İnşallah canım yarın kan vercem sonuç cuma çıkacak ama yine yaparım heraldeMashaAllah MashaAllah .. kan dad avize değer çıkar İnshaAllahzaten yarın persmebe bence yapmana gerek kalmadı canım
Tebrik ederim canım ..Kızlar değerim 43 çıktı
Benim akıntılar devam ediyorOo hayırlı olsun
Benim akıntılar devam ediyornur topu gibi bir kafa karışıklığm oldu
Yok canim iyi bir doktor arıyorum.. malum yanbanci yer ..Sen daha gitmedin mi doktora :)
Yok canim iyi bir doktor arıyorum.. malum yanbanci yer ..
Teşekkür ederim canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahTebrik ederim canım ..Rabbim sağ salim kucagina almayı nasib etsinn..
Teşekkür ederim canımOo hayırlı olsun
Testin fotosunu atar misinzKizlar merhaba ben test yaptim 4 5 saat sonra test belirginleşti 2. Cizgisi
Bu canımTestin fotosunu atar misinz
İlk yaptığınızda nasildiki.. bu çok bariz pozitif.. herhalde silikdi demekki. Tebrik ederimmBu canım
Yani teste kirmiziliklar vardi idrari cok koymusum galibaİlk yaptığınızda nasildiki.. bu çok bariz pozitif.. herhalde silikdi demekki. Tebrik ederimm
Farketmez sonuç pozitif.. adetiniz gectimi ?Yani teste kirmiziliklar vardi idrari cok koymusum galiba
Gecen ay 25 inde oldum bu ay gecti ama ben 2 ay duzenli olsam 3. Ay cok gecikoyor korkuyorum ki buda oyle olurmuFarketmez sonuç pozitif.. adetiniz gectimi ?
Canim kurima filan değil baris pozitif testinizBu canım
İnşAllah hayirlisiyla olur yaCanim kurima filan değil baris pozitif testiniz
Peki nekadar geciktin canim ? Kaç gün ?Gecen ay 25 inde oldum bu ay gecti ama ben 2 ay duzenli olsam 3. Ay cok gecikoyor korkuyorum ki buda oyle olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?