al işte bi sanal hikaye daha aklınızı başınıza alın ya aşk bu kadar basit miMerhaba canlar
Uzun bir aradan sonra merhaba konumu sacma bulmayin nolur kizarsanizda alinmamilgi ve sevgiye ac olunca insan yanlis kararlar alabiliyor kizlar son bir aydir ise giderken bir arabanin icinde yol kenarinda ben servise binene kadar birinin beni izledigini hissediyordum yada kac kere gozgoze geldim hatirlamiyorum neyse birgun faceden biri bana siirler yazdi cvp vermedim oyle ya her yazana cevapmi vericez cvp vermedim neyse bu kisi beni okadar iyi taniyorki evimi ailemi kardeslerimi isyerimi a dan z ye biliyor buda benim ilgimi cekti ve cvp verdim sonra kendini tanitti tabi yazdigi face fake adres sonra kendi resmini gonderdi ve o takip eden kisi oldugunu anladim kendisi bana dort aydir beni takip ettigini beni cok arastirdigini kendisinin bosanmis ve bir kiz evladi oldugunu iletti okadar guven verici yazilar yazdiki inandim cunku herseyimi kardeslerimin adina kadar ogrenmis oturdugum yer mahalle yani herkes birbirini tanir babami bilmeyen yoktur biri isletio desem mumkun degil neyse bu benim tlf istemedi gorusuruz sonra guven duyarsan verirsin dedi oda istemedi telimi nasil inandiysam hep facede yazistik is icin iki hafta sehir didina gitti hep yazdi bayramda kizina gitti hep yazdi takiii gecen pazartesi son kez facede yazistik sali gunu buyuk gun yani gorusucektik pzt gunu son yazismamis sen sakrak sali sabah yine yazisicak ve yer saat belirleyip ona gore gorusucektik kendisi bana bosanma evraklarinida getiricegini aklimda soru isareti kalmamasini istedigini iletti bende tamam dedim o saatten yani pazartesi son yazismamizdan sonra bir daha yazmadi kizlar faceden yazdigim yazilari bile okumamis okumus olsaydi goruldu olurdu sizce bu bir oyunmuydu madem okadar takip etti arastirdi bana ulasti simdi neden ortadan kayboldu fikirlerinize cok ihtiyacim var biliyorum kizanlarinizda olucak ama fikirlerinize ihtiyacim var yanlismi yaptim guvenerek
bence de hata sende ya neden ayaklarınız yera sağlam basmıyor ya sanal aşk ya imkansız aşklar vs... bir de gerçekçi olun ya pembe toz dunyalar hepbelki ifaden yanlış olmuştur ha
canım katılıyorum sanahiç evlenmemiş olduğunu varsayarak gitsin boşanmış bir kadını takip etsin hiç evlenmemiş kızları avuçlayıp hayatlarının içine s*ıyolar sonra..ya lütfen aklınızı kullanın bide 4 aydır takip ediyomuş psikopatmı takıntılı mı şizofren mi nasıl bi cesaret sizde ki birde mesajlarımı görmemiş bana dönmemiş diye dertleniyosunuz..bunların hepsi yokluktan mı cidden hiç mi erkek yok sağınızda solunuzda..
sen de sapık gibisin amaKesin yargıya elbette varamam ama, ben korkardım böyle bir durumda, 4 aydır takip edilsem, sonra da faceten eklensem hiç normal bakmazdım bu duruma..
Pardon?sen de sapık gibisin ama
bence canım katılıyorum sanayı sana yazmış altta bi alıntıdaha vardı muhtemelen alamamış...bak yorumları üstte kalıyor..(alalhım keşke herkes ben gibi iyimser olsaPardon?
haa olabilirbence canım katılıyorum sanayı sana yazmış altta bi alıntıdaha vardı muhtemelen alamamış...bak yorumları üstte kalıyor..(alalhım keşke herkes ben gibi iyimser olsa
kompozisyonuna oyle basladin diye hakli mi oluyosun? 'bosanmis kadini takip etsin' cumleni neyle acikliyosun peki? birak ya.. herkes mi yanlis anladi, herkesin mi tepkisi yanlis.. PESneden bu kadar çarpıtıldı bu mesaj..hanımefendi boşandım dye benim mesajımdan sonra yazdı o ana kadar hiç evlenmemiş olduğunu varsaydım ilk cümlemin farkında mısınız...ilk cümlem hiçevlenmemiş olduğunuzu varsayarak.....diye başlıyor .
