merhaba ben de araniza yeni katildim surekli takip ediyorum fakat uye olmaya henuz karar verdim
benim bugun mikroenjeksiyon tedavimin ucuncu gunu sadece bir tane embiriyo transfer edildi doktorlar sansimin cok dusuk oldugunu soylediler butun gun agladim ama suanda verecek olan rabbim verir diye dusunuyorum eger olursa gercekten bir mucize olur benim sadece 5 yumurtam toplandi ve 4 du dagildi biri 2 ye bolundu dorduncu gun transfer yapildi hatta doktor istemiyorsan yapmayalim dedi ama ben genede denemek istedim 9 yillik evliyim ve ikinci denemem sizden bu durumda olanlar varmiydi inanin cok morale ihtiyacim var
canım bebek sahibi olmak kolay değil,önce bunu hepimizin kabullenmesi lazım bence,1-2-3 denemeyle olmayınca hemen yıkıme uğramamız lazım,herşeyden önce inanmamız moralli ve umutlu olmamız lazım,çok istersek ve çabalarsak olur canım,Allah dualarımızı kabul edecek.a.sbenim bugun yumurta rezervinde sorun olan erken menepoazdan dolayı uzun yıllardır tedavi gören arkadaşım doğum yaptı,bebişine kavuştu:teytey:inanılmaz mutluyum,ve yıllarcada olsa uğraşmaya çabalamaya devam edicem,bu mtluluğa değer canım,sakın moralini bozma birbirimizin tedavi sürecini takip edelim ve hamiş haberlerini aldıkça umudumuz da artsın canım,en yakın zamanda Allah gönlüne göre verecektir,ben 28 yaşındayım,birdenbire menepoza girdiğimi öğrendim,fsh ım 13,6 ve geçen ayda 10,04 çıktı,yumurtalarımın sayısı azmış,ama olsun bana 1 yumurta bile yeter,tabi ikiz olsa mükemmel olur:dance:ama değilmi hepimizin istediği 1 tanecik bebiş değilmi,eninde sonunda bu olacak arkadaşlar ben inanıyorum