kizlar FSH ve YUMURTALIK REZERVI ile bilgisi olan acil baksin!!!!!!

peki onun yeri nerde tam olarak kadiköy acıbadem hastanesimi tüp bebek merkezi olarakmı geçiyor e 5 temi kalıyor yeri netten adresine girip tel. numarasını nasıl öğrenicem bir konuşurdum bari ben umutla zaen tel.da konuştum ve gitmedim seninkinin adersi nerde e5te mi kalıyor yeri tel. nosu kaç acaba

semos427 naptın,dün akşam tahlil sonucun belli olacaktı, iyimisin merak ettim,ayrıca birde başka bikaç dr daha arayıp görüşecektin,merak ettim seni

semos nerelerdesin,hiç sesin çıkmadığına göre sanırım olumsuz,ama canım üzme kendini, hayırlısı olsun napalım,birtakım şeyler bizim elimizde değil,Allaha kalmış,en yakın zamanda haber bekliyoruz senden canım

canım yarın dr a gidip keseyide gördükten sonra bizide haberdar et olurmu,onlar artık bizimde bebeklerimiz gibi oluyor,çok kıymetliler,nasıl güçlük ve beklentilerle olduklarını biliyoruz çünkü,aynı duyguları paylaşıyoruz,Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım

bugün doktora gittim.çok şükür keseyi gördük.1 tane kese gördük.Allah böyle hayırlı görmüş demek ki.Allah herkese nasip etsin.2 hafta sonra kalp atışını dinlemek için gideceğiz.

bugün doktora gittim.çok şükür keseyi gördük.1 tane kese gördük.Allah böyle hayırlı görmüş demek ki.Allah herkese nasip etsin.2 hafta sonra kalp atışını dinlemek için gideceğiz.

:teytey:canım ne kadar mutlu oldum inanamazsın,Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:Çooooooooook teşekkür ediyorum haber verdiğin için,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Allah gönlüne göre versin canım,hayırlı olsun bebeciğin:nazar:

çok sevindim keseyi gördüğüne canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah,ALLAHım bizede göstersin hayırlısıyla...

canım çok teşekkür ederim.hepiniz için çok dua ediyorum.siz de be ve bebeğim için dua edin.

tamam canım,bende merak etmiştim seni,gerçi stres yapacak bi durum yoktu sonuçlarında ama olsun,insan bi gelişme varmı diye merak ediyor,teşekkür ediyorum cevap verdiğin için

Onlarıda alınca gene yazarım değerlendiririz hep beraber. Ben rahim anomalileri üzerine daha bilgiliyim. Hormonlar bana çok uzak şimdi bunlarıda öğreniyorum.

Onlarıda alınca gene yazarım değerlendiririz hep beraber. Ben rahim anomalileri üzerine daha bilgiliyim. Hormonlar bana çok uzak şimdi bunlarıda öğreniyorum.

anladım zeyhatcım,en azından gelişmelerden haber verirsen sevinirim,hamiş haberlerini almak istiyorum:dance:

merhaba ben de araniza yeni katildim surekli takip ediyorum fakat uye olmaya henuz karar verdim
benim bugun mikroenjeksiyon tedavimin ucuncu gunu sadece bir tane embiriyo transfer edildi doktorlar sansimin cok dusuk oldugunu soylediler butun gun agladim ama suanda verecek olan rabbim verir diye dusunuyorum eger olursa gercekten bir mucize olur benim sadece 5 yumurtam toplandi ve 4 du dagildi biri 2 ye bolundu dorduncu gun transfer yapildi hatta doktor istemiyorsan yapmayalim dedi ama ben genede denemek istedim 9 yillik evliyim ve ikinci denemem sizden bu durumda olanlar varmiydi inanin cok morale ihtiyacim var

