KIZLAR GEBELIK TESTIME BAKAR MISINIZ ?

akşam iş çıkışı acile git gebelik testi yaptırmak istiyorum de bi saate çıkıyor sonuçlar hiç gerek yok özele gitmeye bence :) hafta sonunuda beklememis olursun
Aaa devlet hastanesinde oluyo mu canım. Belli ücreti var mı? Maaşı bekliyorum da

Aaa devlet hastanesinde oluyo mu canım. Belli ücreti var mı? Maaşı bekliyorum da
hayır devletin acilin para almaz sigortan varsa, özelin acili 200 tl aldı gitme ona sakın gereksiz :) eğer acil bi durum değil vs derlerse uydur bişiler testte çıktı de ilaç kullanıyorum vs de sıkıntılı ilaçlar filan de kaldıki zaten sormazlar bile direk kan alırlar :)

Ayy ben bunu bilmiyordum. :) Aynen ben bi gideyim bakalim bugün aldırayım. Özel uygun fiyatlı araştırıp duruyorum. Is engel oluyo herşeye diye.

Ayy ben bunu bilmiyordum. :) Aynen ben bi gideyim bakalim bugün aldırayım. Özel uygun fiyatlı araştırıp duruyorum. Is engel oluyo herşeye diye.
Eğer çok daha yeniyse kese olusturmamıstır ve boşu boşuna para vermiş olursun bebek varsa da göremezsin onun için senin şuan önemli olan olup olmaması eğer varsa zaten acildeki doktor gerekeni söyler :) ona göre kendine uygun bi doktor bulup gidersin muayeneye :))) inşallah vardır çünkü çok belirti saymıssınız inşallah yanıltmaz

Inşallah bakalim canım akşam gideyim yazarım . Zaten psikolojik çıkar ise kendimi tebrik edicem. Nasıl bu kadar belirtiyi kendim de yarattım diye :)

Inşallah bakalim canım akşam gideyim yazarım . Zaten psikolojik çıkar ise kendimi tebrik edicem. Nasıl bu kadar belirtiyi kendim de yarattım diye :)
Sık idrara çıkıyorsan duygusallık da varsa kirpiklerin de topak topak olduysa hamilesin :) ben kimyasal gebelik yaşadım tüm hamile belirtileri ni yaşadım yani psikolojik olmuyor ya insan hissediyor dualarım seninle Allah yardımcınız olsun inşaallah nur topu gibi bi evlat geliyordur

Merhabalar... InsaAllah hamilesinizdir. Ben de. Dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.. Bu sabah kan verdim. Bekliyorum.. InsaAllah hamileyimdir. Kendimce belirtilerde yaşıyorum ;ama insaAllah hayal. Kırıkligi olmaz...

Ben bu basliklari cok seviyorum kendim acmis gibi hissediyorum valla .bence de var gibi canim ya insallah vardir tekrarlayinca testi yaz mutlaka

Inşallah hamileyimdir ya. Ben pek öyle görmüyorum ama. Belirtilerim var ama psikolojik diye düşünüyorum. Kan sonucun çıktı mı canimmm

Ben bu basliklari cok seviyorum kendim acmis gibi hissediyorum valla .bence de var gibi canim ya insallah vardir tekrarlayinca testi yaz mutlaka
Ay canım bende çok seviyorum wallahi açıp testlere bakıp bakıp mutlu oluyorum walla :) hele son 1 aydır sürekli takipteyim. Testlerim yarın gelicek bakalim tekrar denicem yazarım cuma günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…