Kızlar dün akşam başka marka ile tekrar test yaptım oda negatif çıktı hangisi doğru anlamadım ya
Canım polikistik var bende adetim düzensiz bende de kuruma çizgisi çok çıktı ama saatler sonra çıkıyodu bu hemen belirmiştiDünkü yaptığın test yanlış olabilir. Bende çok yaşadım öyle. Kaç gün gecikmişti
Canım polikistik var bende adetim düzensiz bende de kuruma çizgisi çok çıktı ama saatler sonra çıkıyodu bu hemen belirmişti
Her testin değer algısı farklı . Kanda ki beta HCG ye göre değişir.. yoksa hiç çıkmazdı Allahualem. Belki dün akşamki yaptgin değerini ölçecek kadar yeterli değildi sen kan vermeyi bekle.. yapacaksan da ilk yaptığin marka test den yapKızlar dün akşam başka marka ile tekrar test yaptım oda negatif çıktı hangisi doğru anlamadım ya
Umarım dediğin gibidir canım hayal kırıklığına uğramak istemiyorumHer testin değer algısı farklı . Kanda ki beta HCG ye göre değişir.. yoksa hiç çıkmazdı Allahualem. Belki dün akşamki yaptgin değerini ölçecek kadar yeterli değildi sen kan vermeyi bekle.. yapacaksan da ilk yaptığin marka test den yap
En doğrusu bu sanırım canım teşekkür ederimAz kaldı perşembeye bence direk kan ver en güzeli
Kızlar şimdi tekrar yaptım buda certain marka 10 dakika içinde böyle çıktı kafam çok karıştı
MashaAllah canım bak bu işte Süper bir haber İnshaAllah Perşembe kanda da çıkarKızlar şimdi tekrar yaptım buda certain marka 10 dakika içinde böyle çıktı kafam çok karıştı
Bebetime çoğu kişide pozitif çıkarmış o yüzden başka marka aldık canım buda kötü bi test değildir herhaldeYarın bebetıme bulabilirsen yada ondan yap ilk yaptığınla karşılaştırırdık. Burda da gayet net görünüyor yani
İnşallah canım sabah tekrar bi test daha yaparımMashaAllah canım bak bu işte Süper bir haber İnshaAllah Perşembe kanda da çıkar
Bebetime çoğu kişide pozitif çıkarmış o yüzden başka marka aldık canım buda kötü bi test değildir herhalde
Canım sana birşey sorcam ilk aylarinda akıntı varmıydi sende gebelik belirtisi olarak.. vardiysa nasıldı görünümü?Certain marka güzel bir marka bende çok kullandım
Ayy inşallah ya çok saolun kızlarCertain marka güzel bir marka bende çok kullandım
Canım sana birşey sorcam ilk aylarinda akıntı varmıydi sende gebelik belirtisi olarak.. vardiysa nasıldı görünümü?
Kızlar Buda sabahki testim ben perşembeye kadar sürekli test yapcam sanırım hala çıktığına inanamıyorum sanki hiç olmayacak gibi geliyorduCertain marka güzel bir marka bende çok kullandım
Kızlar Buda sabahki testim ben perşembeye kadar sürekli test yapcam sanırım hala çıktığına inanamıyorum sanki hiç olmayacak gibi geliyordu
İnşallah sağlıklı bi şekilde hayırlı haber alabilirim daha hiçbişey kesin değilken bile o kadar güzel şeyler hissediyorum ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSüper koyulaşma var baya belirginleşiyor
MashaAllah MashaAllah .. kan dad avize değer çıkar İnshaAllahKızlar Buda sabahki testim ben perşembeye kadar sürekli test yapcam sanırım hala çıktığına inanamıyorum sanki hiç olmayacak gibi geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?