KIZlar bende siZdenim moral sıfır benimde teste bakın ya olacak iş değil böyle bişey yokmuş gibi olan ilk yaptığımdaki hali biraz zaman geçince belli olan test durum böyle bende kızlar
5 gün var kuzum sence yaptığın işlemde olmasa böyle çıkar mı ki canımorda bişey var gibi ama bat a kaç var?
5 gün var kuzum sence yaptığın işlemde olmasa böyle çıkar mı ki canım
Hadi inşallah canım ya kan mı versem yarın acabazaten testi yarın ya da diğer gün yap o gördüğümüz gerçekse daha da netleşir canım
orda bi değişiklik var ama neden bilemedim
Hadi inşallah canım ya kan mı versem yarın acaba
Tüm yanlış testler bize gelip bizde burda toplanmış olamayız herhalde ya. Hepimizde aynı şekildeKIZlar bende siZdenim moral sıfır benimde teste bakın ya olacak iş değil böyle bişey yokmuş gibi olan ilk yaptığımdaki hali biraz zaman geçince belli olan test durum böyle bende kızlar
Tüm yanlış testler bize gelip bizde burda toplanmış olamayız herhalde ya. Hepimizde aynı şekilde
Hakkımızda hayırlısı yaa artık pes ettimsorma canım o bariz çizgi ne diye çıkıyorki
Ben size gün, gün yaptığım testleri atayım belki bir fikir olur biri 4 gün kala adete diğeri 1 gün kala hatta 2 gün kala da yapmıştım ama onu bulamadım şimdiHakkımızda hayırlısı yaa artık pes ettim
Selam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?
Hayırlısı olsun canım benim:) seninkiler bariz maşallah yaa :)Ben size gün, gün yaptığım testleri atayım belki bir fikir olur biri 4 gün kala adete diğeri 1 gün kala hatta 2 gün kala da yapmıştım ama onu bulamadım şimdi
Tamam canım benim beklicem :)Gec dollenme olabilir regli gununu bekle cnm
Teşekkür ederim evet 10 haftalık olduk şimdi :) darısı başına inşallah :) bekliyoruz güzel haberlerini :)Hayırlısı olsun canım benim:) seninkiler bariz maşallah yaa :)
Inşallah isteyen herkes güzel haberler alır. Alamazsak çalışmalara devam :)Teşekkür ederim evet 10 haftalık olduk şimdi :) darısı başına inşallah :) bekliyoruz güzel haberlerini :)
Evet senin daha çok varmış ya. Pozitif cikandan siparis verin benim gibiBende şuan siparişi verdim. 25 li aldım bu sefer yapar yapar dururum
Ovulasyon testinden çok memnunum onda problem yok. Ama gebelik testi banada hatalı veriyor.dediler bakalim bu ay hamile değilsem yanlış sonuç veriyor demektir. :) elimde baska kalmadigi icin deneyemedim. Yeni siparis verdim tekrar denicem. Baska test ile yaptığımda negatif çıktı sonuç.Mrb yazdıklarınızı okudum da bende ilk defa evde ovulasyon testi yapacagım ve innovita marka alıyordum kalem test laboquick al dediler 24 ovulasyon testi + 3 gebelik testi aldım şimdi bunlara güvenmeyim mi bilemedim ya hu :)
Evet okudum şuanki aldıgınız marka nedir, ya vardır belki de aslında hiç beklemek yerine direk kan testi yaptırsanız hcg yüksek olduğu için anlaşılır kesinlikleOvulasyon testinden çok memnunum onda problem yok. Ama gebelik testi banada hatalı veriyor.dediler bakalim bu ay hamile değilsem yanlış sonuç veriyor demektir. :) elimde baska kalmadigi icin deneyemedim. Yeni siparis verdim tekrar denicem. Baska test ile yaptığımda negatif çıktı sonuç.
Yine aynı markayı aldım laboquick gebelik testi olarak. Dün kan için gittim ancak sağlık ocagi randevu ile çalışıyormuş kan aldıramadım. Perşembe veya cuma özele gidicem bakalim. Çalıştığım için çok zor oluyo böyle işler :)Evet okudum şuanki aldıgınız marka nedir, ya vardır belki de aslında hiç beklemek yerine direk kan testi yaptırsanız hcg yüksek olduğu için anlaşılır kesinlikle
akşam iş çıkışı acile git gebelik testi yaptırmak istiyorum de bi saate çıkıyor sonuçlar hiç gerek yok özele gitmeye bence :) hafta sonunuda beklememis olursunYine aynı markayı aldım laboquick gebelik testi olarak. Dün kan için gittim ancak sağlık ocagi randevu ile çalışıyormuş kan aldıramadım. Perşembe veya cuma özele gidicem bakalim. Çalıştığım için çok zor oluyo böyle işler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?