kizlar galiba yanildim :( akil verin lutfen :(

Neden oyle diyosunuz ki? Bosananlar var sayfada onlar icin yanlis bu konusma ve kirici.. Sapik iste evlisi,evlenmemisi var mi? Biraz dikkatli konusun bence.
yok, biz bosandigimiz icin adam takip etse de ustune kalmaz basina bela olmayiz.. hak ediyoruz biz herseyi..
Allah tan korksun bu sekilde konusanlar.. biz de bi zamanlar bosanacagimizi bilmiyor, sanmiyorduk..

Boşanmış kadınlara müstehak mı yani her şey? Nasıl bir bakış açısıdır bu? Bir kadın olarak nasıl böyle düşünebilirsiniz?
bekar kizi 'avuclamasi' sknti ama bosanmis yuz karasi adi kadinlar var ya hani (!), onlari 'avuclasin', bsy olmaz hic.. adam aklini kullanmali tabi, dogru demis..

yok, biz bosandigimiz icin adam takip etse de ustune kalmaz basina bela olmayiz.. hak ediyoruz biz herseyi..
Allah tan korksun bu sekilde konusanlar.. biz de bi zamanlar bosanacagimizi bilmiyor, sanmiyorduk..
Bosver ya..Bazi insalarin mantigini anlamak zordur..Ben evliyim,mutluyum cok sukur ama hayat kime ne gösterir bilemeyiz ki..Sen yada baskalari cokmu isterdi evlenip bosanmak..
Kadin kadindir ve herseyden önce INSAN...

Bosver ya..Bazi insalarin mantigini anlamak zordur..Ben evliyim,mutluyum cok sukur ama hayat kime ne gösterir bilemeyiz ki..Sen yada baskalari cokmu isterdi evlenip bosanmak..
Kadin kadindir ve herseyden önce INSAN...
bosandim ama Allah a cok sukur bekarken de evliyken de simdi ayrilmis biriyken de bu kadar KUSTAH ve ACİMASİZ olmadim.. serefile evlendim ve serefimle ayrildim, diger arkadaslarim gibi.. bu zihniyete benim tepkim, isyanim.. yoksa asla gocunmuyorum, gocunmuyoruz..
yalniz dediginiz gibi, kimse bilemez; bi kadin olarak bu kadar cesur konusabilmesi, gelecegini garanti altina aldi galiba dusuncesi uyandiriyo bende..

bekar kizi 'avuclamasi' sknti ama bosanmis yuz karasi adi kadinlar var ya hani (!), onlari 'avuclasin', bsy olmaz hic.. adam aklini kullanmali tabi, dogru demis..

Bir 'kadın'ın böyle düşünebilmesi ne kadar incitici. Özellikle de kadınların birbirine destek olduğu bir sitede bunun yaşanması çok üzücü. Boşanmış kadınları hedef gösteren bir düşünce. Dehşete kapıldım resmen. Ayıptır günahtır.

Biz de boşanmak için evlenmedik sonuçta. Bu herkesin başına gelebilecek bir durum.

kadindan once insan oldugunu hatirlamali arkadas.. bu ne acimasizliktir.. ama sunu bilsin ki o sahis; asla aklima gelmezdi benim de bi gun bosanmak.. sukur ki ondan vicdanliyim ve onun basina gelsin hic istemem.. beddua etmiycem o yuzden.. ama hayatini garantiye aldiysa tebrik ederim..

Ne ayip ya . Bizler evliyiz mutluyuz ne olucagimiz bellimi yarina. Arkadasim dilini issir. Bu laf doner dolasir ayagina yapisir.
o hanim boyle buyuk konustuguna gore cok emin kendinden ve hayatindan.. gece gece kac kisinin kalbini sizlatti bi dusunsun.. neyse ki, sukur ki cevremde onun gibi dusunen kimse yok, yoksa kendimi ahlaksiz arsiz rezil sanabilirdim..

bi de su cekti dikkatimi: 'evlenmemis kizlari avuclayip hayatina s...cyolar' yazmis ya, sunu demek istiyo 'bosananlar zaten yemis yiyecegi darbeyi, 1-2 darbe fazla olsa farketmez, onlarin hayatini mahvedebilirsin, sorun olmaz'..
ne denir.. Allah a havale ettim bu zihniyeti!

Bosanmis kadin bu tarz insanlarin basina bela olmasini hakediyor yani cunki bosanmis degilmi

konu sahibi de boşanmış zaten ama evli-bekar fark etmez kötüyü allah herkesten uzak etsin.

bir de ne biliyim böyle sapık gibi seni arayacagına konuşsaydı ya bence yanılmış olmak bu sefer seni kurtarmış konu sahibi.

Boşanmış kadının mı hayatına s...sın.Bu ne demek.Kimseye yapmaması daha doğru değil mi?Ne demek istediniz ki konu sahibi de boşanmışAdamın yaptığı yanlış biraz azaldu mu..AAAa iyi bari kadın boşanmışmış adam cezada indirim alacak . Allahım sen koru kullarından bizi Hepimizin kızı var kardeşi varBugünün yarınları da var.Sırf böyle düşünen insanlar yüzünden boşanamayıp kahır çeken kadunlar var.Allahım sen koru yarabbi...

Arkadaşım boyle 4 aydır takip eden, senin hakkında tüm bilgileri edinen birinden korkmadın mı yahu??

Bunlar genellikle sağlam pabuç çıkmazlar, psikopat mıdır sapık mıdır işi gücü yok mu bu adamın, bu işler boyle mi olur??

Bir arkadasim benzer bir olay yasamisti. Sosyal paylasim sitesinden birisi bua msjlar yazmis, fake hesaptan fotograglar yollamis, isini hayatini anlatmis uzun sure takip etmis yok ciddiymis vs vs. Kuz tanismis birkac kez gorusmus bir aksam arabada kiza tacizde bulunmus.. Inanilmaz kufurler etmis. Limon kadar küçük göğüslerin vs diyerek kizin orasini burasini ellemis. Bosanmis kadinsin beni boşalt hadi demis.. Ve daha neler neler..
Lutfen mantikli dusunelim fake hesaplar, takıntılı haller, takipler vs vs dikkatli olmak lazim. Bir adam daha yuzyuze konusmadigi bir kadinin ailesini sülalesini neden arastirsin ki? Sukredin ve silin o adami.

Sizin herşeyinizi öğrenmesi saplantı gibi.
Ben olsam güvenemezdim, korkardım.
Bi kere neden fake adresten yazıyor?
Bu tarz yolları bildiğine göre çokta sağlam papuç değil bence.
Çünkü ben üşenirdim fake adres açacağımda konuşacağımda ohoo ...
Bence bir daha konuşmayın, siz gencecik bir insansınız o ise hayatta görebileceği herşeyi görmüş.
Siz evlenseniz bile heyecanla herşeyinizi yaparken o hevessiz bir şekilde yapacak.
Bence ben uyum sağlayacağınızı düşünmüyorum yinede sizin vereceğiniz karar fakat güven veren biri gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…