KIZLAR GEBELIK TESTIME BAKAR MISINIZ ?

KIZlar bende siZdenim moral sıfır benimde teste bakın ya olacak iş değil böyle bişey yokmuş gibi olan ilk yaptığımdaki hali biraz zaman geçince belli olan test durum böyle bende kızlar

orda bişey var gibi ama bat a kaç var?

Eklentiler

• 2BC6CB17-7293-4878-8028-5AD8AD80494E.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 92
KIZlar bende siZdenim moral sıfır benimde teste bakın ya olacak iş değil böyle bişey yokmuş gibi olan ilk yaptığımdaki hali biraz zaman geçince belli olan test durum böyle bende kızlar
Tüm yanlış testler bize gelip bizde burda toplanmış olamayız herhalde ya. Hepimizde aynı şekilde

Hakkımızda hayırlısı yaa artık pes ettim
Ben size gün, gün yaptığım testleri atayım belki bir fikir olur biri 4 gün kala adete diğeri 1 gün kala hatta 2 gün kala da yapmıştım ama onu bulamadım şimdi

Eklentiler

• C3475C46-F182-4A3E-9706-A4522C866D92.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 92
  • 52DC84C0-DBDC-435C-B221-B982920F2176.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 94
Dün gece ve bu sabah yaptığım testler kızlar bunlar canım senin testlerde bariz var çizgin hayırlı olsun

Eklentiler

• IMG_7317.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_7319.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 93
Ben size gün, gün yaptığım testleri atayım belki bir fikir olur biri 4 gün kala adete diğeri 1 gün kala hatta 2 gün kala da yapmıştım ama onu bulamadım şimdi
Hayırlısı olsun canım benim:) seninkiler bariz maşallah yaa :)

Mrb yazdıklarınızı okudum da bende ilk defa evde ovulasyon testi yapacagım ve innovita marka alıyordum kalem test laboquick al dediler 24 ovulasyon testi + 3 gebelik testi aldım şimdi bunlara güvenmeyim mi bilemedim ya hu :)
Evet senin daha çok varmış ya. Pozitif cikandan siparis verin benim gibi Bende şuan siparişi verdim. 25 li aldım bu sefer yapar yapar dururum

Ovulasyon testinden çok memnunum onda problem yok. Ama gebelik testi banada hatalı veriyor.dediler bakalim bu ay hamile değilsem yanlış sonuç veriyor demektir. :) elimde baska kalmadigi icin deneyemedim. Yeni siparis verdim tekrar denicem. Baska test ile yaptığımda negatif çıktı sonuç.

Evet okudum şuanki aldıgınız marka nedir, ya vardır belki de aslında hiç beklemek yerine direk kan testi yaptırsanız hcg yüksek olduğu için anlaşılır kesinlikle

Evet okudum şuanki aldıgınız marka nedir, ya vardır belki de aslında hiç beklemek yerine direk kan testi yaptırsanız hcg yüksek olduğu için anlaşılır kesinlikle
Yine aynı markayı aldım laboquick gebelik testi olarak. Dün kan için gittim ancak sağlık ocagi randevu ile çalışıyormuş kan aldıramadım. Perşembe veya cuma özele gidicem bakalim. Çalıştığım için çok zor oluyo böyle işler :)

akşam iş çıkışı acile git gebelik testi yaptırmak istiyorum de bi saate çıkıyor sonuçlar hiç gerek yok özele gitmeye bence :) hafta sonunuda beklememis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…