kizlar FSH ve YUMURTALIK REZERVI ile bilgisi olan acil baksin!!!!!!

merhaba ben de araniza yeni katildim surekli takip ediyorum fakat uye olmaya henuz karar verdim
benim bugun mikroenjeksiyon tedavimin ucuncu gunu sadece bir tane embiriyo transfer edildi doktorlar sansimin cok dusuk oldugunu soylediler butun gun agladim ama suanda verecek olan rabbim verir diye dusunuyorum eger olursa gercekten bir mucize olur benim sadece 5 yumurtam toplandi ve 4 du dagildi biri 2 ye bolundu dorduncu gun transfer yapildi hatta doktor istemiyorsan yapmayalim dedi ama ben genede denemek istedim 9 yillik evliyim ve ikinci denemem sizden bu durumda olanlar varmiydi inanin cok morale ihtiyacim var

canım bebek sahibi olmak kolay değil,önce bunu hepimizin kabullenmesi lazım bence,1-2-3 denemeyle olmayınca hemen yıkıme uğramamız lazım,herşeyden önce inanmamız moralli ve umutlu olmamız lazım,çok istersek ve çabalarsak olur canım,Allah dualarımızı kabul edecek.a.sbenim bugun yumurta rezervinde sorun olan erken menepoazdan dolayı uzun yıllardır tedavi gören arkadaşım doğum yaptı,bebişine kavuştu:teytey:inanılmaz mutluyum,ve yıllarcada olsa uğraşmaya çabalamaya devam edicem,bu mtluluğa değer canım,sakın moralini bozma birbirimizin tedavi sürecini takip edelim ve hamiş haberlerini aldıkça umudumuz da artsın canım,en yakın zamanda Allah gönlüne göre verecektir,ben 28 yaşındayım,birdenbire menepoza girdiğimi öğrendim,fsh ım 13,6 ve geçen ayda 10,04 çıktı,yumurtalarımın sayısı azmış,ama olsun bana 1 yumurta bile yeter,tabi ikiz olsa mükemmel olur:dance:ama değilmi hepimizin istediği 1 tanecik bebiş değilmi,eninde sonunda bu olacak arkadaşlar ben inanıyorum

moralim bozuk yazmak istemedim. Değer düşük çıkmış dr ptesi tekrarlayalım dedi.Yarın tekrar kan vericem. Olmadı galiba arkadaşlar. Yarın güzel bi gelişme olursa haber veririm size. Hepinize teşekkürler beni düşündüğünüz için.

moralim bozuk yazmak istemedim. Değer düşük çıkmış dr ptesi tekrarlayalım dedi.Yarın tekrar kan vericem. Olmadı galiba arkadaşlar. Yarın güzel bi gelişme olursa haber veririm size. Hepinize teşekkürler beni düşündüğünüz için.

ya canım aşkolsun sana,ne kadar merak ettik,lütfen üzülme,olmazsa bidaha denicez,bidaha bidaha,olana kadar,Allah bize o gücü verdiği sürece denicez,yılmak yok,umudumuzu yitirmemeliyiz değilmi,Allah sana yardım etsin canım,dualarımız seninle,hayırlı haberi alırsın inşallah pazartesi günü,hakkında hayırlısı olsun

Canım tahmin ettim merak ettiğinizi dün akşam düğün vardı eve geç geldik girmedim. Bugünde evde yoktuk. Hamişlikten umudumu kesince kendimi gezmelere verdim :) Hayırlısı artık. İnşallah birgün bizde anne olacağız. Umudumu yitirmedim ama çok heveslenmiştim herşey yalan oldu. SSK dan yaralanmadan tedavi olduk bi de, çünkü ben tedaviye başladığım gün klinik ssk anlaşmasını iptal etmişti. Daha oraya 2500 borcumuz var. Yeni bi tedavi herşeyi bırak madden çok zor. Ve bizim durum erken menepoz fazla zaman kaybetmememizde lazım ne yapıcam şimdiden onu düşünüyorum canım ben....offfffff offffff

Canım tahmin ettim merak ettiğinizi dün akşam düğün vardı eve geç geldik girmedim. Bugünde evde yoktuk. Hamişlikten umudumu kesince kendimi gezmelere verdim :) Hayırlısı artık. İnşallah birgün bizde anne olacağız. Umudumu yitirmedim ama çok heveslenmiştim herşey yalan oldu. SSK dan yaralanmadan tedavi olduk bi de, çünkü ben tedaviye başladığım gün klinik ssk anlaşmasını iptal etmişti. Daha oraya 2500 borcumuz var. Yeni bi tedavi herşeyi bırak madden çok zor. Ve bizim durum erken menepoz fazla zaman kaybetmememizde lazım ne yapıcam şimdiden onu düşünüyorum canım ben....offfffff offffff

canım inan benimde tek dert ettiğim bu:çok üzgünüm:bizim dezavantajımız fazla zamanımız olmaması,ya böyle bi sorunumuz olmasa ömrümün yettiği kadar denemeye razıyım,yıllarca deniyim,borç alırım ne biliyim maddiyat bi şekilde aşılmaya çalışılır,yeterki 1 tane bile olsa yumurtamız olsun :çok üzgünüm:ama bunu Allah bilir,Allah büyüktür,biz çok istiyor ve çok dua ediyoruz,mutlaka bizimde bebişimiz olacak bak göreceksin

