• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar gebelik testimee bakarmisiniz lutfeeennn

ugurbocegi38

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
13
Kizlar üç gün önce yapmıştım bı test flash ışığıyla zor görünüyordu biraz önce yaptım baya baya belirgin sizce gebelikmidir bu ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım gebelik testinin adida comford

Eklentiler

• 12720.webp
    12720.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 208
Var gibi canım ama bilmiyorum o ilaçlarda hgc hormonu var diye biliyorum

Var gibi canım ama bilmiyorum o ilaçlarda hgc hormonu var diye biliyorum
Canim Şubat ayının ucunde başladım 14 Şubat'ta ovulasyon testim pozitifti yarın regly günüm goguslerimde ağrı var bide gece sahurda 5 gibi filan bulantım oluyo kasıklarda batma var ins vardır dua et olurmu

Canim Şubat ayının ucunde başladım 14 Şubat'ta ovulasyon testim pozitifti yarın regly günüm goguslerimde ağrı var bide gece sahurda 5 gibi filan bulantım oluyo kasıklarda batma var ins vardır dua et olurmu
Etmez miyim bu mübarek aylarda Allah sana bir bebek müjdesi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Beyaz şeffaf akıntın var mı

O da gebelik belirtilerinden biri evet kesinlikle kan ver canım bize de haber ver ❤️
Tamam canım pazartesi kan vericem ins regly olmazsam yarın regly günüm yumurtalıkların da ağrı var pkosluyum aynı zamanda pazartesi bı test daha yaparım koyulaşma görürsem vericem görmezsem birazdaha bekleyip doktoruma gidicem

3 saat sonra filan dahada belirginlesti çizgi canim

Eklentiler

• 12729.webp
    12729.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 168
IMG_3796.webp
benimkini de yorumlar mısınız adete 6 gün var düşük yapalı 9 ay oldu bu ay da olmaz ise tüp bebeğe başlayacağız hatta hersey hazır adeti bekliyordum ama 2 gün önce test negatif bugün böyle gözle net gözüküyor

Eki Görüntüle 3710898 benimkini de yorumlar mısınız adete 6 gün var düşük yapalı 9 ay oldu bu ay da olmaz ise tüp bebeğe başlayacağız hatta hersey hazır adeti bekliyordum ama 2 gün önce test negatif bugün böyle gözle net gözüküyor
Canım öncelikle geçmiş olsun . İkinci bir çizgi var gibi görünüyor ama ne zaman sonra çıktı ilk idrarla mı yaptın ilişkinin üstünden ne kadar geçti

Canım öncelikle geçmiş olsun . İkinci bir çizgi var gibi görünüyor ama ne zaman sonra çıktı ilk idrarla mı yaptın ilişkinin üstünden ne kadar geçti
Canım idrar yürürken çizgi çıktı 5 dakşka içinde de bu hal aldı şunu belirteyim kuruma değil detaylı baktığımda çizgi pembe dpo 8 diyeyim bata 6 gün var 2 gün sonra aynı marka ile takrarlayacagım diğer hamilelgimi gecikme ile öğrenmiştim ama bunda bekeleyemiyorum içimde güzel bir his var zaten olmaz ise tüp bebeğe başlayacağız 💝

Canım idrar yürürken çizgi çıktı 5 dakşka içinde de bu hal aldı şunu belirteyim kuruma değil detaylı baktığımda çizgi pembe dpo 8 diyeyim bata 6 gün var 2 gün sonra aynı marka ile takrarlayacagım diğer hamilelgimi gecikme ile öğrenmiştim ama bunda bekeleyemiyorum içimde güzel bir his var zaten olmaz ise tüp bebeğe başlayacağız 💝
İnşallah gerek kalmaz Allah belki sana kolayını nasip etti. Ben reglime nerdeyse 5 gün kala öğrendim ertesi sabah tekrar yaptım yine çıktı kan verdim hemen gecikmeyi hep beklemeye gerek yok anneler hisseder hem içine doğmuş baksana ❤️ ayrıca zaten ikinci planın var ekstra olumsuz bir durumda moralini hiç bozma

İnşallah gerek kalmaz Allah belki sana kolayını nasip etti. Ben reglime nerdeyse 5 gün kala öğrendim ertesi sabah tekrar yaptım yine çıktı kan verdim hemen gecikmeyi hep beklemeye gerek yok anneler hisseder hem içine doğmuş baksana ❤️ ayrıca zaten ikinci planın var ekstra olumsuz bir durumda moralini hiç bozma
İnşallah canıö bana dua et inşallah 2 gün sonra tekrar yapacağım koyulaşma görürsem direk kan veririm bata 4 gğn kalmış oluyor ama beni umut ettiren şey diğerine de böyle hamile kaldım aklımda tüp bebek vardı belki bu da öyle olmuştur bide nerden baksan 4 yüzyıldır testler ile haşır neşirim hajddkdk hiç 6 gğn kala böyle çizgi görmedim 🙈

İnşallah canıö bana dua et inşallah 2 gün sonra tekrar yapacağım koyulaşma görürsem direk kan veririm bata 4 gğn kalmış oluyor ama beni umut ettiren şey diğerine de böyle hamile kaldım aklımda tüp bebek vardı belki bu da öyle olmuştur bide nerden baksan 4 yüzyıldır testler ile haşır neşirim hajddkdk hiç 6 gğn kala böyle çizgi görmedim 🙈
İnşallah bu mübarek aylarda Allah istediğini nasip etsin sana canım ❤️ bize de haber ver sonucu ❤️

Back
X