hiçbiride bana E2 düşük demedi,normal sınırların altına yakın sadece dediler o kadar,bunun için bi ilaç bile vermediler gerek bile yokmuş,canını sıkacak bişey yok yani canım.zaten bu tahlillerde en önemlisi fsh ve fsh ile lh oranı,fsh ile lh oranı yaklaşık 1 olması gerekir,seninde öyle zaten.şimdi bu sonuçlara sevinmen lazım senin zeyhatcım

benim lh 4 çıktı 1 değil sence yüksekmi

hayır canım:1rolleyes:ben anlatamadım sanırım sana,fsh hormon değeriyle lh hormon değerinin birbirine oranı 1 e yaklaşık olmalı yani fsh/lh=1 e yaklaşık olmalı.sendede fsh 4,9 , lh 4, buna göre 4,9/4=1 e yaklaşık,yani olması gerektiği gibi canıma.s

CELİNE07 canım senin peki fsh değerin kaç çıktı bende umut tüp bebek merkezini duyudm tel.da görüştüm ama erken menopoz olanlara pek bişey yapmıyorlarmış gibi konuştu bana hemşire donor sistemi dedi fsh yüksek olanlara dnor başkasının yumurtasıyla hamile kalabilirsiniz ben bunu düşünmüyorum o yüzden oraya gitmedim benim doktorumda prof. ümit bey işte bende dicem tüp bebek deneyelim bakalım senin fsh kaç sen adet olabiliyormusun peki ben ilaçla adet görüyorum kendim olamıyorum

CELİNE07 canım senin peki fsh değerin kaç çıktı bende umut tüp bebek merkezini duyudm tel.da görüştüm ama erken menopoz olanlara pek bişey yapmıyorlarmış gibi konuştu bana hemşire donor sistemi dedi fsh yüksek olanlara dnor başkasının yumurtasıyla hamile kalabilirsiniz ben bunu düşünmüyorum o yüzden oraya gitmedim benim doktorumda prof. ümit bey işte bende dicem tüp bebek deneyelim bakalım senin fsh kaç sen adet olabiliyormusun peki ben ilaçla adet görüyorum kendim olamıyorum

canım bende ilk umut tüp bebeke gitmiştim,orda çok moralim bozuldu açıkcası,birdahada asla gitmem.bazı tüp bebek merkezleri başarı yüzdelerini düşürmemek için başarı şansı pekde yüksek olmayan kişileri tedaviye kabul etmiyor,buda onların politikası,ben 2 kere tahlil yaptırdım,birincisinde 13,6 ikincisinde 10,4 çıktı ama ben dr umla görüştüğümde benim şansım çokmu az dediğimde 1 tane yumurta lazım bize o kadar dendi,1 tane kaliteli yumurta elde edebilelim gerisi allah kalmış.yani diğer kişilerden belki birçok sayıda yumurta elde edebiliyorlar ama onların sadece şansı bizden çok olmuş oluyor,ama onlardada çoğu zaman sadece 1 tanesi döllenebiliyor ve hamile kalıyorlar öyle değilmi sonucunda,senden elde edilebilecek 1 yumurta belki kaliteli olacak ve tutacak,bana dr um yumurta olduğu sürece şans her zaman vardır dedi,hatta %5 bile büyük bir şansdır%5 ihtimalle bile hamile kalıp doğum yapanlar var,bunun yanında çok sayıda yumurta elde edilip yıllardır hamile kalamayanlarda var dedi.biz elimizden geleni yapalımda canım gerisi Allaha kalmış artık.onun için zaman kaybetmeden tüp bebeğe başla canım sende.

canım benim fshım çok yüksek değil ama yumurta rezervim az,ve ilaçları tepki gösterecekmi oda bilinmiyor,senin bünyen ilaçlara tepki gösteriyormuş değilmi,sonucunda yumurta gelişip,olması gereken değerlere ulaşabiliyor,benim yumurta kalitemde düşük

hengisi sana öyle dedi peki kadiköy acıbademdemi yaptırıcan sen tüp bebeği yani dr. cem beyemi bende işte umut tüp bebeği düşünmedim o fsh değeri düşük olanı istiyor bizim gibilerle uğraşmıyor ben uğraşan doktor istiyorum bende mecidiyeköyde çevre hastanesine gidiyorum prof. dr ümit bey duydunmu onu ben onun konuşmasını duydum tv.de dedi erken menopoz olanlar hemile kalabilir dedi çünkü tam menopoza girmiş değiller onlar o yüzden ona gidiyorum

