- 23 Haziran 2014
- 972
- 326
- 73
bosandim ama Allah a cok sukur bekarken de evliyken de simdi ayrilmis biriyken de bu kadar KUSTAH ve ACİMASİZ olmadim.. serefile evlendim ve serefimle ayrildim, diger arkadaslarim gibi.. bu zihniyete benim tepkim, isyanim.. yoksa asla gocunmuyorum, gocunmuyoruz..
yalniz dediginiz gibi, kimse bilemez; bi kadin olarak bu kadar cesur konusabilmesi, gelecegini garanti altina aldi galiba dusuncesi uyandiriyo bende..
canim bence o arkadas (bijolojik olarak) kadin.. ruhunu bilemem de.. genelde boyle yorumlari var.. keske dedigin gibi troll olsa.. ama bence ne yazikki gercek uye ve en acisi da dusunce yapisi bu.. korkunc..canım hiçbir kadın hemcinsleri hakkında böyle acımasız konuşamaz. eminim o yorumu yapan kişi troll, yani böyle forum sitelerinde tartışma başlatmak, tepki çekmek için yazan ve bundan keyif alan kişilerden. hatta kadın olduğunu da hiç sanmıyorum.
canim bence o arkadas (bijolojik olarak) kadin.. ruhunu bilemem de.. genelde boyle yorumlari var.. keske dedigin gibi troll olsa.. ama bence ne yazikki gercek uye ve en acisi da dusunce yapisi bu.. korkunc..
eğer dediğin gibiyse, şu konudaki ilk mesajı okuduğum zamanki gibi, yine tüylerim diken diken olacak. bir kadın hemcinslerine karşı bu kadar acımasız yorumlar yazamaz, yazamamalı.
Höst.. Evden kapıdan bacalardan ırak bu zihniyettekiler. Allah düşmanıma vermesin böyle eşi, dostu.hiç evlenmemiş olduğunu varsayarak gitsin boşanmış bir kadını takip etsin hiç evlenmemiş kızları avuçlayıp hayatlarının içine s*ıyolar sonra..ya lütfen aklınızı kullanın bide 4 aydır takip ediyomuş psikopatmı takıntılı mı şizofren mi nasıl bi cesaret sizde ki birde mesajlarımı görmemiş bana dönmemiş diye dertleniyosunuz..bunların hepsi yokluktan mı cidden hiç mi erkek yok sağınızda solunuzda..
valla bence de ucuz atlatmışsın. evli bir adam 4 aydır takip edecek bide face den iletişime geçiyo hemde fake hesaptan bu bile yeterince güzensiz bir zemin yaratıyor. adamın niyeti belli allahtan görüşememişsiniz en hayırlısı olmuş. boşanmamıştır kesin evli bir erkek neden bekar bir bayanla görüşmek ister amaç belli bence. bundan sonrada dikkat edin kendinize sonuçta tekrar karşınıza çıkabilir. gizem çekmiştir sizi ama baştan sona güvensiz bir görüşme böyle adamları boşanmış bayanlara bıakmak gerek yaşları daha büyüklere. gençsindir kendi yaşıtın bekar biriyle görüş uzak durmak gerek böyle tiplerden zarar gelir...Merhaba canlar
Uzun bir aradan sonra merhaba konumu sacma bulmayin nolur kizarsanizda alinmamilgi ve sevgiye ac olunca insan yanlis kararlar alabiliyor kizlar son bir aydir ise giderken bir arabanin icinde yol kenarinda ben servise binene kadar birinin beni izledigini hissediyordum yada kac kere gozgoze geldim hatirlamiyorum neyse birgun faceden biri bana siirler yazdi cvp vermedim oyle ya her yazana cevapmi vericez cvp vermedim neyse bu kisi beni okadar iyi taniyorki evimi ailemi kardeslerimi isyerimi a dan z ye biliyor buda benim ilgimi cekti ve cvp verdim sonra kendini tanitti tabi yazdigi face fake adres sonra kendi resmini gonderdi ve o takip eden kisi oldugunu anladim kendisi bana dort aydir beni takip ettigini beni cok arastirdigini kendisinin bosanmis ve bir kiz evladi oldugunu iletti okadar guven verici yazilar yazdiki inandim cunku herseyimi kardeslerimin adina kadar ogrenmis oturdugum yer mahalle yani herkes birbirini tanir babami bilmeyen yoktur biri isletio desem mumkun degil neyse bu benim tlf istemedi gorusuruz sonra guven duyarsan verirsin dedi oda istemedi telimi nasil inandiysam hep facede yazistik is icin iki hafta sehir didina gitti hep yazdi bayramda kizina gitti hep yazdi takiii gecen pazartesi son kez facede yazistik sali gunu buyuk gun yani gorusucektik pzt gunu son yazismamis sen sakrak sali sabah yine yazisicak ve yer saat belirleyip ona gore gorusucektik kendisi bana bosanma evraklarinida getiricegini aklimda soru isareti kalmamasini istedigini iletti bende tamam dedim o saatten yani pazartesi son yazismamizdan sonra bir daha yazmadi kizlar faceden yazdigim yazilari bile okumamis okumus olsaydi goruldu olurdu sizce bu bir oyunmuydu madem okadar takip etti arastirdi bana ulasti simdi neden ortadan kayboldu fikirlerinize cok ihtiyacim var biliyorum kizanlarinizda olucak ama fikirlerinize ihtiyacim var yanlismi yaptim guvenerek
farkındaysanız hiç evlenmemiş olduğunuzu varsayıyorum dedim konu sahibi bende evlendim boşandım dedi bu sebeple devam etmedim zaten benim itham ettiğim kişi takip eden adam sapık mı şizofren mi nedir beni neden aramıyo diye dertlenmenize şaşırdım dedim acaba yanlış bi ifade mi kullandım...eğer yanlış anlaşıldıysam herkesten özrü diliyorum ..şimdi yazdığımı tekrar kontrol edeceğim..Neden oyle diyosunuz ki? Bosananlar var sayfada onlar icin yanlis bu konusma ve kirici.. Sapik iste evlisi,evlenmemisi var mi? Biraz dikkatli konusun bence.
