Kızlar gebelik testime bakarmısınız

Kızlar dün akşam başka marka ile tekrar test yaptım oda negatif çıktı hangisi doğru anlamadım ya

Kızlar dün akşam başka marka ile tekrar test yaptım oda negatif çıktı hangisi doğru anlamadım ya

Dünkü yaptığın test yanlış olabilir. Bende çok yaşadım öyle. Kaç gün gecikmişti

Canım polikistik var bende adetim düzensiz bende de kuruma çizgisi çok çıktı ama saatler sonra çıkıyodu bu hemen belirmişti

Az kaldı perşembeye bence direk kan ver en güzeli

Her testin değer algısı farklı . Kanda ki beta HCG ye göre değişir.. yoksa hiç çıkmazdı Allahualem. Belki dün akşamki yaptgin değerini ölçecek kadar yeterli değildi sen kan vermeyi bekle.. yapacaksan da ilk yaptığin marka test den yap

Umarım dediğin gibidir canım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Kızlar şimdi tekrar yaptım buda certain marka 10 dakika içinde böyle çıktı kafam çok karıştı

Eklentiler

• 824EE5F5-2544-4DCA-8704-4CE895D5290B.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar şimdi tekrar yaptım buda certain marka 10 dakika içinde böyle çıktı kafam çok karıştı

Yarın bebetıme bulabilirsen yada ondan yap ilk yaptığınla karşılaştırırdık. Burda da gayet net görünüyor yani

Canım sana birşey sorcam ilk aylarinda akıntı varmıydi sende gebelik belirtisi olarak.. vardiysa nasıldı görünümü?

Bende yoktu canım şuan bile arada oluyor Ama çoğu kişide akıntı durumu var. Senin ne zaman belli olacak :)

Kızlar Buda sabahki testim ben perşembeye kadar sürekli test yapcam sanırım hala çıktığına inanamıyorum sanki hiç olmayacak gibi geliyordu

Süper koyulaşma var baya belirginleşiyor

Kızlar Buda sabahki testim ben perşembeye kadar sürekli test yapcam sanırım hala çıktığına inanamıyorum sanki hiç olmayacak gibi geliyordu
MashaAllah MashaAllah .. kan dad avize değer çıkar İnshaAllah zaten yarın persmebe bence yapmana gerek kalmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…