• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Şimdi çıktı sonucum özel hastaneye gittim hemen :) 23.70
Çok iyi yaptın kız 😁🥰🥰🥰çok sevindim gözün aydın olsun inşallah ama 5 gün gecikme ile değerin düşük çıkması sanırım yeni hamilelik adetten sonra olan bir şey değil rabbim hepimize nasıl etsin inşallah adetten önce ne belirtin falan oldu yardımcı olurmusunuz

Çok iyi yaptın kız 😁🥰🥰🥰çok sevindim gözün aydın olsun inşallah ama 5 gün gecikme ile değerin düşük çıkması sanırım yeni hamilelik adetten sonra olan bir şey değil rabbim hepimize nasıl etsin inşallah adetten önce ne belirtin falan oldu yardımcı olurmusunuz

Benim son adet tarihim 25 Kasım aslında bende anlamadım nasıl oldu daha önce kimyasal geçirdiğim için çok korkuyorum yine aynısı olur diye ama değerim gerçekten çok düşük ne yapacağım bilmiyorum belirtim sol kasık ağrım oldu biraz o kadar sürekli takip ettiğim için birde gecikme olunca test yapayım bir ihtimal dedim başka belirtim yoktu açıkçası

Benim son adet tarihim 25 Kasım aslında bende anlamadım nasıl oldu daha önce kimyasal geçirdiğim için çok korkuyorum yine aynısı olur diye ama değerim gerçekten çok düşük ne yapacağım bilmiyorum belirtim sol kasık ağrım oldu biraz o kadar sürekli takip ettiğim için birde gecikme olunca test yapayım bir ihtimal dedim başka belirtim yoktu açıkçası
Demmeki belirtisiz kalabiliyurusn bende çok kasık ağrısı var pazartesi verecem kan 4 gün önce inşallah hayırlı ise olsun istiyorum, ama evet düşük bence sonu ölüm yok ya en azından kalabiliyurusn bence yarında ver ama dayanbilirsen pazartesi ver bana kalırsa artış olur ya 5 gün az süre değil inşallah düşmez

İnşallah canım dayanmak istiyorum en azından pazara kadar bekliyim diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın

Hanımlar iyi akşamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bir şey sormak istiyorum size..

Eşimle ilk defa korunmasız 2 gün ilişkiye girdik. 19 Aralık regl son günümdü, 27 ve 31 aralıkda korunmasız ilişki yaşadık. İlkinde 5 dk sonra WC ye gittim ikincisinde uyuya kalmışız yarım saat sonra gittim.

Regl olmama şu an 11 gün var. Sizce hamilelik durumum var mıdır, ne zaman test yapsam yakın zamanda 2 kez ard arda yaptık diye ihtimal yüksek midir acaba diye merak ediyorum. (Yurtdışında yaşıyorum rahatlıkla doktora gidip kontrol ettirebilme imkanım yok o yüzden bir süre daha idrar testi yapmayı bekleyeceğim sanırım)

Daha bu konular hakkında yeni araştırma aşamasındayım denilebilir o yüzden sizlere de bir sormak istedim :)

Şimdiden çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın

Hanimlar merhaba, 27 ve 31 aralikda birlikte olduk ve daha regl olmama 9-10 gün var erken biliyorum ama net sonuç alamayacağımı bilerek yaptım “bak gör yok işte daha erken” diyip sabredebilmek için 😅

Bir gölge görüyor gibiyim solda ama bence değil gibi de ne diyorsunuz ? ilk 2-3 dk da varla yok arasi solda o golgeyi gordum gibi bilemiyorum....

Eklentiler

• IMG_3611.webp
    IMG_3611.webp
    201,7 KB · Görüntüleme: 181
Hanimlar merhaba, 27 ve 31 aralikda birlikte olduk ve daha regl olmama 9-10 gün var erken biliyorum ama net sonuç alamayacağımı bilerek yaptım “bak gör yok işte daha erken” diyip sabredebilmek için 😅

Bir gölge görüyor gibiyim solda ama bence değil gibi de ne diyorsunuz ? ilk 2-3 dk da varla yok arasi solda o golgeyi gordum gibi bilemiyorum....
Çizgi var gibi ama net değil. Bat gününde tekrar dene istersen.

Benm testimede bakarmisiniz gecikmenin 4 yada 5. Gunu kan verdm negatifti bugun 10. Gun testim boyle cikti

Eklentiler

• 2B0FC0D6-5781-42DB-B4B2-EA4DD6065CD2.webp
    2B0FC0D6-5781-42DB-B4B2-EA4DD6065CD2.webp
    36 KB · Görüntüleme: 138
ABE63926-6E8D-4161-BAB0-7B39D38E927A.webp

Kızlar clearblue ultra early test ilk 10 dk içinde bir şey yok gibiydi

Öyle koymuştum kenara herhalde 1 saat sonra falan baktım bunu gördüm
Kuruma çizgisi olabilir dimi ?

Canım bende de var test yaptım ilk 15 dakika sonra silik çizgi vardı bel ağrısı ve kasık ağrısı sende son durum ne paylaşır mısınız
İki günde bir beta takibi yaptık 10 günde normal arttı doktora gittim bir hafta sonra gel keseye bakalım dedi geç döllenme olduğu için haftasıyla uyumlu değilmiş cumartesi doktora gideceğim ala gebelik var sadece kese gözükmüyor inşallah cumartesi keseyi göreceğim kan ver canım garanti olsun

İki günde bir beta takibi yaptık 10 günde normal arttı doktora gittim bir hafta sonra gel keseye bakalım dedi geç döllenme olduğu için haftasıyla uyumlu değilmiş cumartesi doktora gideceğim ala gebelik var sadece kese gözükmüyor inşallah cumartesi keseyi göreceğim kan ver canım garanti olsun
Yok canım bende hamilelik test yaptım negatif inşallah keseyi görürsünüz

Back
X