Aaa devlet hastanesinde oluyo mu canım. Belli ücreti var mı? Maaşı bekliyorum daakşam iş çıkışı acile git gebelik testi yaptırmak istiyorum de bi saate çıkıyor sonuçlar hiç gerek yok özele gitmeye bence :) hafta sonunuda beklememis olursun
hayır devletin acilin para almaz sigortan varsa, özelin acili 200 tl aldı gitme ona sakın gereksiz :) eğer acil bi durum değil vs derlerse uydur bişiler testte çıktı de ilaç kullanıyorum vs de sıkıntılı ilaçlar filan de kaldıki zaten sormazlar bile direk kan alırlar :)Aaa devlet hastanesinde oluyo mu canım. Belli ücreti var mı? Maaşı bekliyorum da
Ayy ben bunu bilmiyordum. :) Aynen ben bi gideyim bakalim bugün aldırayım. Özel uygun fiyatlı araştırıp duruyorum. Is engel oluyo herşeye diye.hayır devletin acilin para almaz sigortan varsa, özelin acili 200 tl aldı gitme ona sakın gereksiz :) eğer acil bi durum değil vs derlerse uydur bişiler testte çıktı de ilaç kullanıyorum vs de sıkıntılı ilaçlar filan de kaldıki zaten sormazlar bile direk kan alırlar :)
Eğer çok daha yeniyse kese olusturmamıstır ve boşu boşuna para vermiş olursun bebek varsa da göremezsin onun için senin şuan önemli olan olup olmaması eğer varsa zaten acildeki doktor gerekeni söyler :) ona göre kendine uygun bi doktor bulup gidersin muayeneye :))) inşallah vardır çünkü çok belirti saymıssınız inşallah yanıltmazAyy ben bunu bilmiyordum. :) Aynen ben bi gideyim bakalim bugün aldırayım. Özel uygun fiyatlı araştırıp duruyorum. Is engel oluyo herşeye diye.
Inşallah bakalim canım akşam gideyim yazarım . Zaten psikolojik çıkar ise kendimi tebrik edicem. Nasıl bu kadar belirtiyi kendim de yarattım diye :)Eğer çok daha yeniyse kese olusturmamıstır ve boşu boşuna para vermiş olursun bebek varsa da göremezsin onun için senin şuan önemli olan olup olmaması eğer varsa zaten acildeki doktor gerekeni söyler :) ona göre kendine uygun bi doktor bulup gidersin muayeneye :))) inşallah vardır çünkü çok belirti saymıssınız inşallah yanıltmaz
Sık idrara çıkıyorsan duygusallık da varsa kirpiklerin de topak topak olduysa hamilesin :) ben kimyasal gebelik yaşadım tüm hamile belirtileri ni yaşadım yani psikolojik olmuyor ya insan hissediyor dualarım seninle Allah yardımcınız olsun inşaallah nur topu gibi bi evlat geliyordurInşallah bakalim canım akşam gideyim yazarım . Zaten psikolojik çıkar ise kendimi tebrik edicem. Nasıl bu kadar belirtiyi kendim de yarattım diye :)
Inşallah hamileyimdir ya. Ben pek öyle görmüyorum ama. Belirtilerim var ama psikolojik diye düşünüyorum. Kan sonucun çıktı mı canimmmMerhabalar... InsaAllah hamilesinizdir. Ben de. Dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.. Bu sabah kan verdim. Bekliyorum.. InsaAllah hamileyimdir. Kendimce belirtilerde yaşıyorum ;ama insaAllah hayal. Kırıkligi olmaz...
Ay canım bende çok seviyorum wallahi açıp testlere bakıp bakıp mutlu oluyorum walla :) hele son 1 aydır sürekli takipteyim. Testlerim yarın gelicek bakalim tekrar denicem yazarım cuma günü.Ben bu basliklari cok seviyorum kendim acmis gibi hissediyorum valla .bence de var gibi canim ya insallah vardir tekrarlayinca testi yaz mutlaka
Inşallah hamileyimdir ya. Ben pek öyle görmüyorum ama. Belirtilerim var ama psikolojik diye düşünüyorum. Kan sonucun çıktı mı canimmm
Internetten sonucları takip edebilirsinizÖğleden sonra çıkar dediler. Çıkmamış hala. Meraktayim
Allah analı babalı büyütsün :)Arkadaşlar şimdi. Çıktı. Test. Sonucum... beta hcg 11193.2 çıkmış.. bu sonuç. Ne. Diyor??
Allah razı olsun.. Allah dileyen herkese nasip. Etsin :))Allah analı babalı büyütsün :)
Baya yüksek çıkmış hcg amin inşallah sizede sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim :)Allah razı olsun.. Allah dileyen herkese nasip. Etsin :))
Amin. İnsaAllah :)) Evet haberim yoktu ama beş haftalik hamileymişim...Baya yüksek çıkmış hcg amin inşallah sizede sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim :)
Kız sen hamile misin? Ay nerden çıktı bu? Vardı da ben şimdi mi gördüm yanı?belirti olması normal canım benim de 8 şubat :)
daha erken du bakalım :)
Kız sen hamile misin? Ay nerden çıktı bu? Vardı da ben şimdi mi gördüm yanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?