Sağol canım Allah büyük bizlerede yaşatır inşallah bu güzel duyguyu. İşte insan birden damdan düşmüş gibi oluyor, kafam allak bullak oldu henüz üzülemedim de yarın bi daha bakılacak ya, sanki iki günde ne değişecek bilmiyorum. Hayırlısı böyle demekki, Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin diye dua ediyordum hep, bundada var bişey demekki ne yapalım. Ben sanırım birazda bitkisel tedavilere yöneleceğim. DHEA diye bişey okudum yumurta kalitesini artıran onu falan deneyim bakalım bi de adet gördükten sonra. Kimbilir rabbim kendiliğinden veriverir, Ondan umut kesilir mi. Seninde canını sıkmayım ben ya sen daha yeni başlıyosun, sen bize bakma canım benim

Sağol canım Allah büyük bizlerede yaşatır inşallah bu güzel duyguyu. İşte insan birden damdan düşmüş gibi oluyor, kafam allak bullak oldu henüz üzülemedim de yarın bi daha bakılacak ya, sanki iki günde ne değişecek bilmiyorum. Hayırlısı böyle demekki, Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin diye dua ediyordum hep, bundada var bişey demekki ne yapalım. Ben sanırım birazda bitkisel tedavilere yöneleceğim. DHEA diye bişey okudum yumurta kalitesini artıran onu falan deneyim bakalım bi de adet gördükten sonra. Kimbilir rabbim kendiliğinden veriverir, Ondan umut kesilir mi. Seninde canını sıkmayım ben ya sen daha yeni başlıyosun, sen bize bakma canım benim

olurmu canım,tabiki birbirimizi düşünücez,ne biliyim insan gerçekten tanımasada yinede sahipleniyormerak ediyor,endişelemiyor,bende duydum dhea yı hayıt otuda varmış,bide l carnitin gibi bişeylerde varmış,GNC bitkisel ilaçlar satıyorya,ordan alınıyormuş bu ilaçlar,bunlarıda deneyip olumlu sonuç alanlar varmış,bende dr uma sordum kullanıyımmi diye,hayır dedi ama olmazsa bende denicem,seni çoooook öpüyorum,iyi geceler canım,ben çıkıyorum,dediğim gibi 4-5 gün yokum ama çok merak edicem sonucunu,Allaha emanet ol iwy7 cim

çok sağol canım, biraz moralim düzeldi sende Allaha emanet ol, geldiğinde görüşürüz iyi geceler bende çoooooooooook öptüm canım seni

arkadaşım benim 4 küsür çıkmıştı fsh ım ve normal demişti doktorum ama bi aralar 1 arada 2 falan oldu ve adt düzensizliği yaşadım doktor sadece adet düzenleyici verdi ve kilolarımdan kurtulduğum an bu sorunumda düzeldi şuan fsh ımda normal

kızlar ben birsey okudum sizlerle paylasmak istedim.20 günlük incir kürü varmıs 20 gün yapıp 3 gün ara veriyormusuz ben denemeye basladım kendi sorunuma bitkisel çözüm ararken buldum benimde prolaktin sorunum var yüksek olmasından dolayı yumurtlama olmuyor maalesef ben bu kürü denemeye değer buldum zararı ya da yan etkisi olmaz sizde deneyebilirsiniz

