İçini ferah tut canım. Herşeyin ahayırlısı ki umarım vardır. Ben laboqıck yaptım ovülasyon testi de yaptım dedim yanlış yumurtam çatlaması laxım ama o ay çatlamamış. 5 tane laboqıck test vardı 2 ay kullandm bende hiç 2.cizgi oluşmadı. Bana test güvenilir geldi.Yine çkk ümitlendirmek istemem ama inşallah vardıt.Şimdi moralim bozuldu laboquick test markam yanlış sonuç veriyor diyorlar. Galiba boşuna heveslendim.
Bugün eve giderken başka test alıp sabah yapicam bakalim sonuç ne olucak. Banada güvenilir geldi yorumlarindan ama insanın içine kurt düşürüyorlar. Hakkımızda hayırlısı her zaman vaktinde olsun sağlıklı olsun yeterli. :)İçini ferah tut canım. Herşeyin ahayırlısı ki umarım vardır. Ben laboqıck yaptım ovülasyon testi de yaptım dedim yanlış yumurtam çatlaması laxım ama o ay çatlamamış. 5 tane laboqıck test vardı 2 ay kullandm bende hiç 2.cizgi oluşmadı. Bana test güvenilir geldi.Yine çkk ümitlendirmek istemem ama inşallah vardıt.
Amiiinnn inşallah canimAyyy maşallah bilmiyodum :) Allah analı babalı büyütsün:) inşallah bizde o günleri görürüz
Bildiğin pembe çizgi hamileyim canm tebrikler belirtilerin varmı anlatirmisinSelam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?
Psikolojik mi bilmiyorum. Göğüslerim normalden daha sis. Ve uclarinda biseyler cikti renkleri koyulasti.Bugün çok halsizim belim kaşıklarım ağrıyor. Ara ara migdem çok bulandı gözlerim karardı gibi oldu. Bide dün çok geç uyanmama rağmen akşam 9 da uyuyakaldımBildiğin pembe çizgi hamileyim canm tebrikler belirtilerin varmı anlatirmisin
Birde canım şimdi işten eve geldim de goguslerimde damarlarım çok belirginleşmiş ve göbekte çizgi çıkmış normalde yoktu.Bildiğin pembe çizgi hamileyim canm tebrikler belirtilerin varmı anlatirmisin
Psikolojik kesinlikle değil benimde goguslerim şişti denemzde büyüdü sanki damarlar çıktı benimde uykum geliyo. Sürekli hafif bulantı tiksinti başladı yeniPsikolojik mi bilmiyorum. Göğüslerim normalden daha sis. Ve uclarinda biseyler cikti renkleri koyulasti.Bugün çok halsizim belim kaşıklarım ağrıyor. Ara ara migdem çok bulandı gözlerim karardı gibi oldu. Bide dün çok geç uyanmama rağmen akşam 9 da uyuyakaldım
İlk hamilelik demi ilke çıkar o çizgi sonrasında devam eder hamilesjn Son adet ne zaman oldunBirde canım şimdi işten eve geldim de goguslerimde damarlarım çok belirginleşmiş ve göbekte çizgi çıkmış normalde yoktu.
Ya laboquick test markam kötü falan dediler. Heveslenmiyorum bende yanlış sonuç vermiştir diye. Isyerim çok sıkıntılı izin alamiyorum. Perşembe maaştan sonra özelde iş çıkışı yaptırcam kan testi. Varsa var bakalim. Senide etiketlerim canım :) inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız Allah ol der olur. Bunu hiç unutmamız gerekiyor ancak insan nefsi istiyo. Kendimden cok iyi biliyorum.Üzülmeyin sizde Allahın vardır bildiği. Hep bunu düşünüyorum. Allah herkese sağlıklı bebek versin. Annelik dunyanin en guzel seyidir eminim :)Canım çok silik var gibi görünüyor insallah hamılesındir. Bende ilk test yaptığımda buna yakın bir görüntü çıkmıştı değilim diye düşündüm , 3-4 gün sonra tekrar yaptım daha belirgindi. Sonuç hamileydim. 8. Haftadan sonra devam edemedik ama ıkıncısıne ümitliyim . Seninde insallah vardır sağlıkla :)
Kan testi sonuçlarını merak ediyorum
İnsallah zeynepcim sagolasın allah hayırlısıyla hepımıze versın :) ilk olunca daha çok istiyor insanYa laboquick test markam kötü falan dediler. Heveslenmiyorum bende yanlış sonuç vermiştir diye. Isyerim çok sıkıntılı izin alamiyorum. Perşembe maaştan sonra özelde iş çıkışı yaptırcam kan testi. Varsa var bakalim. Senide etiketlerim canım :) inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız Allah ol der olur. Bunu hiç unutmamız gerekiyor ancak insan nefsi istiyo. Kendimden cok iyi biliyorum.Üzülmeyin sizde Allahın vardır bildiği. Hep bunu düşünüyorum. Allah herkese sağlıklı bebek versin. Annelik dunyanin en guzel seyidir eminim :)
8 ocak canım son adet tarihim. Yumurtlamam erken oldu. 18 ocak.İlk hamilelik demi ilke çıkar o çizgi sonrasında devam eder hamilesjn Son adet ne zaman oldun
Evet heves oluyo insanda bilmezmiyim biz kadınlar aynıyız doğuştan annelik duygularımız var :) Güzel sağlıklı bebislere inşallah :)İnsallah zeynepcim sagolasın allah hayırlısıyla hepımıze versın :) ilk olunca daha çok istiyor insan
Tabi vardır canm olmasa neden çıksın8 ocak canım son adet tarihim. Yumurtlamam erken oldu. 18 ocak.
Bide sabah hiç aklımda yoktu akşam uyuyakalmışım. Kalktım gidip testi aldım yaptım. Normalde sabah yapayım diye düşünmüyordum bile. Şimdi diyorum kendi kendime vardır Allah'ın bi bildiği :)
Laboquick test yanlış sonuç veriyor yazdılar hemen pinpiriklendim. Sabah tekrar yapicam bakalim.Tabi vardır canm olmasa neden çıksın
Gebelik testlerinizi tekrarladiniz mi koyulasi mi çizgileriniz ?Ama çok düşük çıkacaktır şakın endişelenme daha var adet gününe bende 4 ünde olacağım adet bekliyorum senin gibi bak Benin testimde böyle çıktı
Bence de var zaten 2.çizgi kolay kolay belirmiyor çok çok istisnalar hariç :) bence hamilesinizSelam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?
Ama bugün öğlen test yaptım hiçbişey yokBence de var zaten 2.çizgi kolay kolay belirmiyor çok çok istisnalar hariç :) bence hamilesiniz
Bugün öğlen yaptım malesef çizgi falan bise yokevet çizgi var canım daha da koyulaşır zamanla hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?