kizlar galiba yanildim :( akil verin lutfen :(

İşletmiş olabilirler gibi geldi birden kaybolmuş.. Evli olsa da görüşürdü bu kadar takip eden adam saklayabildiği kadar saklardı evliliğini..Ama o arabada oturan adam bu adam mı yani fotoğraftan emin misin?Yani emin değilsen fotoğraftan birine anlattıysan işletmiş olabilir belki..

Eski esim daha bir aylik evli bosanmamiz olayliydi yapmaz oyle bisey

O kisi oldugundan eminim cnm gondrdigi foto gordugum kisi ayni

ya belki adam hazırlanıyo her dkka face in başında duracak hali yok. belki wifi kapattı gitmedi msjların olabilir herşey.
işleticek yaşı çoktan geçmiştir o adam.

Iyi cesaret var sizde ne diyim, şiirden aileye nasıl geçtiniz?

ya evli daha bosanmamis kizi var ve sizi 4 aydir takip ediyor kusurabakma ama normal degil.. ne desem bilemedim belki oyle takilmak icin yazdi evrak mevrak gostercekmis dogrumu oda belli degil.. yani senin bu adamla ne isin var ki ? allah askina dert bile etme.. Insanlar dogru insani beklerken yanlis yapiyolar cok gördum..lutfen aklini basina al..

haklisiniz bazen ilgi ve sevgi acligi nelere mal oluyor

Canim kendisinin evli olmadigini bosandigini bir kizi oldugunu benim aileme kadar arastirdigini anlatti yazdigi siirler kitaplardan alintilar di

Neden oyle diyosunuz ki? Bosananlar var sayfada onlar icin yanlis bu konusma ve kirici.. Sapik iste evlisi,evlenmemisi var mi? Biraz dikkatli konusun bence.

haklisiniz bazen ilgi ve sevgi acligi nelere mal oluyor

İlgi ve sevgi açlığı değil, çok mu bol ve önemsiz kişisel bilginiz var da rahat rahat veriyorsunuz insanlara?

Umarım kötü bir şey çıkmaz iyi bir insandır belalınız - benim haberim olmadan beni 4 ay takip eden insan normal değildir, bana göre -

Son düzenleme:
Vallahi yalan söyleyip, söylemedimi bilmiyorum, tek belli olan sey ucuz kurtulmus olman

Yok yani hangi dünyada, gezegende 4 ay takip edilmek, kardesinin, babanin ismine kadar bilip takinti yapmak sevgi gösterisi, güven gösterisi oluyor ya? Sen hiçmi gazeteleri okumuyorsun, haberlere bakmiyormusun canim?

Bu adam psikopat, bu kadar basit. Simdilik ucuz kurtulmusun, bir daha irtibata geçerse, onu polise sikayet edecegeni söyle ve bir daha asla onun ile konusma. Gerçektende polise sikayet et. Kim bilir bu sapik kaç tane kizlara böyle fake face profiller ile takiliyordur fakat o kizlar senin gibi sansli olmayabilir.

Dua edin bir daha yazmasin ucuz kurtulmussunuz. Bundan sonra dikkatli olursunuz kendinizi daha fazla suclamayin.

Boşanmış kadınlara müstehak mı yani her şey? Nasıl bir bakış açısıdır bu? Bir kadın olarak nasıl böyle düşünebilirsiniz?

Bence sizin tanidiginiz ve size oyun oynamis. Tel sesini tanirsin diye tel hic konusulmamis.

Bnm aklima eski esin geldi.boyle bir oyun takip herseyi bilmesi o kadar kolay degil.dikkatli ol tuzak olmasin.

bu adam resmen sapık. okurken tüylerim diken diken oldu. ürperdim yahu. yalnız başınıza dışarı çıkmayın derim. bence taşının da. o ne ya. faceinizi kapatın ve bu adamdan uzak durun. 4 aydır takip etmiş, tüm ailenizi araştırmış. sapık ötesi bir durum. korkunç.

off gece gece bu yorumlarla benide korkuttunuz şimdi sizin yuzunuzden sabaha kadar ruyamda peşimde olan bi sapık gorcm tobe tobe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…