- Konu Sahibi ceylanmoon
İnşallah umudunuz boşa çıkmaz bize haber verin birde kaç gün kala süphelendiniz eğer varsa demmeki belirtisiz hamilelik varmışŞimdi gidiyorum kan vereceğim belirli sol kasık ağrısı oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah umudunuz boşa çıkmaz bize haber verin birde kaç gün kala süphelendiniz eğer varsa demmeki belirtisiz hamilelik varmışŞimdi gidiyorum kan vereceğim belirli sol kasık ağrısı oluyor
Şimdi çıktı sonucum özel hastaneye gittim hemen :) 23.70İnşallah umudunuz boşa çıkmaz bize haber verin birde kaç gün kala süphelendiniz eğer varsa demmeki belirtisiz hamilelik varmış
Çok iyi yaptın kızŞimdi çıktı sonucum özel hastaneye gittim hemen :) 23.70
Çok iyi yaptın kızçok sevindim gözün aydın olsun inşallah ama 5 gün gecikme ile değerin düşük çıkması sanırım yeni hamilelik adetten sonra olan bir şey değil rabbim hepimize nasıl etsin inşallah adetten önce ne belirtin falan oldu yardımcı olurmusunuz
Benim son adet tarihim 25 Kasım aslında bende anlamadım nasıl oldu daha önce kimyasal geçirdiğim için çok korkuyorum yine aynısı olur diye ama değerim gerçekten çok düşük ne yapacağım bilmiyorum belirtim sol kasık ağrım oldu biraz o kadar sürekli takip ettiğim için birde gecikme olunca test yapayım bir ihtimal dedim başka belirtim yoktu açıkçasıÇok iyi yaptın kızçok sevindim gözün aydın olsun inşallah ama 5 gün gecikme ile değerin düşük çıkması sanırım yeni hamilelik adetten sonra olan bir şey değil rabbim hepimize nasıl etsin inşallah adetten önce ne belirtin falan oldu yardımcı olurmusunuz
Demmeki belirtisiz kalabiliyurusn bende çok kasık ağrısı var pazartesi verecem kan 4 gün önce inşallah hayırlı ise olsun istiyorum, ama evet düşük bence sonu ölüm yok ya en azından kalabiliyurusn bence yarında ver ama dayanbilirsen pazartesi ver bana kalırsa artış olur ya 5 gün az süre değil inşallah düşmezBenim son adet tarihim 25 Kasım aslında bende anlamadım nasıl oldu daha önce kimyasal geçirdiğim için çok korkuyorum yine aynısı olur diye ama değerim gerçekten çok düşük ne yapacağım bilmiyorum belirtim sol kasık ağrım oldu biraz o kadar sürekli takip ettiğim için birde gecikme olunca test yapayım bir ihtimal dedim başka belirtim yoktu açıkçası
Aynen bir kere oluşmuş olumlu bakınİnşallah canım dayanmak istiyorum en azından pazara kadar bekliyim diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın
Çizgi var gibi ama net değil. Bat gününde tekrar dene istersen.Hanimlar merhaba, 27 ve 31 aralikda birlikte olduk ve daha regl olmama 9-10 gün var erken biliyorum ama net sonuç alamayacağımı bilerek yaptım “bak gör yok işte daha erken” diyip sabredebilmek için
Bir gölge görüyor gibiyim solda ama bence değil gibi de ne diyorsunuz ? ilk 2-3 dk da varla yok arasi solda o golgeyi gordum gibi bilemiyorum....
Canım bende de var test yaptım ilk 15 dakika sonra silik çizgi vardı bel ağrısı ve kasık ağrısı sende son durum ne paylaşır mısınızŞimdi gidiyorum kan vereceğim belirli sol kasık ağrısı oluyor
İki günde bir beta takibi yaptık 10 günde normal arttı doktora gittim bir hafta sonra gel keseye bakalım dedi geç döllenme olduğu için haftasıyla uyumlu değilmiş cumartesi doktora gideceğim ala gebelik var sadece kese gözükmüyor inşallah cumartesi keseyi göreceğim kan ver canım garanti olsunCanım bende de var test yaptım ilk 15 dakika sonra silik çizgi vardı bel ağrısı ve kasık ağrısı sende son durum ne paylaşır mısınız
Yok canım bende hamilelik test yaptım negatif inşallah keseyi görürsünüzİki günde bir beta takibi yaptık 10 günde normal arttı doktora gittim bir hafta sonra gel keseye bakalım dedi geç döllenme olduğu için haftasıyla uyumlu değilmiş cumartesi doktora gideceğim ala gebelik var sadece kese gözükmüyor inşallah cumartesi keseyi göreceğim kan ver canım garanti olsun
İnşallah canım Herşey zaman Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahYok canım bende hamilelik test yaptım negatif inşallah keseyi görürsünüz
abla konuma bakar mısınHayırşı olsun o halde bana geçen aylarda hiç çıkarmadı