canım ben onu duymadım,ben kadıköy acıbademe gidicem,orda ortamıda çok beğendim,hemşirelerin yaklaşımlarıda çok iyi,ve Cem beyin odasının yanındaki odada birde psikologları var,her istediğinde psikolog bayanın yanına girip konuşabiliyorsun,gerçekten rahatlatıyor.Cem beyde açıkszölü,durumunu açık açık anlatıyor sana ama en azından seni kırmadan,yıpratmadan yapıyor ve maddi anlamda bir gelir kaynağı olarak görmüyor,yaklaşımlarıda çok iyi,ve çokda başarılı bi dr muş araştırdığım kadarıyla,ve tabikide erken menepoza girenlerde hamile kalabilir,gereken sadece 1 yumurta değilmi,belki şansımız daha düşük diğerlerine göre ama bunu kimse bilemez.ama işte bizim gecikmememiz lazım,çünkü daha ilerki yaşlarda o bir yumurtayı bile elde edememe durumumuz var Allah korusun

hengisi sana öyle dedi peki kadiköy acıbademdemi yaptırıcan sen tüp bebeği yani dr. cem beyemi bende işte umut tüp bebeği düşünmedim o fsh değeri düşük olanı istiyor bizim gibilerle uğraşmıyor ben uğraşan doktor istiyorum bende mecidiyeköyde çevre hastanesine gidiyorum prof. dr ümit bey duydunmu onu ben onun konuşmasını duydum tv.de dedi erken menopoz olanlar hemile kalabilir dedi çünkü tam menopoza girmiş değiller onlar o yüzden ona gidiyorum

canım ben çokda bilmiyorum,dr kadar bilmem mümkün değil onun için sen en azından tlfon açsan ve dr la direk görüşsen,durumunu anlatsan bakalım ne diyecekler.ben bu şekilde bir çok dr u aradım görüştüm.net bişey diyemiyorlar,görmemiz lazım diyorlar ama en azından yinede sana fikir olur değilmi,bence internetten iyi duyulmuş bikaç hastanenin,drun tlfonunu al,ben sizde tedaviye başlamak istiyorum dr la görüşebilirmiyim,fikir almak istiyorum diye bir görüş,belki aklına başka bi dr daha yatkın gelecek.tabi sen drundan memnunsan değiştirme tabikide ama bir danışmış olurusn

o zaman ben doktorumla konuşayım bana tüp bebek yapsın olmazsa orayada giderim ama benimle ilgilenirmiki benim fsh sendende yüksek 49 çıktı peki sen adet olabiliyor musun ben olamıyorum işte bana tüp bebek yaparmı işte ben puregon kullandım göbekten iğne 10 gün 300 dozda 425 e getirdim kalemi öyle vuruldum 1 yumurta gelişti 16 mm cem beyde fsh değeri yüksek olan birisine tüp bebek yapıoyormu acaba

o zaman ben doktorumla konuşayım bana tüp bebek yapsın olmazsa orayada giderim ama benimle ilgilenirmiki benim fsh sendende yüksek 49 çıktı peki sen adet olabiliyor musun ben olamıyorum işte bana tüp bebek yaparmı işte ben puregon kullandım göbekten iğne 10 gün 300 dozda 425 e getirdim kalemi öyle vuruldum 1 yumurta gelişti 16 mm cem beyde fsh değeri yüksek olan birisine tüp bebek yapıoyormu acaba

canım ben senin yerinde olsam hemen arar konuşurum,0216 544 44 00 internette bu numara var,ben tedaviye başlamak istiyorum cem beyle görüşebilirmiyim diye cem beyi rica eder durumunu anlatırsın olmazmı

peki onun yeri nerde tam olarak kadiköy acıbadem hastanesimi tüp bebek merkezi olarakmı geçiyor e 5 temi kalıyor yeri netten adresine girip tel. numarasını nasıl öğrenicem bir konuşurdum bari ben umutla zaen tel.da konuştum ve gitmedim seninkinin adersi nerde e5te mi kalıyor yeri tel. nosu kaç acaba

peki onun yeri nerde tam olarak kadiköy acıbadem hastanesimi tüp bebek merkezi olarakmı geçiyor e 5 temi kalıyor yeri netten adresine girip tel. numarasını nasıl öğrenicem bir konuşurdum bari ben umutla zaen tel.da konuştum ve gitmedim seninkinin adersi nerde e5te mi kalıyor yeri tel. nosu kaç acaba

ACIBADEM KADIKÖY HASTANESİ TÜP BEBEK MERKEZİ
Tekin Sokak No: 8, Acıbadem Kadıköy 34718 İstanbul
Tel : 0216 544 44 00- 216 544 43 00 / Fax : 0 216 326 71 67
canım internetten araştırırsan adres ve tlfon noları bunlar,saat 6 ya kadar mesaileri,bi ara bakalım canım ne dicekler,hakkında hayırlısı olsun canım

kızlar fsh yada erken yumurta yetmezliği ile ilgili sorun yaşayıp şu anda tedavide olan yada başarılı yada başarısız tüp bebek deneyimi olan yokmu başka

arkadaşlar nerdesiniz:( gerçekten benim gibi fsh sorunu olanların yada bu konuda bilgi sahibi olanların sayısı bu kadar azmı:(

Back
X