kizlar galiba yanildim :( akil verin lutfen :(

canım hiçbir kadın hemcinsleri hakkında böyle acımasız konuşamaz. eminim o yorumu yapan kişi troll, yani böyle forum sitelerinde tartışma başlatmak, tepki çekmek için yazan ve bundan keyif alan kişilerden. hatta kadın olduğunu da hiç sanmıyorum.

canim bence o arkadas (bijolojik olarak) kadin.. ruhunu bilemem de.. genelde boyle yorumlari var.. keske dedigin gibi troll olsa.. ama bence ne yazikki gercek uye ve en acisi da dusunce yapisi bu.. korkunc..

canim bence o arkadas (bijolojik olarak) kadin.. ruhunu bilemem de.. genelde boyle yorumlari var.. keske dedigin gibi troll olsa.. ama bence ne yazikki gercek uye ve en acisi da dusunce yapisi bu.. korkunc..

eğer dediğin gibiyse, şu konudaki ilk mesajı okuduğum zamanki gibi, yine tüylerim diken diken olacak. bir kadın hemcinslerine karşı bu kadar acımasız yorumlar yazamaz, yazamamalı.

eğer dediğin gibiyse, şu konudaki ilk mesajı okuduğum zamanki gibi, yine tüylerim diken diken olacak. bir kadın hemcinslerine karşı bu kadar acımasız yorumlar yazamaz, yazamamalı.

evet, yazmamali, ama yaziyor iste.. cunku su an 'tuzu kuru'.. kendini (nasil yaptiysa) garantiye almis.. zihniyetin cirkinligi, bosanmis kadinlari ucuzlastirmasindan belli oluyo, cok acidim kendisine.. kendimden ziyade de, diger bosanmis arkadaslar adina uzuldum.. hic biri merak etmesin, o hanim(!) gibi dusunmeyen piril piril zihniyetler de var; cok sukur!

Höst.. Evden kapıdan bacalardan ırak bu zihniyettekiler. Allah düşmanıma vermesin böyle eşi, dostu.

Ben öyle birinden korkarım bir de buluşmaya mı gideceğim? 4 aydır takip etmiş her şeyimi araştırmış falan. Siz onun neyini biliyorsunuz?Anlattığı kadarını.Hiç tekin bir insana benzetemedim açıkçası...Şuan da kayıplarda zaten baksanıza.Üstelik sizinle tek iletişim kurabileceği yer face.bunu bile bile neden hiç girip bakmasın ki...Tuhaf valla boş verin bence.

valla bence de ucuz atlatmışsın. evli bir adam 4 aydır takip edecek bide face den iletişime geçiyo hemde fake hesaptan bu bile yeterince güzensiz bir zemin yaratıyor. adamın niyeti belli allahtan görüşememişsiniz en hayırlısı olmuş. boşanmamıştır kesin evli bir erkek neden bekar bir bayanla görüşmek ister amaç belli bence. bundan sonrada dikkat edin kendinize sonuçta tekrar karşınıza çıkabilir. gizem çekmiştir sizi ama baştan sona güvensiz bir görüşme böyle adamları boşanmış bayanlara bıakmak gerek yaşları daha büyüklere. gençsindir kendi yaşıtın bekar biriyle görüş uzak durmak gerek böyle tiplerden zarar gelir...

artık şu boşanmış boşanmamış bayan karşılaştırmasını yapmasak.
kadın kadındır.
bayanı da kızı da boşananı da boşanmayanı da bir bırakın artık.
ceza almak istemediğim için en iyisi konudan çıkmam.

Neden oyle diyosunuz ki? Bosananlar var sayfada onlar icin yanlis bu konusma ve kirici.. Sapik iste evlisi,evlenmemisi var mi? Biraz dikkatli konusun bence.
farkındaysanız hiç evlenmemiş olduğunuzu varsayıyorum dedim konu sahibi bende evlendim boşandım dedi bu sebeple devam etmedim zaten benim itham ettiğim kişi takip eden adam sapık mı şizofren mi nedir beni neden aramıyo diye dertlenmenize şaşırdım dedim acaba yanlış bi ifade mi kullandım...eğer yanlış anlaşıldıysam herkesten özrü diliyorum ..şimdi yazdığımı tekrar kontrol edeceğim..

Boşanmış kadınlara müstehak mı yani her şey? Nasıl bir bakış açısıdır bu? Bir kadın olarak nasıl böyle düşünebilirsiniz?
hayır boşanmış bir erkeğin boşanmış bir kadının peşine gitmesini tasvip etmiyorum hiç evlenmemiş bir kadının hiç evlenmemiş her şeyi beraber paylaşabileceği bir erkekle evlenmesi taraftarıyım..burda kaç konu var kızlar hiç evlenmemiş adamlar canlarına okuyorlar çocuk istemiyolar niye kendi çocukları var aten diye acaba ifadem mi yanlış anlaşıldı..

Bosanmis kadin bu tarz insanlarin basina bela olmasini hakediyor yani cunki bosanmis degilmi
neden bu kadar çarpıtıldı bu mesaj..hanımefendi boşandım dye benim mesajımdan sonra yazdı o ana kadar hiç evlenmemiş olduğunu varsaydım ilk cümlemin farkında mısınız...ilk cümlem hiçevlenmemiş olduğunuzu varsayarak.....diye başlıyor .

yuh artık yani kendi cinsimden birinin eziyet görmesini istediğimi düşünecek kadar çığrınızdan çıkmışsnız herkese tek tek cevap vereceğim. hemde hiç ifademi bozmadan boşanmış bir erkek gidip bekar kendinden yaşça küçük kızı alıyor çocuk yapmıyor bakınız konularda var bekar kızla boşanmış adam evleniyor gidiyo kendi çocuğunu getiriyo hiç gık çıkmadan bakılacak istiyor bakınız bu da konularda var nübu örneklerden yola çıkarak o mesaj yazıldı ve konu sahibinin hiç evlenmemiş olduğu varsayılarak..herkes dengiyle evlenmeli..ama bir kişi çarpıtmış mesajımı arkadan zincirleme anlama gereği duymadan çarpıtmaya devam etmişsiniz..

sızı takıp eden kişiyle feysten ekleyen kişi aynı kişi miydi

Höst.. Evden kapıdan bacalardan ırak bu zihniyettekiler. Allah düşmanıma vermesin böyle eşi, dostu.
algınız bu kadarsa amin benim gibi insanlar sizin gibilerden ırak olsun...senelerdir kk dayım böyle saçmalandığını görmedim..belki benim ifadem yanlış olmuş ama anlayanlarda anlamış..peşin hükümlü zihniyetler tabiki benden uzak durmalı haklısınız.

Yapmayin adam kac aydir arastirdi diye mi guven verdi size?

Facebook tan butun bilgilerinize ulaşmış ve bu şekilde takip etmiş olabilir mi?
Profiliniz herkese açıksa eğer...
Bir de kendini merak ettirmek için de böyle yapmış olabilir yani cevap yazmamış.
Aslında sakıncalı bir durum böyle bir şeye kalkışmayın takipler şu bu riskli aileler girsin araştırılsın falan kimseye haber vermeden buluşmayın.
Bir anne olarak diyorum ki ... endişeli bir devirdeyiz her şey olabilir...

belki ifaden yanlış olmuştur ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…