Kızlar gebelik testime bakarmısınız

3 dk içinde çıktıysa olabilir net öğrenmek için kan testi verin isterseniz

Mashallah orda çizgi var bariz ortada.. arkadaşın dediği gibi kan verin

3 dk içinde çıktıysa olabilir net öğrenmek için kan testi verin isterseniz
Canım sen hep sanırım 2020 senesinde azze nin topigindeydin degilmmi? Öyle hatırlıyorum.. MashaAllah gebesin çok sevindim senin için..tebrik ederimmm

Canım sen hep sanırım 2020 senesinde azze nin topigindeydin degilmmi? Öyle hatırlıyorum.. MashaAllah gebesin çok sevindim senin için..tebrik ederimmm
Yaa evet bir zamanlar orda takılıyordum:) canım çok şükür hamileyim, çok zorlu bir sürecim olsada bunada şükür. Sende hamilesin sanırım

Evet canım 3 dakika içinde çıktı ama perşembe günleri dışında kan veremiyorum bulunduğum yerde . beklemek zorundayım

Elinizde başka test varsa ozaman yarın tekrar bakın

İnshaAllah İnshaAllah .. pozitif test genelde yanılmaz.. şimdi Perşembe de gelmez sana
Valla günler geçmez şimdi canım eşime de kesin öğrenmeden bişey söylemek istemiyorum ben o kadar garip öğrendim ki yumurtlama olmadı diye ovulasyon testi yapmaya devam ediyordum bugün öylesine yapayım dedim gebelik testini

Yaa evet bir zamanlar orda takılıyordum:) canım çok şükür hamileyim, çok zorlu bir sürecim olsada bunada şükür. Sende hamilesin sanırım
Allah yardımcın olsun canım.. bin şükür yinede..

Allah soyletti inshallah sana .. şüphem var evet İnshaAllah oyleyimdir

Allah yardımcın olsun canım.. bin şükür yinede..

Allah soyletti inshallah sana .. şüphem var evet İnshaAllah oyleyimdir

Yaa inş öyledir Allah yüzünü güldürsün canım ozaman güzel haberlerini bekliyorum

Ahhh süper bencede eğer kanı da eşin olmadan verebilirsrn iyi olur direk eline tutusturrsun testtleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…