boşanmış bir erkeğin madem araştımış konu sahibini dengi birini takip etmesi gerekmesiyle açıklıyorum..ha yeni boşanmış bir birey olarak cümlelerim senin zoruna gitmiş olabilir ama kelimelerin ekstrasından ziyade ne ifade etmeye çalıştığını düşünsen belki o gerginliğe girmezsin lavantakokulusandık arkadaşım..ben boşanmış insanlara düşman bir karakter değilim zira beni takip ettiğini ifade etmiştin aslında yazılarımı hiç görmemişsin bu da beni kırdı açıkcası..bu konudam saldırganlaşmadıysam tek sebebi evet ifademin yanlış anlaşılabilir olduğunu kabul ettiğimdendir..ama bana karşı üslubunuza dikkat edin yoksa bende çizgimden kaymak üzereyim bırak ya mırak ya ya gelmem ben...herkese gereken cevabı tek tek tek tek verdim...oku şu an sadece oku.kompozisyonuna oyle basladin diye hakli mi oluyosun? 'bosanmis kadini takip etsin' cumleni neyle acikliyosun peki? birak ya.. herkes mi yanlis anladi, herkesin mi tepkisi yanlis.. PES
boşanmış bir erkeğin madem araştımış konu sahibini dengi birini takip etmesi gerekmesiyle açıklıyorum..ha yeni boşanmış bir birey olarak cümlelerim senin zoruna gitmiş olabilir ama kelimelerin ekstrasından ziyade ne ifade etmeye çalıştığını düşünsen belki o gerginliğe girmezsin lavantakokulusandık arkadaşım..ben boşanmış insanlara düşman bir karakter değilim zira beni takip ettiğini ifade etmiştin aslında yazılarımı hiç görmemişsin bu da beni kırdı açıkcası..bu konudam saldırganlaşmadıysam tek sebebi evet ifademin yanlış anlaşılabilir olduğunu kabul ettiğimdendir..
akşam akşam ne içtiysen ondan istiyorum olur mu çok basit cümleler kurmuşsun hiç kusura bakma cevap verip başka bir konuda seninle polemiğe girmeyeceğim..dünyada ilk boşanan kadın edasından ya da boşanan kadınların temsilciliğini üstlenmekten vazgeç zira beceremiyorsun ..burda takılacağın şey şizofrenik kişilik olma ihtimali olan adamken sen başka bir üyenin kelimelerine takılıyorsun ve sığ mantıkla takılmaya devam ediyorsun evet ben bi ifade karmaşası yaratmışım ama sadece karmaşa yaratmışım fikrim sabit..olayım boşanmış kadın düşmanlığı değil çarpıtmaya boyutlar getirmişsin.selametle gözardı et beni çnkü ne yazarsan yaz cevabım olmayacak sana..veremediğimden değil gereksizleşmemek adına.benim zoruma gitmedi parkbyull kisisi.. oyle zor kosullarla bosanup perisan olan arkadaslarimiz var ki, hem kendimden cok onlar adina gerildim, hem de zihniyetin karsisinda dehsete kapildim.. seni takip etmek? HAFİZANALLAH.. genelde begenirdim demistim ama hem dun hem de bugun o yargim tamamen kayboldu.. ha begendim dedigim de ironiydi, belki bi iki tane insanlari rencide etmeyen yorumundur, dogru demis diye dusunmusumduronu da boyle anladiysan; vay halime..
dizlerim titredi su an, inanir misin? ona buna gelemem diye konusan birinin, baska insanlarin da gelemeyecegi seyler olabilir diye dusunmesi gerekirdi sanirim? benim cumlelerim icinde herhangi bi tahrik veya hakaret var ise, yonetime bildirirsin, yorumlarimiz incelenir ve gereken yapilir.. oku sadece diyerek bana kota koyamazsin, haddini bil..boşanmış bir erkeğin madem araştımış konu sahibini dengi birini takip etmesi gerekmesiyle açıklıyorum..ha yeni boşanmış bir birey olarak cümlelerim senin zoruna gitmiş olabilir ama kelimelerin ekstrasından ziyade ne ifade etmeye çalıştığını düşünsen belki o gerginliğe girmezsin lavantakokulusandık arkadaşım..ben boşanmış insanlara düşman bir karakter değilim zira beni takip ettiğini ifade etmiştin aslında yazılarımı hiç görmemişsin bu da beni kırdı açıkcası..bu konudam saldırganlaşmadıysam tek sebebi evet ifademin yanlış anlaşılabilir olduğunu kabul ettiğimdendir..ama bana karşı üslubunuza dikkat edin yoksa bende çizgimden kaymak üzereyim bırak ya mırak ya ya gelmem ben...herkese gereken cevabı tek tek tek tek verdim...oku şu an sadece oku.
