Tebrikler hamilesinizKızlar bebetime gebelik testi yaptım böyle çıktı 3 dakika içinde sizce varmı bişey test güvenilirmidir
Canım sen hep sanırım 2020 senesinde azze nin topigindeydin degilmmi? Öyle hatırlıyorum.. MashaAllah gebesin çok sevindim senin için..tebrik ederimmm3 dk içinde çıktıysa olabilir net öğrenmek için kan testi verin isterseniz
Evet canım 3 dakika içinde çıktı ama perşembe günleri dışında kan veremiyorum bulunduğum yerde . beklemek zorundayım3 dk içinde çıktıysa olabilir net öğrenmek için kan testi verin isterseniz
İnşallah öyledir canım 1 senedir bu anı bekliyorum bebeğim benimleyse bana çok güzel bi doğum günü hediyesi vermiş olcakTebrikler hamilesiniz
Mashallah orda çizgi var bariz ortada.. arkadaşın dediği gibi kan veriin
İnşallah hamileyimdir test yanıltmıyordur canım dua edin nolur benim içinMashallah orda çizgi var bariz ortada.. arkadaşın dediği gibi kan verin
İnshaAllah İnshaAllah .. pozitif test genelde yanılmaz.. şimdi Perşembe de gelmez sanaİnşallah hamileyimdir test yanıltmıyordur canım dua edin nolur benim için
Yaa evet bir zamanlar orda takılıyordum:) canım çok şükür hamileyim, çok zorlu bir sürecim olsada bunada şükür. Sende hamilesin sanırımCanım sen hep sanırım 2020 senesinde azze nin topigindeydin degilmmi? Öyle hatırlıyorum.. MashaAllah gebesin çok sevindim senin için..tebrik ederimmm
Evet canım 3 dakika içinde çıktı ama perşembe günleri dışında kan veremiyorum bulunduğum yerde . beklemek zorundayım
Valla günler geçmez şimdi canım eşime de kesin öğrenmeden bişey söylemek istemiyorum ben o kadar garip öğrendim ki yumurtlama olmadı diye ovulasyon testi yapmaya devam ediyordum bugün öylesine yapayım dedim gebelik testiniİnshaAllah İnshaAllah .. pozitif test genelde yanılmaz.. şimdi Perşembe de gelmez sana
Allah yardımcın olsun canım.. bin şükür yinede..Yaa evet bir zamanlar orda takılıyordum:) canım çok şükür hamileyim, çok zorlu bir sürecim olsada bunada şükür. Sende hamilesin sanırım
Öyle yapmayı düşünüyorum canım inşallahElinizde başka test varsa ozaman yarın tekrar bakın
Allah yardımcın olsun canım.. bin şükür yinede..
Allah soyletti inshallah sana .. şüphem var evet İnshaAllah oyleyimdir
Ahhh süper bencede eğer kanı da eşin olmadan verebilirsrn iyi olur direk eline tutusturrsun testtleriValla günler geçmez şimdi canım eşime de kesin öğrenmeden bişey söylemek istemiyorum ben o kadar garip öğrendim ki yumurtlama olmadı diye ovulasyon testi yapmaya devam ediyordum bugün öylesine yapayım dedim gebelik testini
Öyle yapmayı düşünüyorum canım inşallah
Amiiin canimmm.. İnshaAllah çok yakinda belli olacak..Yaa inş öyledir Allah yüzünü güldürsün canımozaman güzel haberlerini bekliyorum
Aynen kuzumAhhh süper bencede eğer kanı da eşin olmadan verebilirsrn iyi olur direk eline tutusturrsun testtleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?