hayır boşanmış bir erkeğin boşanmış bir kadının peşine gitmesini tasvip etmiyorum hiç evlenmemiş bir kadının hiç evlenmemiş her şeyi beraber paylaşabileceği bir erkekle evlenmesi taraftarıyım..burda kaç konu var kızlar hiç evlenmemiş adamlar canlarına okuyorlar çocuk istemiyolar niye kendi çocukları var aten diye acaba ifadem mi yanlış anlaşıldı..Boşanmış kadınlara müstehak mı yani her şey? Nasıl bir bakış açısıdır bu? Bir kadın olarak nasıl böyle düşünebilirsiniz?
neden bu kadar çarpıtıldı bu mesaj..hanımefendi boşandım dye benim mesajımdan sonra yazdı o ana kadar hiç evlenmemiş olduğunu varsaydım ilk cümlemin farkında mısınız...ilk cümlem hiçevlenmemiş olduğunuzu varsayarak.....diye başlıyor .Bosanmis kadin bu tarz insanlarin basina bela olmasini hakediyor yani cunki bosanmis degilmi
yuh artık yani kendi cinsimden birinin eziyet görmesini istediğimi düşünecek kadar çığrınızdan çıkmışsnız herkese tek tek cevap vereceğim. hemde hiç ifademi bozmadan boşanmış bir erkek gidip bekar kendinden yaşça küçük kızı alıyor çocuk yapmıyor bakınız konularda var bekar kızla boşanmış adam evleniyor gidiyo kendi çocuğunu getiriyo hiç gık çıkmadan bakılacak istiyor bakınız bu da konularda var nübu örneklerden yola çıkarak o mesaj yazıldı ve konu sahibinin hiç evlenmemiş olduğu varsayılarak..herkes dengiyle evlenmeli..ama bir kişi çarpıtmış mesajımı arkadan zincirleme anlama gereği duymadan çarpıtmaya devam etmişsiniz..Boşanmış kadının mı hayatına s...sın.Bu ne demek.Kimseye yapmaması daha doğru değil mi?Ne demek istediniz ki konu sahibi de boşanmışAdamın yaptığı yanlış biraz azaldu mu..AAAa iyi bari kadın boşanmışmış adam cezada indirim alacak . Allahım sen koru kullarından bizi Hepimizin kızı var kardeşi varBugünün yarınları da var.Sırf böyle düşünen insanlar yüzünden boşanamayıp kahır çeken kadunlar var.Allahım sen koru yarabbi...
algınız bu kadarsa amin benim gibi insanlar sizin gibilerden ırak olsun...senelerdir kk dayım böyle saçmalandığını görmedim..belki benim ifadem yanlış olmuş ama anlayanlarda anlamış..peşin hükümlü zihniyetler tabiki benden uzak durmalı haklısınız.Höst.. Evden kapıdan bacalardan ırak bu zihniyettekiler. Allah düşmanıma vermesin böyle eşi, dostu.
belki ifaden yanlış olmuştur haalgınız bu kadarsa amin benim gibi insanlar sizin gibilerden ırak olsun...senelerdir kk dayım böyle saçmalandığını görmedim..belki benim ifadem yanlış olmuş ama anlayanlarda anlamış..peşin hükümlü zihniyetler tabiki benden uzak durmalı haklısınız.
ben onu da ifade ettim de artık anlayana insanlar sorgulamaktan bihaberbelki ifaden yanlış olmuştur ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?