celine07 merhaba cnm fhs 10.4 kaç yumurta olması lazım diyorsun belli olmuyor ki cnm herkesin bünyesi farklı ilaca vereceği tepkiye göre değişiyor senin söylediğin değerde 19-25 yumurtası olanda oluyor 3 tane ve 1 tanede anlıyomusun benimde mart 2008 de fsh değerim 9.7 idi tüp tedavisi gördüm
7 yumurta oldu 1 tane sağlıklı çıktı ve tuttu ve düştü 2 tüp denememizde fsh değerim 38.4 çıktı
ben vakit kaybetmeden denemek istedim yumurtalar fazla büyümedi 13-14 de kaldı 5 tane iptal etti dr.
3 denemede fsh değerim 12.3 tü tedavi başladı ama 9 yumurta ve toplan 3 tane sağlıklı çıktı dediler
ama onlarda lab.ortamında gelişimi durdu ne yapalım hayırlısı buymuş sen dua et cnm allahtan
8 yumurtan var inşallah sağlıklıdır ve bebişine kavuşursun bende inşallah banada dr erken menepoz
dedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm inanıyorum birgün hepimizin kucakları bebişle dolacak
pes de etmiycez tedevimizde bu arada benim yaşım 5 mayıs 35 girdim
senin kaçtı cnm yaş gerçi dr.yaşla ilginin olmadığını söledi bizim durumumuzda 18 yaşında olandada
oluyor diyor dr.ne yapalım allahtan ümit kesilmez görüşmek üzere....

celine07 eğer lab.ortamında gelişim durmasaydı 28/07 test günümdü çok üzgünüm cnm...
allah kimseyi umutsuz bırakmasın...
6 ay sonra tekrar 4 denemeye başlıycaz allahtan bişey olmazsa inşallah bu sefer yüzüm güler
anne olmak isteyen tüm anne adaylarınında en kısa zamanda kollarını doldur rabbim...
diye dua ediyorum cnm allaha emanet ol...

celine07 1 aşılama 07/09/2007 kadıköy şifa tüp bebek merkezinde sonuç negatif 1 tüp tedavisi jinemed tüp bebek 1 yumurta gebelik oluştu ve düştü 2 tüp tedavisi özel nene hatun tüp bebek pendik iptal
3 deneme lab.ortamında gelişim durdu dr.dediği gibi 1 yumurta bile yeterli ama allahtan umut kesilmez
birde benim ilaç masraflarım çok tutuyor kendimi toparladığım zaman vakit kaybetmeden tekrar
deniycem inşallah bu sefer olur umut yolculuğumda yalnız kalmam inş...

celine07 1 aşılama 07/09/2007 kadıköy şifa tüp bebek merkezinde sonuç negatif 1 tüp tedavisi jinemed tüp bebek 1 yumurta gebelik oluştu ve düştü 2 tüp tedavisi özel nene hatun tüp bebek pendik iptal
3 deneme lab.ortamında gelişim durdu dr.dediği gibi 1 yumurta bile yeterli ama allahtan umut kesilmez
birde benim ilaç masraflarım çok tutuyor kendimi toparladığım zaman vakit kaybetmeden tekrar
deniycem inşallah bu sefer olur umut yolculuğumda yalnız kalmam inş...

Nerhircim sakın pes etme canım,napalım,Allahtan gelene karşı koyamayız ama elimizden geleni yapıcaz,bu sorunları yaşayan birtek sen bende deiliz,Allah büyüktür,inşallah başarıcaz,aşıcaz bu sorunu,ben 28 yaşındayım ve henüz tedaviye başlamadım,benim ilaç kullanmadan 8 yumurtam olduğunu söyledi dr rezervlerimde ama ilaca ne derece tepki vericek bünyem bilmiyorum,burdaki hiçkimse yalnız değil canım bunada inan,bende yeni üye oldum buraya ama arkadaşlar saolsun hemen sahiplendi,ve senin derdinlen anlayanla duygularını paylaşmak tabikide çok daha farklı oluyor,insan kimseye açamıyor kolay kolay bu gibi sorunlarını,Allahın izniyle hepimiz burada teker teker birbirimizin hamile haberlerini alıcaz ve kutlucaz canım:teytey:

merhaba ben de araniza yeni katildim surekli takip ediyorum fakat uye olmaya henuz karar verdim
benim bugun mikroenjeksiyon tedavimin ucuncu gunu sadece bir tane embiriyo transfer edildi doktorlar sansimin cok dusuk oldugunu soylediler butun gun agladim ama suanda verecek olan rabbim verir diye dusunuyorum eger olursa gercekten bir mucize olur benim sadece 5 yumurtam toplandi ve 4 du dagildi biri 2 ye bolundu dorduncu gun transfer yapildi hatta doktor istemiyorsan yapmayalim dedi ama ben genede denemek istedim 9 yillik evliyim ve ikinci denemem sizden bu durumda olanlar varmiydi inanin cok morale ihtiyacim var

Arkadaşım moralinin bozma inşallah olur bu kez olmazsada üzülme tekrar kolalrı sıvar 3. ye başlarsın. Sonucu alınca yaz bize.

Back
X