yok, biz bosandigimiz icin adam takip etse de ustune kalmaz basina bela olmayiz.. hak ediyoruz biz herseyi..Neden oyle diyosunuz ki? Bosananlar var sayfada onlar icin yanlis bu konusma ve kirici.. Sapik iste evlisi,evlenmemisi var mi? Biraz dikkatli konusun bence.
bekar kizi 'avuclamasi' sknti ama bosanmis yuz karasi adi kadinlar var ya hani (!), onlari 'avuclasin', bsy olmaz hic.. adam aklini kullanmali tabi, dogru demis..Boşanmış kadınlara müstehak mı yani her şey? Nasıl bir bakış açısıdır bu? Bir kadın olarak nasıl böyle düşünebilirsiniz?
Bosver ya..Bazi insalarin mantigini anlamak zordur..Ben evliyim,mutluyum cok sukur ama hayat kime ne gösterir bilemeyiz ki..Sen yada baskalari cokmu isterdi evlenip bosanmak..yok, biz bosandigimiz icin adam takip etse de ustune kalmaz basina bela olmayiz.. hak ediyoruz biz herseyi..
Allah tan korksun bu sekilde konusanlar.. biz de bi zamanlar bosanacagimizi bilmiyor, sanmiyorduk..
bosandim ama Allah a cok sukur bekarken de evliyken de simdi ayrilmis biriyken de bu kadar KUSTAH ve ACİMASİZ olmadim.. serefile evlendim ve serefimle ayrildim, diger arkadaslarim gibi.. bu zihniyete benim tepkim, isyanim.. yoksa asla gocunmuyorum, gocunmuyoruz..Bosver ya..Bazi insalarin mantigini anlamak zordur..Ben evliyim,mutluyum cok sukur ama hayat kime ne gösterir bilemeyiz ki..Sen yada baskalari cokmu isterdi evlenip bosanmak..
Kadin kadindir ve herseyden önce INSAN...
bekar kizi 'avuclamasi' sknti ama bosanmis yuz karasi adi kadinlar var ya hani (!), onlari 'avuclasin', bsy olmaz hic.. adam aklini kullanmali tabi, dogru demis..
kadindan once insan oldugunu hatirlamali arkadas.. bu ne acimasizliktir.. ama sunu bilsin ki o sahis; asla aklima gelmezdi benim de bi gun bosanmak.. sukur ki ondan vicdanliyim ve onun basina gelsin hic istemem.. beddua etmiycem o yuzden.. ama hayatini garantiye aldiysa tebrik ederim..Bir 'kadın'ın böyle düşünebilmesi ne kadar incitici. Özellikle de kadınların birbirine destek olduğu bir sitede bunun yaşanması çok üzücü. Boşanmış kadınları hedef gösteren bir düşünce. Dehşete kapıldım resmen. Ayıptır günahtır.
Biz de boşanmak için evlenmedik sonuçta. Bu herkesin başına gelebilecek bir durum.
o hanim boyle buyuk konustuguna gore cok emin kendinden ve hayatindan.. gece gece kac kisinin kalbini sizlatti bi dusunsun.. neyse ki, sukur ki cevremde onun gibi dusunen kimse yok, yoksa kendimi ahlaksiz arsiz rezil sanabilirdim..Ne ayip ya . Bizler evliyiz mutluyuz ne olucagimiz bellimi yarina. Arkadasim dilini issir. Bu laf doner dolasir ayagina yapisir.
Bosanmis kadin bu tarz insanlarin basina bela olmasini hakediyor yani cunki bosanmis degilmihiç evlenmemiş olduğunu varsayarak gitsin boşanmış bir kadını takip etsin hiç evlenmemiş kızları avuçlayıp hayatlarının içine s*ıyolar sonra..ya lütfen aklınızı kullanın bide 4 aydır takip ediyomuş psikopatmı takıntılı mı şizofren mi nasıl bi cesaret sizde ki birde mesajlarımı görmemiş bana dönmemiş diye dertleniyosunuz..bunların hepsi yokluktan mı cidden hiç mi erkek yok sağınızda solunuzda..
