Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçlarımı aldım nasıl bilginiz varmı?
TSH 1,38-
FSH 4,9
LH 4
E2 38
sen tüp bebekmi yaptırdın CELİNE07 nasıl sonuç alabildinmi peki sendeki sorun ne peki canım bende işte doktorumla konuşucam dicem tüp bebek olsun bundan sonraki tedavim acaba ara verirmi yoksa hemenmi yapmakta skınca varmı sağlık olarak bilgin varmı canım
ben şimdi baktım biryerde menopozda 58 den az oluyormuş benimki 38 çok az u hormon eksikliğinde ne olur ne yapar öff ya
benim lh 4 çıktı 1 değil sence yüksekmi
CELİNE07 canım senin peki fsh değerin kaç çıktı bende umut tüp bebek merkezini duyudm tel.da görüştüm ama erken menopoz olanlara pek bişey yapmıyorlarmış gibi konuştu bana hemşire donor sistemi dedi fsh yüksek olanlara dnor başkasının yumurtasıyla hamile kalabilirsiniz ben bunu düşünmüyorum o yüzden oraya gitmedim benim doktorumda prof. ümit bey işte bende dicem tüp bebek deneyelim bakalım senin fsh kaç sen adet olabiliyormusun peki ben ilaçla adet görüyorum kendim olamıyorum
hengisi sana öyle dedi peki kadiköy acıbademdemi yaptırıcan sen tüp bebeği yani dr. cem beyemi bende işte umut tüp bebeği düşünmedim o fsh değeri düşük olanı istiyor bizim gibilerle uğraşmıyor ben uğraşan doktor istiyorum bende mecidiyeköyde çevre hastanesine gidiyorum prof. dr ümit bey duydunmu onu ben onun konuşmasını duydum tv.de dedi erken menopoz olanlar hemile kalabilir dedi çünkü tam menopoza girmiş değiller onlar o yüzden ona gidiyorum
o zaman ben doktorumla konuşayım bana tüp bebek yapsın olmazsa orayada giderim ama benimle ilgilenirmiki benim fsh sendende yüksek 49 çıktı peki sen adet olabiliyor musun ben olamıyorum işte bana tüp bebek yaparmı işte ben puregon kullandım göbekten iğne 10 gün 300 dozda 425 e getirdim kalemi öyle vuruldum 1 yumurta gelişti 16 mm cem beyde fsh değeri yüksek olan birisine tüp bebek yapıoyormu acaba
peki onun yeri nerde tam olarak kadiköy acıbadem hastanesimi tüp bebek merkezi olarakmı geçiyor e 5 temi kalıyor yeri netten adresine girip tel. numarasını nasıl öğrenicem bir konuşurdum bari ben umutla zaen tel.da konuştum ve gitmedim seninkinin adersi nerde e5te mi kalıyor yeri tel. nosu kaç acaba