Arkadaşlar burdayım ben doktorumu aradım işte sonucumu cuma günü aldım 2.07 yazıyordu benim sonuç birde 2 vardı değer sağ tarafta tabii ben anlamadım bu ne demek diye ordaki kadın sınırda dedi kızılayda yaptırmıştım kan tahlilini akşam 7.30 da ladığım için sonucu doktorda yoktu kendi doktorumu aradım pazar 10 da gel görelim seni dedi bende dün gittim o da dedi tutunmaya çalışmış iyi yoldayız dedi ama ben dedim bu sefer tek yumurtada olsa ben tğp bebek istiyorum dedim olur dedi yalnız ben daha hasta olmadım 30 unda geçen ay olmuştum henüz hastalanmadım biz doktor demişti sizde yapın 17 sinde falan beraber olmuştuk eşimle acaba diyorum omu tuttu bilmiyorum doktor dedi hasta olmazsan tekrar test yap.olursanda ilk beş gün için de gel seni göreyim tamam dedim çünkü biz bir kaç ay sonra anca tüp bebek yapabiliz bayramdan sonra para biriktiriyor eşim ve aşılamayı ödüyor şu an doktor da hastakanırsam yumurtamın çatlamaması için ilaç verecek işte bir kaç ay sonra herhalde onlar atılmayacak vucudumdan sonra tüp bebek olacak.ama benim normalde hastalanmam gerekyr değilmi arkadaşlar bu durumda ymurtam çatladı aşılama oldu eğer hamile değilsem kendi yaptığımızda 17 sinde yapmıştık eşimle tutmadıysa hstalanmam gerekr değilmi benim kafam karıştı işte durum böyle arkadaşlar bu hfta yine test yapıcam hasta olmazsma yani beklyorum

CELİNE07 canım ben o gün doktoru aradım cem beyi meşguldu daha sonra arayın dedi bizde çıkma üzereydik zaten işten.c.tesi yine aradım kimse açmadı. ama bu durumda sanırım doktoruma devam ederim çünkü baksana oda çok ilgileniyor memnunum şu an için yani ama yindede oda aklımda bişey olursa tabiiki başvururm onada verdiğin için çok sağol canım inş. herşeyin hayırlısı olur hepimiz için bende bekliyorum bakalım hastalanmayı ne olacak bakalım

CELİNE07 canım ben o gün doktoru aradım cem beyi meşguldu daha sonra arayın dedi bizde çıkma üzereydik zaten işten.c.tesi yine aradım kimse açmadı. ama bu durumda sanırım doktoruma devam ederim çünkü baksana oda çok ilgileniyor memnunum şu an için yani ama yindede oda aklımda bişey olursa tabiiki başvururm onada verdiğin için çok sağol canım inş. herşeyin hayırlısı olur hepimiz için bende bekliyorum bakalım hastalanmayı ne olacak bakalım

canım inşallah kendiliğinden olmuştur,hamilesindir,dr una güveniyorsan için rahatsa zaten kesinlikle değiştirme,saedce istersen danışmak için başka dr ları da ara bence,Allah gönlüne göre versin canım benim

arkadaşım benim 4 küsür çıkmıştı fsh ım ve normal demişti doktorum ama bi aralar 1 arada 2 falan oldu ve adt düzensizliği yaşadım doktor sadece adet düzenleyici verdi ve kilolarımdan kurtulduğum an bu sorunumda düzeldi şuan fsh ımda normal

canım fsh dereği için 4 çok iyi bi değer,dr um bana 6-9 arsı normal dedi ama 6-4 arası olursa süper demişti

kızlar yumurtalam rezervi sorunu olan ve ya olmadığı halde çakşır otu,hayıt suyu,gnc nin bitkisel ilaçları veya bitkisel kürler uygulayıpta gerçekten yumurta sayısı,kalitesi yada gelişimde bunların faydasını gören varmı

tesekkurler kizlar sonucu alinca mutlaka yazicam burasi gercekten cok guzel bi site herkes birbirini nasilda anliyor degilmi
inanin ben kimseyle sorunumu paylasamiyorum bu kadin cocukla kafayi bozmus derler gibi geliyo bide olan olmayanin halinden anlamiyor

fsh problemi olan arkadaşlar soya sütünü denediniz mi fsh normal seviyeye çekip daha çok yumurta toplanabilyor ben denemedim ama 8, tüp bebegini deneyen ve yaşı 31 olan biriyle tanıştım o söylemişti tüp bebek denemekten ve yaşından dolayı fsh yükselmiş 2 günde 1,5 lt soya sütü içtim hem degerim düzeldi hemde 33 yumurtam oldu demişti

fsh problemi olan arkadaşlar soya sütünü denediniz mi fsh normal seviyeye çekip daha çok yumurta toplanabilyor ben denemedim ama 8, tüp bebegini deneyen ve yaşı 31 olan biriyle tanıştım o söylemişti tüp bebek denemekten ve yaşından dolayı fsh yükselmiş 2 günde 1,5 lt soya sütü içtim hem degerim düzeldi hemde 33 yumurtam oldu demişti

verdiğin bilgi için çok tşk ederim canım benimde fsh oldukça yüksek 16.. inşallah deneyeceğim çok tşk ederim

kızlar soya sütünü araştırında için bence genetiği oynanmış bir bitki sonuçta fayda derken zarar vermesin dikkatli olun,birçok şeye iyi geldiği iddia ediliyor bana çok inandırıcı gelmiyor tabii kullanmadım kullanan da tanımıyorum,dikkatlice araştırın kızlar..

Back
X