Merhaba canlar
Uzun bir aradan sonra merhaba konumu sacma bulmayin nolur kizarsanizda alinmamilgi ve sevgiye ac olunca insan yanlis kararlar alabiliyor kizlar son bir aydir ise giderken bir arabanin icinde yol kenarinda ben servise binene kadar birinin beni izledigini hissediyordum yada kac kere gozgoze geldim hatirlamiyorum neyse birgun faceden biri bana siirler yazdi cvp vermedim oyle ya her yazana cevapmi vericez cvp vermedim neyse bu kisi beni okadar iyi taniyorki evimi ailemi kardeslerimi isyerimi a dan z ye biliyor buda benim ilgimi cekti ve cvp verdim sonra kendini tanitti tabi yazdigi face fake adres sonra kendi resmini gonderdi ve o takip eden kisi oldugunu anladim kendisi bana dort aydir beni takip ettigini beni cok arastirdigini kendisinin bosanmis ve bir kiz evladi oldugunu iletti okadar guven verici yazilar yazdiki inandim cunku herseyimi kardeslerimin adina kadar ogrenmis oturdugum yer mahalle yani herkes birbirini tanir babami bilmeyen yoktur biri isletio desem mumkun degil neyse bu benim tlf istemedi gorusuruz sonra guven duyarsan verirsin dedi oda istemedi telimi nasil inandiysam hep facede yazistik is icin iki hafta sehir didina gitti hep yazdi bayramda kizina gitti hep yazdi takiii gecen pazartesi son kez facede yazistik sali gunu buyuk gun yani gorusucektik pzt gunu son yazismamis sen sakrak sali sabah yine yazisicak ve yer saat belirleyip ona gore gorusucektik kendisi bana bosanma evraklarinida getiricegini aklimda soru isareti kalmamasini istedigini iletti bende tamam dedim o saatten yani pazartesi son yazismamizdan sonra bir daha yazmadi kizlar faceden yazdigim yazilari bile okumamis okumus olsaydi goruldu olurdu sizce bu bir oyunmuydu madem okadar takip etti arastirdi bana ulasti simdi neden ortadan kayboldu fikirlerinize cok ihtiyacim var biliyorum kizanlarinizda olucak ama fikirlerinize ihtiyacim var yanlismi yaptim guvenerek [/QUOTE ]
En iyi ihtimalle kötü bir şakadır ...
Boşanmış kadının mı hayatına s...sın.Bu ne demek.Kimseye yapmaması daha doğru değil mi?Ne demek istediniz ki konu sahibi de boşanmışAdamın yaptığı yanlış biraz azaldu mu..AAAa iyi bari kadın boşanmışmış adam cezada indirim alacak . Allahım sen koru kullarından bizi Hepimizin kızı var kardeşi varBugünün yarınları da var.Sırf böyle düşünen insanlar yüzünden boşanamayıp kahır çeken kadunlar var.Allahım sen koru yarabbi...hiç evlenmemiş olduğunu varsayarak gitsin boşanmış bir kadını takip etsin hiç evlenmemiş kızları avuçlayıp hayatlarının içine s*ıyolar sonra..ya lütfen aklınızı kullanın bide 4 aydır takip ediyomuş psikopatmı takıntılı mı şizofren mi nasıl bi cesaret sizde ki birde mesajlarımı görmemiş bana dönmemiş diye dertleniyosunuz..bunların hepsi yokluktan mı cidden hiç mi erkek yok sağınızda solunuzda..
Merhaba canlar
Uzun bir aradan sonra merhaba konumu sacma bulmayin nolur kizarsanizda alinmamilgi ve sevgiye ac olunca insan yanlis kararlar alabiliyor kizlar son bir aydir ise giderken bir arabanin icinde yol kenarinda ben servise binene kadar birinin beni izledigini hissediyordum yada kac kere gozgoze geldim hatirlamiyorum neyse birgun faceden biri bana siirler yazdi cvp vermedim oyle ya her yazana cevapmi vericez cvp vermedim neyse bu kisi beni okadar iyi taniyorki evimi ailemi kardeslerimi isyerimi a dan z ye biliyor buda benim ilgimi cekti ve cvp verdim sonra kendini tanitti tabi yazdigi face fake adres sonra kendi resmini gonderdi ve o takip eden kisi oldugunu anladim kendisi bana dort aydir beni takip ettigini beni cok arastirdigini kendisinin bosanmis ve bir kiz evladi oldugunu iletti okadar guven verici yazilar yazdiki inandim cunku herseyimi kardeslerimin adina kadar ogrenmis oturdugum yer mahalle yani herkes birbirini tanir babami bilmeyen yoktur biri isletio desem mumkun degil neyse bu benim tlf istemedi gorusuruz sonra guven duyarsan verirsin dedi oda istemedi telimi nasil inandiysam hep facede yazistik is icin iki hafta sehir didina gitti hep yazdi bayramda kizina gitti hep yazdi takiii gecen pazartesi son kez facede yazistik sali gunu buyuk gun yani gorusucektik pzt gunu son yazismamis sen sakrak sali sabah yine yazisicak ve yer saat belirleyip ona gore gorusucektik kendisi bana bosanma evraklarinida getiricegini aklimda soru isareti kalmamasini istedigini iletti bende tamam dedim o saatten yani pazartesi son yazismamizdan sonra bir daha yazmadi kizlar faceden yazdigim yazilari bile okumamis okumus olsaydi goruldu olurdu sizce bu bir oyunmuydu madem okadar takip etti arastirdi bana ulasti simdi neden ortadan kayboldu fikirlerinize cok ihtiyacim var biliyorum kizanlarinizda olucak ama fikirlerinize ihtiyacim var yanlismi yaptim guvenerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?