saldirganlasmadim demissin ya, kendini biliyosun ziraakşam akşam ne içtiysen ondan istiyorum olur mu çok basit cümleler kurmuşsun hiç kusura bakma cevap verip başka bir konuda seninle polemiğe girmeyeceğim..dünyada ilk boşanan kadın edasından ya da boşanan kadınların temsilciliğini üstlenmekten vazgeç zira beceremiyorsun ..burda takılacağın şey şizofrenik kişilik olma ihtimali olan adamken sen başka bir üyenin kelimelerine takılıyorsun ve sığ mantıkla takılmaya devam ediyorsun evet ben bi ifade karmaşası yaratmışım ama sadece karmaşa yaratmışım fikrim sabit..olayım boşanmış kadın düşmanlığı değil çarpıtmaya boyutlar getirmişsin.selametle gözardı et beni çnkü ne yazarsan yaz cevabım olmayacak sana..veremediğimden değil gereksizleşmemek adına.
konu aşk olunca hep çocukluk biraz da ilişkinize mantık katın doğru yolda msn duygularının esiri olmaMerhaba canlar
Uzun bir aradan sonra merhaba konumu sacma bulmayin nolur kizarsanizda alinmamilgi ve sevgiye ac olunca insan yanlis kararlar alabiliyor kizlar son bir aydir ise giderken bir arabanin icinde yol kenarinda ben servise binene kadar kbirinin beni izledigini hissediyordum yada kac kere gozgoze geldim hatirlamiyorum neyse birgun faceden biri bana siirler yazdi cvp vermedim oyle ya her yazana cevapmi vericez cvp vermedim neyse bu kisi beni okadar iyi taniyorki evimi ailemi kardeslerimi isyerimi a dan z ye biliyor buda benim ilgimi cekti ve cvp verdim sonra kendini tanitti tabi yazdigi face fake adres sonra iresmini gonderdi ve o takip eden kisi oldugunu anladim kendisi bana dort aydir beni takip ettigini beni cok arastirdigini kendisinin bosanmis ve bir kiz evladi oldugunu iletti okadar guven verici yazilar yazdiki inandim cunku herseyimi kardeslerimin adina kadar ogrenmis oturdugum yer mahalle yani herkes birbirini tanir babami bilmeyen yoktur biri isletio desem mumkun degil neyse bu benim tlf istemedi gorusuruz sonra guven duyarsan verirsin dedi oda istemedi telimi nk luasil inandiysam hep facede yazistik is icin iki hafta sehir didina gitti hep yazdi bayramda kizina gitti hep yazdi takiii gecen pazartesi son kez facede yazistik sali gunu buyuk gun yani gorusucektik pzt gunu son yazismamis sen sakrak sali sabah yine yazisicak ve yer saat belirleyip ona gore gorusucektik kendisi bana bosanma evraklarinida getiricegini aklimda soru isareti kalmamasini istedigini iletti bende tamam dedim o saatten yani pazartesi son yazismamizdan sonra bir daha yazmadi kizlar faceden yazdigim yazilari bile okumamis okumus olsaydi goruldu olurdu sizce bu bir oyunmuydu madem okadar takip etti arastirdi bana ulasti simdi neden ortadan kayboldu fikirlerinize cok ihtiyacim var biliyorum kizanlarinizda olucak ama fikirlerinize ihtiyacim var yanlismi yaptim guvenerek
hatanı görmen iyi ama bi daha dikkatli ol aynı hatayı yapmaKizlar cok tsk ediyorum yorimlariniz icin haklisiniz kimseye guvenilmiyor artik bende tutmusum kime guveniyorumhata yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?