Bugün öğlen yaptım malesef çizgi falan bise yok
Eee biz neyiz şimdi anlamadım bişey yaaa.aynı benim yaşadıgımı yaşamışsın canım ya bak benim testlere
Eee biz neyiz şimdi anlamadım bişey yaaa.Sabah denedim test bozuk çıktı şansıma. Kan falan verdin mi canım sen ?
İdrar testlerinde ölçüm değerleri farklı olabiliyor diye biliyorum ben bence silik çıkan test markasıyla yarın bir kere daha deneyin bütün bozuklar size denk gelecek değildirEee biz neyiz şimdi anlamadım bişey yaaa.Sabah denedim test bozuk çıktı şansıma. Kan falan verdin mi canım sen ?
yok vermedim canım az daha beklicem testi tekrarlicam :)
üzülme kuzum vardır bunda da bir hayır
bat ne zamandı senin
5 şubat bat tarihim. Senin bat ne zaman? Testin markası ne senin. Migdem çok bulanıyo eşim bile yaklaşınca yanima içim kalkiyo. Tövbe tövbeePsikolojik galiba.
Ahhh elimde kalmadı sipariş vericem. Başka marka ile denedim sonuç olumsuz canım yaa.İdrar testlerinde ölçüm değerleri farklı olabiliyor diye biliyorum ben bence silik çıkan test markasıyla yarın bir kere daha deneyin bütün bozuklar size denk gelecek değildir
İdrar testlerinde ölçüm değerleri farklı olabiliyor diye biliyorum ben bence silik çıkan test markasıyla yarın bir kere daha deneyin bütün bozuklar size denk gelecek değildir
Testinizin markası ne benim laboquick. Ayhhh inşallah sonu güzel olur bu çekimlerimin hepsini unutucam :)belirti olması normal canım benim de 8 şubat :)
daha erken du bakalım :)
Testinizin markası ne benim laboquick. Ayhhh inşallah sonu güzel olur bu çekimlerimin hepsini unutucam :)
Farklı testler farkı sonuçlar verebiliyormuş okumuştum. Ben yine sipariş vereyim bari napalim :) bat a ne kaldi şurada :) 6 güncük :)biri bebe time
biri oncomed canım
Farklı testler farkı sonuçlar verebiliyormuş okumuştum. Ben yine sipariş vereyim bari napalim :) bat a ne kaldi şurada :) 6 güncük :)
Evet senin daha çok varmış ya. Pozitif cikandan siparis verin benim gibikeşke benim de şuan 6 günüm olsaydı bende 9 var :)
ben de sipariş edeyim diyorum ya bakcam şimdi netten 2 güne gelir zaten :)
Evet senin daha çok varmış ya. Pozitif cikandan siparis verin benim gibiBende şuan siparişi verdim. 25 li aldım bu sefer yapar yapar dururum
Aynen 25 tl ucretsiz kargo. Eczaneye göre çok uygun. Bugün 2 tanesine 10 tl verdim. Bende bu merak oldukça daha çok veririm. Sende ver kız sipariş. Benim gibi aklında o var galiba sadecehelall :) 25 li hıı süperrr
Aynen 25 tl ucretsiz kargo. Eczaneye göre çok uygun. Bugün 2 tanesine 10 tl verdim. Bende bu merak oldukça daha çok veririm. Sende ver kız sipariş. Benim gibi aklında o var galiba sadecekesin çözüm bu
Ben izmirde yaşıyorum gönderici de izmir malesef hemen elime ulaşıyor yaaaaevet kuzum :) baksana hangi siteden aldın ben de alcam
hem iyi olur testtler gelene dek bekleriz bari :)
Ben izmirde yaşıyorum gönderici de izmir malesef hemen elime ulaşıyor yaaaageçen ay yumurtlama testi almıştım yanında 5 adet gebelikte vardı. 2020 son kullanma tarihleri. Gayet iyi yani.
N11 den satıcı
Invincible1980
Link bırakıyorum umarım çıkar. Satıcıdan bak olmadı.
https://m.n11.com/laboquick-gebelik-testi-25-adet-kargo-dahil-P40888861
Sonuclarimizi mutlaka paylaşalım birbirimize. Inşallah güzel olur herşeysağol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?